Arkadalar eim beni ok felaket dvd, yemek yiyemiyorum

oltu

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
80
0
611
Erzurum
selam arkadaşlar bayramın ikinci günü dayak yedim eşimden bayramım kara geldi çeneme çok kötü yumruk vurdu çenem çatladı 1 haftadır yemek yiyemiyorum vurdugu günü doktora gittim doktor dediki ne oldu çenene dedimki doktor bey eim vurdu hemen plisleri çagırdı şikayetçi olmadım ama ona olan sevgim hepten bitti 2 çocugum var evede almak istemiyorum ona karşı kinim var böyle nasıl yaşıycam suçumda sıgara içmem oldu gelki çok sıgara içmiyom ama günde 3 den falan içiyom hem kendiside içiyor çok üzülüyorum acı çekiyorum gelki bu ilk dayagı deyil çok dayak yemişimdir

Bundan sonra atacağın adımları iyice belirle ama bu adımları atarken yanında o adamın olmayacağından emin ol. Çocuklarını al git. Nereye olursa.

şikayetçi olmadınız diye polisler onu salıverdi mi bu durumda????

devlet mahkemesi olmuyor mu?

sizin aileniz nerede?

yaa inanamıyorum çenenizi çatlatacak kadar nasıl vurabilir yaaa

sen suçlusun !!!
susup boyun eğdiğin ve durumu kabullendiğin için !
her türlü marciye çıkıp barın barın bağıracaksın !
hakkını arayacaksın ,kadınsın diye susup kabullenmek zorunda mısın ?
onlardan tek eksiğimiz kas sistemimiz!
sağolsunlar çok ta iyi kullanıyorlar...
susma ! yoksa bu çile bitmez....

ılginç...
Hakikaten ilginç...Sigara falan değil sebep..Sizi düşünse güzelce konuşur, üstelik sigara size zarar veriyor ama bu adam size sigaradan daha çok zarar veriyor belli ki.Peki 1. şiddette nasıl bir tepki verdiniz de 2. ve diğer şiddet gösterilerinde bu cesareti aldı?

Aman yarabbi:1shok:
Eşiniz nasıl biri böyle konuşarak anlaşmak varken sizi dövemsi saygısızlık, ayrıca ciddi pskolojik sorunu var bence uzak durun derim. Bana tehlikeli geldi eşiniz, bugün çenenizi kırmış yarında camdan atmayacağı ne malum.akannehir.

Hey Allah'ım Yarabbim ya..
Bilmiyorum hayat şartlarınız nedir?
Ailenize dönebilrmisiniz?
Ev hanımı yazıyor..
Bir geliriniz varmı?
Ki muhtemelen yoktur ev hanımı yazdığına göre..
Ayrılmayı göze alabilcekmisiniz?
Arkanızda durabilcek insanlar varmı?
Bunlar bırakıp gitmekte önemli faktörler..
Yanlş anlamayın bu yaptığnı yanına bırakıp susup oturun demiorum ama sonunu düşünmeden alınabilcek kararlar değil bunlar..
Birinin eşinizle konuşması lazım..
Tabi konuşmanın faydası olcaksa..
Aile büyüklerinizden biri olabilr..
Gerçi bu ilk değil diyosunuz..
Valla hiç bir çözüm gelmio aklıma çnkü bu gibi durumlar bana umutsuz vakkalar gibi geliyorlar..
İnşallah hatasını anlar ve bir daha tekrarlamaz..
Allah sabır versin ne diym :gitme:

şiddete başvuran erkek aciz bi insandır benim gözümde, kendisini ifade edemeyen beyin gücü yerine "kas gücü" kullanan mahlukattır...
çok geçmiş olsun, ama ne yapmayı düşünüorsunuz?

şimdi size şiddet gösteren ileride çocuklarada gösterir evlatlarınızı ve kendinizi kurtarın o adamdan. darp raporu almışsınızdır. verin polise şikayetçi olun boşanın alın tazminatı nafakayı çocuklarıda alamaz zaten. girin bir işe huzur içinde yaşayın.

böyle nereye kadar katlanmayı düşünüyorsunuz?

