benim oğlum hayatıma bir ilk bahar girdi herlez bizim kawuşmamıza engledı fakat ben çok kararlıydım bnmde bır tane bebegım olmalıydı ve oldu onu petshopta kafesın ıcınde gordgum zaman iste bu dedım bana bakısı kafes ıcınden cılwe yapışı ne güzeldı oglumun herşey o gün basladı su an üzerinden bir buçuk yıl geçti fakat ben çok korkuyorum sana bişey olacak dıye pasam sen benim ilk göz agrımsın hatırlıyomusun bebekken twaletını yapamazdın karnın agrır gelır yüzeme baka baka agardın ben o güzel göbisini owardım owardım yuzume baka baka ypardın twaletını annneeemmm ben agladgım zaman yanıma gelıp bnı telkın etmelerın yokmu helee ınankı bır ömre bedel be tatlı oğlum göz yhaslarımı opmen ağlama anne dergıbı gözlerımın ıcıne duygulu duygulu bakman o bakıslara ben can werırım canım oglum cok krkuyorum en ufak bırsey olacak dıye sana aşı gunlerınden bır gun once bıle benım canım yanıyo sen aşıda bır damla aglayacqaksın dıye sen bı ınleyınce omrumden omur canımdan can gıdıyor pamugumm sensız bır ew nede hayat düşünmek ıstemıyorum güzelım emın olkı annem sana bırsey olursa ben bu hayatta sapa saglam kalamamm oglum dılerım allah bızı hıc kopartmasın senı bensız benı de sensın bırakmasın paşam sana ben hayatta oldgum surece kımse bagıgıramaz bıle annem sen benım ılk goz agrımsın ilk sancımsın yazımak ıstedıklerımı soylemek ıstedıklerımı sana bu kadarla anlatamam ama ıyıkı warsın bebegım ıyıkı benım oğlumsun cücüm senin için canını bır dakıka düşünmeden verecek olan buyazıyı yazan benım oğlum çok sewdıgın ANNEN :gitme: