ark. size bir sorum var ama utanıyorum

gizem35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
44
0
86
İzmir
ya bilmiyorum gülceksiniz ama kimseye soramıyorum aslında utanmak degilde çekiniyorum herhalde ben 20 yaşındayım 1 yıldır evliyim gelelim konuya benim gögüslerimin ucu yok benden küçüklerin var bu neden olabilir eşim okadar çaba harcıyo çıksın die ama yokkk hadi benim çocugum olursa ben onu nsl emzircem anlaşılan herkes kendi derdinde moralim bozuluyoooooo eşim neden çıkmıyo dio ne yapcam ben

yapacak birşey yok ..Allah öyle yaratmış :)
bebeğin olduğunda sanırım ucunun çıkması için birşeyler takıyorlar tam bilmiyorum..
bilen arkadaşlar mutlaka yazarlar..

Göğüs ucu olması şartmı ki...
Benimde çıkmaz çok memnunum doğrusu...:lepi:
Eşin nende çıkarmaya uğraşi kişakkıdı

ah bi bilsem ben çok memnunum hayatımdan ama böle soru sorunca bana bi tuhaf oluyorum cvp veremiyorum

ah keske benimki de sen gibi olabilse, ama bebek olunca cogu zaman hem gogus buyuyor, hemde uclar cikiyor cikmazsa da, eczaneden miydi nydi bilemicemTurkiye'den nerden aliniyorsa bi sey var gogus ucuna koyuyorsn, bebek ole cekerek emio

benimde yoktu bebek olunca çıkıyo hemde emzirirken baya canın yanıyo dr bana bir krem vermişti göğüs uçlarım yara olmasın diye ama ben kullanmadığım için felaket yara oldu aklında bulunsun hamile kaldığında doğumdan önce kremini mutlaka kullan

benimde yok canım bebeğimi gayet rahat emzirdimmm hem bebek emzirirken göğüs uçları var yapay bebeği emzirebilmek için veya göğüs ucu çıksın diye pompa gibi ufak aletler var onları kullanabilirsin bence çok komik bir dert olmuş bu seninkiikaydirigubbakcemile3

Benımde yok.Dogurdum da emzırdım de.Gercı uzun sure emzırmedım ama.O süt donemı bıttı uçlar da gıttı.30 yasındayım hala yok.Ama sıkayetcı degılızsengözlerimebaksanab(sadece ozel anlarda uyarılma sonucunda cıkıyo:jeyyar:)Bence sende rahatsız olma bu durumdan.Dogumdan sonra belkı cıkar ama sımdı ucu yok dıyen o zaman da nıe sarktı dıe sorar şakkıdı şakkıdı

Ya arkadaşlar yok diye bir şey yok..
Sadece biraz küçük...

oyun hamuruyla uç yap
eşininn bşıı göğe ersinn:mymeka:
bu sorusuu sendee rahatsızlıkk yapıyorsaa sendee onunn sünnet şekliylee geç dalganıı:lepi:

benimde yok...26 günlük bebeğim var başta zorlandım ama çıktı ucu emzirdikten sonra tekrar eski halini alıyo yalnız..

nasıl yok anlamadım valla ,var da kucuk mu nasıl yanı .

CADIARZU bendede yoktu ama bebek olduktan sonra fındık kadar oldu
fındık abartılı oldu biraz nohut kadar oldular
doğumdan sonra ucu çıkmayanlarda var
işte o zaman emzirmede problem oluyor
yapay göğüs ucu var onunla emzirilebilir

silikon göğüs ucu bu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…