• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar bir sorum var

candy1905

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
36
1
86
Ankara
merhabalar öncelkile ben daha öncede sorunumdan bahsetmiştim.2 yıllık sevgilimin tatil döneminde çok değiştiğini arayıp sormadığını tatilin sonunda da artık benimle konuşmak için eskisi kadar istekli olmadığını sölemişti ve ayrılmıştık.sorum ise şu kendisi bu konuşmadan 10 gün sonra beni aradı irtibatı koparmayalım dedi hatta ondan önceki gün kendi hattından aramış ulaşamamış ve numarasını engellediğimi düşünerk yeni bi hat alarak aramış.sizce bu aramasının sebebi nedir sadece vicdan azabı falan olabilir mi çünkü o günden beri 5 gün geçti ve yine hiçbi gelişme yok.bide şu var beni aradığı yeni hattının ringasını ferhat göçer in cennet şarkısı yapmış kafam çok karıştı:sinifsinif:

tek açıklaması var..erkekler yedekte tutmayı sever..
yeni birini bulmuştur,ama onunla ne olucagını bilmedigi için
belkide yeni başladıkları için senden ayrılmış..
karşı taraftaki kızdan net bişey göremeyince de arayıp iltibati koparmalayım demiş..
yeni hatta gelince..eski hattı yeni kıza vermiştir..
bu yeni hattan da senı arıyacaktır..
aynısı arkadasımın başına gelmişti...senin gibi olmustu ayrılmıstı ama
iki kızı bir arada tutuyordu..arkadasım sevdigi için onun ilgisini kaybetmek istememişti..
yeni kızdan da cocuk hoşlanıyordu..olay böyleee
dikkatlı ol..erkek eşittir erkektir....

seni bir kes istememiş ve senden ayrılmış. hatalı mıydın? bu sorunun cevabı önemli..hatalı isen yalvar yakar kendini affettir. hatan yoksa bas tekmeyi gitsin.. kürkçü dükkanı mısın sen?

Kafan karışmasın cnm. Çok özür dilerim canını yakmak değil niyetim ama bence seni cepde tutmaya çalışıyor. ırtibatı koparmayalım lafından açıkcası ben bunu anlıyorum. Benimkide böleydi. Gel diyince gelicez git diyince gidicez. Olur mu sence cnm? O ye4ni hatta şarkı felan koymasıda hşkaye. Ya senşn gözünü boyamaya çalışıyo ya da başkasının :S

madem ayrısınız gorusmeyın..
neden konusmayı ırtıbatı kesmeyelım derkı..
eskı sevgılıden dost olmayımı dusunuyo aceba?..

yani arkadaşça konuştu zaten çok kısa süre konuşabildik şarjım bitti.ama ayrılmamız konusunda kesinlikle o haksızdı doğru düzgün bi neden yoktu yani ortada.yine de vazgeçemiyorum çok üzülüyorum o da ayrı konu tabi:sinifsinif:

Bence kopart irtibatı gitsin..:jeyyar:
Sana sevgili olmayı becerememiş birinden, arkadaşlık görüpte ne yapacaksın..sengözlerimebaksanab

Ama bir kere gözden çıkartmış seni.Kolay vazgeçmiş öncelikle ,tekrar başlarsan bunu unutmamalısın ..

şimdi knuşmak içinisteksiz olabiliyosa ilerde de bu durumun tekrarlanabileceği kesindir. önemli olan seni eğlendiği zamanlarda da yanında istemesidir canım. bence sakın yelkenleri suya indirme.ona karşı gardını al

Vazgeçemiyorum demişsiniz ya,bu durumun ona karşı olan sevginizin/zaafınızın farkında eski sevgiliniz.
Kendi aynı duyguları hissetmiyor olsa bile -ki ayrıldığına göre hissetmiyor olmalı- sizin ilginiz hoşuna gidiyor adamın,ayrıldıktan sonra bu ilgi-alakayı göremeyince anlamıştır,irtibatı koparmayalım fikri o zaman ortaya çıkmıştır.
Amaç duygusal yönden tatmin olmak işte,yani ben öyle düşünüyorum.
Tabi bu durum sizi üzmekten,hislerinize gem vuramamaktan başka hiçbir işe yaramaz -sizin açınızdan-.
Ben olsam muhattap olmazdım birdaha,benden ayrılan eski sevgilimle.

hem istemiyorum deyip hem irtibatı koparmayalım ne demek ya... onun keyfini mi beklicen sen...

en sivri uçlu ayakkabını giy, at poposuna tekmeyi...

irtibatı koparmıyalım mı??ıstedıgım zaman sana ulasabıleyım senı gorebıleyım senınle takılayım hanı ırtıbatı koparmayalım duruma gore karar verırım....
canım o koparmıyosa sen kopar ırtıbatı :oklava:

amann yok ringası cennet yok gitme ölürüm giderim mana cıkarmaya calısma böle selerden canım yaa sacma cocukca

terkettiyse bitmiştir salla konusma sen ona yüz verdikce totosu kalkar aaaa bak benden vazgecemio der sana etmedini bırakmaz erkekler cok akılldır koparmayalım irtibatı ama ben baska sevgili bulurum arada onla konusurm biraz senle hesabı cekilmes gittiyse bitmiştir yüz verme kabul edip

kızlar çok haklı bulmuş tatilde birini seni de yedekte tutmaya çalışıo..Bölelerini süpürgenin zapıylan dövcen..

tek açıklaması var..erkekler yedekte tutmayı sever..
yeni birini bulmuştur,ama onunla ne olucagını bilmedigi için
belkide yeni başladıkları için senden ayrılmış..
karşı taraftaki kızdan net bişey göremeyince de arayıp iltibati koparmalayım demiş..
yeni hatta gelince..eski hattı yeni kıza vermiştir..
bu yeni hattan da senı arıyacaktır..
aynısı arkadasımın başına gelmişti...senin gibi olmustu ayrılmıstı ama
iki kızı bir arada tutuyordu..arkadasım sevdigi için onun ilgisini kaybetmek istememişti..
yeni kızdan da cocuk hoşlanıyordu..olay böyleee
dikkatlı ol..erkek eşittir erkektir....

arkadaşıma katılıyorum kesinlikle uzak dur hatta yerinde olsam hattımı değiştiririm ve asla görüşmem :umursamaz:

Back
X