merhabalar, ben eşime başka diğer takviyelerle birlikte arı sütü, propolis ve bal da veriyorum. fakat bizimkiler kapsül olarak. artık bal ürünlerinde her gün hile hurda yapanları gazetelerde okuya okuya güvenim kalmadığından propolisi organik belgeli vitamin ve takviyeler satan yabancı bir markanın kapsülleri halinde yurtdışından aldım. arı sütü de aldığımız Coq10 takviyesinin içinde var. bir çok takviye verdiğim için midesi rahatsız olmasın diye bu kapsülleri açıp bala karıştırıp yediriyorum. sperm sayısı varikosele rağmen bir buçuk ayda 6 katına çıktı, hız %10, morfoloji de %2 arttı. fakat dediğim gibi keçi boynuzu, panax, l-arginine falan gibi başka başka takviyeler de kullanıyoruz. fakat bu başarıda arı sütüyle, propolisin de ciddi katkısı olduğunu biliyorum.
bir de yurtdışında oturan bir arkadaş sormuş bunları nasıl bulurum diye. Şayet balcılarda karışım olarak bulamazsan almanya'da bienenpollen/blütenpollen, propolis, gelee royale kapseln diye kapsüller halinde satılıyor. hatta alpiroyale diye bir markanın içilebilir ampulleri de var. aklında bulunsun.