Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadalar eim beni ok felaket dvd, yemek yiyemiyorum
okurken senin sabrınada rahatlığınada şaşırdım valla hem aldatacak hem çeneni kırıcak sende şikayetci olmıcan neymiş çocuklarım böle bi ailede çocuklarında psikolojisi bozulucak kıızn küçük olduğu için sana veriliri büyük bi ihtimal büyüyğüde babada olur dicem ama size yapılan şiddetleri mahkemeye veririseniz onuda babaya vermezler kalır öle ortada yahu arkadaşım sen nasıl hala aynı evin içinde o adamla bir yaşıyosun beni affet diyo sende içeri alıyosun bide sen suç duyurusunda bulunursan onu 6 ay evden uzaklaştırabiliyolar yanına bile yanaşamıyo böle bi adamla ömür geçmez ailende destekmiş sana hala ne bekliyo kolunu bacağını kırmasınımı buna kabullenme güçlü ol sen her evet dediğinde o şiddetini arttıracaktır senide geçtim ilerde çocuklarınada gösterir bunu o yüzden ondan ayrılman daha hayırlı
keske sıkayet etseydın benım olayı anlatım sıze esım cok sınırlıdır herseye bahane uydurur sınırını bana dayak tatrak alırdı bundan 3 sene once tartıstık boynuma fena burdu burnumdan kanlar geldı bende cocugumu alarak hemen hastaneye gıttım kocam boynumu kırmıstı 2 gece hastanede yattım ve ordakı olıslere sıkayet ettım esımı hemen ısyerınden olısler almıs hemen tutuklamıs bana sıkayetcımısın dedıler bende evet dedım ve esımı ordan cezaevıne attılar sebete boynumun kırıması 1 hafta cezaevınde yattı ben ıfademı gerı aldım cunku cocugum baba dıye aglıyordu dayanamadım o da cıktı tabı ıcerıden sonra aılleler bır araya getırdı bızı barıstık o gunden berı dayagı bırakın bagıramıyor bıle bana buyuk bır ders aldı sanırım.bana karsı cok deıstı her dedıgımı yaıyor arttık cok mutluyum kadının gugu budur ıste.....
caınm ya sigara sağlığa zarralı diyemi dövdü bu seni, peki eşin sigaradan daha zararlı görünüyor en azından sigara yavaş yavaş öldürüyor yani bedelini çekiyorsun hastalık olarak, ama seni direk darp ediyor bu ne saçmalık bence evi terkedemiyorsan maddi durumun buna el vermiyorsa araya bir büyük koyup konuşmasını dene yada çenesini patlatmasını iste hayvan biri anca hayvan gibi davranılmaktan anlar işte bunların adıda erkek oluyor hayırrrrrrrrr bunlar HAYVANNNNNNN
selam arkadaşlar bayramın ikinci günü dayak yedim eşimden bayramım kara geldi çeneme çok kötü yumruk vurdu çenem çatladı 1 haftadır yemek yiyemiyorum vurdugu günü doktora gittim doktor dediki ne oldu çenene dedimki doktor bey eim vurdu hemen plisleri çagırdı şikayetçi olmadım ama ona olan sevgim hepten bitti 2 çocugum var evede almak istemiyorum ona karşı kinim var böyle nasıl yaşıycam suçumda sıgara içmem oldu gelki çok sıgara içmiyom ama günde 3 den falan içiyom hem kendiside içiyor çok üzülüyorum acı çekiyorum gelki bu ilk dayagı deyil çok dayak yemişimdir
Canim bak bunu herzaman söylemisimdir ve yine söyliyecegim... Seni gectim, esini gectim ama cocuklarini böyle husursuz ve mutsuz bir ortamda yetistirmen hic adil degil. Bütün bunlar ileride onlarin özel hayatina yansíyacak. Sana gelince bütün bunlari ne icin cekiyorsun? Birisi gelip sana madalyami veriyor bunlari cektigin icin? Sence sen bukadar degersiz misin?
Lütfen kendine ve cocuklarina bunlari daha fazla yasatma!
Affettikçe böyle sonuçlar kaçınılmaz oluyor.lmaz:
İmkanları varken bu durumu çeken ve çocuklarını da böyle bir hayata mahkum edenlere üzülemiyorum maalesef.