Arka arkaya tüp bebek denemesi

benimde 3 denemem oldu.ilki umutta ikinci ve üçüncü mayada.ikincide gebelik oluştu ama kaybettim.üçüncüde yine olmadı verilen ilaçlar bir hormonumu çok yükseltti diye kaliteli bir embriyoyu vermediler.zaten kaliteli embriyoda oluşmamıştı.şimdi acaba ii bir şekilde çözülecekmi diye kara kara düşünüyorum.ve bu denemelerim 1 yıl içinde oldu.yapılması gereken bütün testleri yaptırdıktan sonra 2 ay veya 3 ay fark etmiyor.hatta bana dondurulmuşu koymak için 1 ay sora gel demişti dr.ama benim psikolojim bozuldu diye gitmedim.demek ki verilen ilaçlar hormonlar adetle birlikte atılıyor vücuttançallah hepimizin yardımcısı olsun.hepimize anne olmayı nasip etsn inşallah.

slm arkadaşlar benimde sizlere bi srum olucaktı..ben temmuz ayında ilk tüp bebk yaptırdım,sonuç negatifdi,5 tane dondurulmuş embriyom var bu gün doktorum,adet olunca gel bi görüşelim dondurulmuşlardan transfer yapalım dedi..aceba iki ay peş peşe olurmu ben yurt dıında yaşıyorum ve sık sık türkiyeye gelemiyorum.şu an türkiyedeyim aceba yaptırsammı bi dahaki ay tekrar..

Canim turkiyedeyken yaptir derim surekli gidip gelinmiyor cunku hem iki tedevi arasi 2 ay da yeterli bence insallah bebisine kavusursu allah yardimcin olsun.

Arkadaşlar dr um bana DHEA'yı 3 ay kullanmamı ve tedaviye başlayacağım gün yani adet olduğum gün kesmemi söylemişti. Bu konuda bilgisi olan var mı?

selam hanımlar ben de bugün negatifi aldım malesef ve doktorum aradı adetin bitince gel ilaçları değiştirip yeniden başlayalım dedi,erken değil mi en azından bu ay geçsin diğer adetinde gel demesi gerekmez mi?

selam hanımlar ben de bugün negatifi aldım malesef ve doktorum aradı adetin bitince gel ilaçları değiştirip yeniden başlayalım dedi,erken değil mi en azından bu ay geçsin diğer adetinde gel demesi gerekmez mi?

Dr um bana da folikül görürsek başlarız bir sakınca yok dedi. Ama ben hemen başlamayı düşünmüyorum. Benim tüp bebek denemesinden sonra 18. günde adetim geldi. Sizde böyle bişey yaşayan var mı arkadaşlar?

ben de bayramdan sonraya kalsın istiyorum ama adetin bitiminde çağıracağına göre histeroskopi yapabilir,ağrılı bir işlem mi?

Canim turkiyedeyken yaptir derim surekli gidip gelinmiyor cunku hem iki tedevi arasi 2 ay da yeterli bence insallah bebisine kavusursu allah yardimcin olsun.

canım ben başladım.ilgin için çok tşk ederim.. bu ay dondurulmuşlarla devam ediyorumm.hayırlısı ne ise o olsun..inş tüm isteyenler ve bende bi an önce kavuşuruz inş ...

ben de bayramdan sonraya kalsın istiyorum ama adetin bitiminde çağıracağına göre histeroskopi yapabilir,ağrılı bir işlem mi?

Histereskopi genel anestezi altında yapıldığı için uyandığında herşey bitmiş oluyor zaten, sonrasında ise çok az lekelenme gibi bir akıntı oluyor. son derece kolay bir işlem, korkulacak hiçbir yanı yok, merak etme cnm.

Back
X