Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de hamileliğimin son iki ayını bu şekilde geçirdim.ayaklarını kaburgalarıma dayamış sanki gerinip duruyordu oralara bastırarak.ne çektim ben bilirim doğurana kadar.çürüdü kaburgalarımın olduğu yer sanıyordum.o dereceydi.hatta doğum oldu günlerce psikolojik olarak ağrı devam ediyor gibi geldi bana.vallahi ancak doğurunca kurtulabilirsin bu acıdan.bu arada hayırlı doğum diliyorum.
bu konuda ben de dertliyim arkadaşlar,31.haftadayım ve sağ kaburgam acaip batıyor,ilerleyen haftalarda aşağıya doğru iner,biraz hafifler diye umuyorumboshayallersmile
32. haftadayım aynısını yaşıyorum.gıdıklamaya çalışıyorum çeksin diye.hatta kızımla bastır-kaç diye bir oyuna başladık ben bastırıyorum o ayağını çekiyor.ama sonra yine dayıyır ayağını.oyunu hep o kazanıyor:)
40. haftama girdim ve 7. aydan beri ben de çekiyorum kaburga ağrısını. Sanırım çok normal bi durum bu. Doğuruncaya kadar çekicez yapacak bişey yok :) Onlar yerinde rahat olsunlar da di mi...
valla 27 haftalık hamileyim
nerdeyse 16. haftadan beri bu acıyla yaşıyorum)
kızımda bu konuda beni çok üzmüştü şim di oğluşumda
doğana kadar geçmiyo yani
ALLAH sağlıklarını eksik etmesinde
dayanıcaz artık yapacak bişey yok:))))))))))
yatmaktan başkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))
ahh keşke bende yatabilsem 24 haftalık olcaz bu hafta bende öğle yemeğinden sonra bir ağırlık ve uyku hali başladı n olacak bilmiyorum ( iş yerinde acayip kötü oluyor.
benimde kaburgama baskı yapıyor bebişim sağ tarafım resmen göçtü az kaldı sabredicez napalım,birde benim göğsümün altında karıncalanma gibi bişey oluyor ve canım yanıyor ne olduğunu da çözemedim bir türlü...
demekki yalnız değilmişim konu açmıştım cevap alamayınca kimsede olmuyor sandım..benim bebğim de kaburgama çok bakı yapıyor sağ tarafım geçen gün çok ağrıdı şimdi iki tarafta...
gerçekten çok zor.. 15 20 dk oturamıyorum ben.. iğne bıçak gibi batıyo kaburgam hiçbir kimseye gidemiyorum evde bile uzanıyorum hep. yada arkama yastık koyup göbek alanımı genişletiyorum, biraz işe yarıyo.. gerinerek oturmaya çalılşırsan biraz yardımı oluyo onun dışınd çaresi yok gibi