kızlar hep dert anlatıyorum ama içimi döküyorum,çok sıkıntılarım varmış
ben son çalıştığım yerde 2,5 yıl çalıştım,doğumum sebebiyle ayrılmak zorunda kaldım
doğum iznine ayrılmadan 1 ay önce şefim yerime bir eleman bulmamı söyledi
sonrasında çalışmayı düşünmüyordum ama yinede açık kapı bıraktım
bulduğum kız bir arkadaşımdı,eşinden yeni boşanmıştı,çok zor durumdaydı
kirasını bile ödeyemiyordu,,bende onu yerime aldım ve işi öğrettim
hatta iş arkadaşlarımın karakterlerini bile anlattım
bilgisayar kullanmayı bile bilmiyordu
1 ay içinde zehir gibi yaptım kızı ve doğum iznine ayrıldım,bebeğim oldu ve 1 ay sonra ben şefimi arayıp geri döneceğimi söyledim
bana tamam dedi ama kıza ve başka birine söyleme dedi
doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 2 ay olan izin bitti
ben şu tarihte başlıyorum diye şefimi aradım,bana ne demesin,,,,ben o kızla devam etmek istiyorum,,,senin bebeğin var bilmem ne
hatta ben o kıza nasıl git derim şimdi gibi ajitasyon olayına girdi,,şok oldum,,ben oğluma bakıcıyı bile tutmuştum,,,gidip kızla konuştum,,,bana demesinmi ben senden daha iyi yapıyorum bu işi,,birde şef beni tercih eder bırakmaz diye,,,,,emrivaki yapıyorsun,,,çıkamam işten diyor pişkin pişkin
belliki yerini sağlamlamış diye düşündüm,,nitekim öylede olmuş
sinirlerim alt üst oldu,,kaç ay sıkıntısını yaşadım bebeğimi nasıl başkasına bırakırım düşüncesinin ve olanlara bak,,,,adam ve kız bana oyun oynamışlar
soracaksınız şimdi iş mahkemesine başvursaydın filan diye ,,ama bunlarla uğraşamazdım,küçücük bebekle ordan oraya gidemezdim kışın soğuğunda,,destek olanda olamadı maalesef
bende sessiz kaldım
yani arkadaş dedim işe aldım ama olanlara bakın,,,
arkadaşlar meğer bu kızla şef şevgili olmuşlar,,barlara filan gidiyorlarmış
adam 2 evli 35 yaşını geçmiş çocukları var 3-4 tana torunu var
adi herifin teki,,,ben ona değilde şu işe aldığım ,,işi öğrettiğim,,,pişkin kıza yanıyorum
8 ay boyunca bualımdan çıkamadım,,,arkadaş kazığının böylesi işte