Arkada sorunu=((

xx_perfectgirl_xx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
30
0
86
Kayseri
ben bu sene üni ye gtcem ama korkuyorum bi yandan da ben öle çok cana yakın sosyal biri değilimdir hiç ark.bulamazsam die çok korkuyorum hatta bu yüzden gitmiyordum son anda kararımı değiştirdim içine kapanık biriyim kendime yakın birini nasıl bulucam ki tek kalma korkusu var bende bide offf =((:kedi:

yapma bu yüzden okul hayatınımı sonlandıracaksın hem böyle yaparsan ömür boyu böle içine kapanık kalırsın bi adım at devamı gelir,,
biraz zorla kendini alışırsın arkadaşta bulursun...
bu şansı kaçırma üniversitede okumak harika kendini mahrum etme bence.....

saçmalama!

bu yüzden okula gidilmezmi hiç....

alışırsın zamanla...

artık of ne çok arkadaşım var hangi birine gideyim diyeceksin...

Bence bu durumdan kurtulman için
müthiş bir ilaç bu...
oraya gidenler arkadaşlarıyla gitmiyorlar zaten,
gideceksin ,tanışacaksın,tanıyacaksın,
kendine yakın hissettiklerinle arkadaşlık kuracaksın,bazen
seçinmlerin yanlış olacak,ama olacak bunlar,yanlışları göre göre
doğruları bulmuyormuyuz zaten...
önce kendine güven,gerisi gelir,
başarılar diliyorum canım...
sevgiler...

Konunuzu içerik nedeniyle;
Arkadaş Çevresi - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
bölümüne taşıyorum...

Songül ablaya katılıyorumm bundan iyi fırsatmı olur gideceksinki yeni ortamlar göresin arkadaşlar edinesinyerimseniben bence boşyere endişeleniyosunkaydirigubbakcemile5 Kendine güvennbuyrunnnnnnnnn

Canım sana tavsiyem bir yurda yerleş, yurtta senin gibi arkadaş arayan bir çok insan bulacağından eminim...
Bende senin gibiydim, yurtta gittiğim gibi ruh ikizimi buldum:))
2. yıl beraber eve çıktık ve 6 yıldır farklı şehirlerde olmamıza rağmen ilk günkü gibiyiz...

ben yurda yerleştim zatende nedense kendime bi türlü güwenemiyorum ortada kalıcam gibi bi his var bende keşke cana yakın biri olsaydım ama malesef ama inş bulurum arkadaş yaa düşünüyorumda lise ve ilkokula bile giderken de kmseyi tanımıyordum sonradan alışıo insan demek ki buluyo birilerini

hiç kafana takma güzelim banada oldu senin gibi nasıl arkadaş edinirim ne yaparım diye. zaten okulun ilk günlerinde tüm öğrencilerde bir şaşkınlık oluyo insanlar bir şeyleri beraber yapalım diye birlik oluyo sınıf içinde.
ne korkmuştum ama bende hele kayıt zamanı şimdi aklıma geldikçe gülerim. ama inan ki ömrünün bekarlıktaki en güzel günlerini yaşayacaksın lisedeki arkadaşlıklarda güzel ama ünide hem arkadaş hem aile olacaksınız birbirinize.
şimdi çanakkale diyince hep içim cızz eder en güzel bekarlık zamanlarım geçti orda diye. içini ferah tut ve sadece kendin ol a.s.

Bak cnm üniversiteye bir başla inan bana bitirmek istemeyeceksin.İnsanın hayatında en tatlı günler üniversitede geçiyor.Ben tanıdıklarıma bile 2 yıl bile olsa o ortamı görün yaşayın diyorum.
Biliyorum senin için herşey çok zor ve imkansız şu an ama zamanla herşeye alışacaksın.Zaten üniversitede de ilk dönemler kimse birşey bilmediğinden birlik oluyor hiç korkma

eger degerlendırebılırsen bı nevı terapı olucak bu sana
kendını aş guven dısa donuk ol basarıcaksın ıns guzel dostlar kazanıp bızlere yazıcaksın):)

Back
X