çocuklarınızın tepkisi ne bu duruma?

aileler bu duruma nasıl bakıyor?

yardım alın birilerinden ve kurtulun.

ayrıca tam olarak bilmemekle birlikte hastanedeki polislerin şikayetçi değilsiniz die eşinizi bırakması saçma geldi bana.. kesinlkle ifadesi alınmalı ve karakola vs götürülmesi gerekirdi..

ayrıca tam olarak bilmemekle birlikte hastanedeki polislerin şikayetçi değilsiniz die eşinizi bırakması saçma geldi bana.. kesinlkle ifadesi alınmalı ve karakola vs götürülmesi gerekirdi..

bende öyle biliyorum aslında şikayetçi olmasa bile cana kasıt var ortada devlet mahkeme açıyor diye biliyorum. bayan şikayetçi olmaasa bile. çünkü baskı altında olduğu için korktuğu içinde şikayetçi olmayabilir.

bende öyle biliyorum aslında şikayetçi olmasa bile cana kasıt var ortada devlet mahkeme açıyor diye biliyorum. bayan şikayetçi olmaasa bile. çünkü baskı altında olduğu için korktuğu içinde şikayetçi olmayabilir.

kesinlikle.. ortada büyük bi şiddet var çünkü.. zaten böle durumdaki biri nekadar mantığını kullanıpta sağlıklı kararlar verebilirki.. eşine mahkeme açılmalı bayanada psikolojik destek için yönlendirme yapılmalı devlet tarafından..

offff:çok üzgünüm: çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm,şiddet o kadar kötü ki insanın kalbinde çok büyük yaralar acıyor, eşinizi mahkemeye verin bence gözü korksun aciz olursanız yarın daha büyügünü yapabilir Allah korusun...ah bu erkekler o kadar düşüksünüz kii savunmasız bi kadına vurabiliyorsunuz Allaha havale ediyorum böle erkekleri kendi eşim dahil

Ay cnm ne dıyecegımı bılmıyorum.olmaz olsun boyle erkeklık.cnm bak bugun bunu yaoan yarın daha kotulerını yapacaktır.bısıyler yapmalısın,yoksa can guvenlıgın yok.allah yardımcın olsun

allah ıslah etsin...
karıkoca arasındaki tartışmalara polis pek müdahale etmiyor. hatta kadın şikayetçiyim dese bile.
kocandır deyip gönderiyorlar.

ayrıl tabiki.öyle birisiyle evli kalma.
ya da adam tut bi tane dövdür.çene nasıl patlatılıyorrmuş görsün bakalım.
abin,baban?anlatsana onlara.
hakkından gelsinler.

ayrıl demesi kolay.
bu kadın çalışıyor mu acaba.
nasıl bakacak çocuklara.
eğer kendine güveniyorsan ayrıl derim ben.
bir işin varsa ya da çalışabilecek durumun ve cesaretin varsa ayrıl.
sen dayak yemek için evlenmedin.
kaderin bu değil.
eğer ki maddi sıkıntın olmayacaksa ya da olsa da aşabileceksen bunlara katlanma.
ama önce kendini garantiye al.
beladan kurtulup belaya düşmek var.

hem eşinizin ilk vukaatı değil hemde şikayetçi olmuyorsunuz ama burada eşinizi bize şikayet ediyorsunuz..şikayetçi olsa idiniz..böyle durumda sevgimi kalır...siz daha çok dayak yersiniz yemek yiyemezsiniz

ayrıl hemen ayrıl. evet,demesi kolay bence. çünkü bir gün çenesini kıran ,yarın onu öldürebilirde. elinde kalıverir adamın.çünkü bu adam çenesini kırabilecek kadar ,güçlü ve gözü dönmüşse bunu yapma olasılığı da yüksektir. bakın şiddet devamlı varmış. bir kere değil.
üstelik suçu ,sigara içmek.
işin ilginci bu psikopat,kendide sigara içiyormuş. kendi içip ,sigara içen karısını dövüyor. tam psikopat işte.
ama kabahat sizde bu şiddete dur dememişsiniz ve şikayetçi olmamışsınız. siz böyle yaptıkça bunların arkası gelecek. hazırlıklı olun bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X