arkadalar sizce ne olabilir

ayın 20 side yaptırdıgım hcg beta testi 51,8 ayın 23 de yaptırdıgım test ise 89,43 sizce ne olabilirr

BEBEK olabilir cnaim, hadi hayirlisi hakkinda ins, kesenide gorur, bebeginide kucagina alirsin. HCG degerin artiyorrr cok gzuel bebis dogana akdar hep boyle devam etsin ins.

bebğin olmuş olabilir canım buda sorumu kız :)))))))))))))) sevin artık
inşallah doğurup koklamak büyütmaekte nasip olur

BEBEK olabilir cnaim, hadi hayirlisi hakkinda ins, kesenide gorur, bebeginide kucagina alirsin. HCG degerin artiyorrr cok gzuel bebis dogana akdar hep boyle devam etsin ins.

insallah kardesim insallah allahım hayırlısıyla herkeze bekleyen herkeze nasip etsin rabbim

bugun doktor hiç ii seyler soylemedi kızlar moralım cok bozuk inanın butun hayallerim suya dustu kimyasal veya dıs gebelik diyor eyer pazartesiye kadar deger 200 ve uzeri olmazsa eczaneden test aldım sonuc tek cizgi oysa ne kadarda umıtlenmiştim :59::59::59::59:elveda hayallerim:58:

bugun doktor hiç ii seyler soylemedi kızlar moralım cok bozuk inanın butun hayallerim suya dustu kimyasal veya dıs gebelik diyor eyer pazartesiye kadar deger 200 ve uzeri olmazsa eczaneden test aldım sonuc tek cizgi oysa ne kadarda umıtlenmiştim :59::59::59::59:elveda hayallerim:58:

kacinci gun degerindiki arkadasim yadin degerler, ve doktorun nicin kimyasal yada dis gebelik diyour, kan degerlerinmi dusuyor? bugun pazartesi lutfen yaz sonucunuu umarim hersey yolundadir....

cnm hamile kalmışsın ama bebek güzel tutunamamış sanırım...
çünkü değerinin 2 günde bir katlanması lazım...
ama unutmaki bi mucize olup değerin kat kat katlanabilir...
dualarını eksik etme cnm...

tatlım ümitlendirmek istemem heryerdede yazıyorum ben idrarda hiç 2. çizgiyi görmedim benimde değerim 51 di 3 gün sonra gittiimde 100 olmuştu benimkide millet gibi katlanmamıştı doktor geç utunduğunu söledi sen yat ol bol sağlıklı beslen biz şükür 5 ayı dolduracaz bu hafta tabiki bi takım gebelikk sıkıntılarım varama en azından bebişim içimde ve hayatta şükür senin değerin düşmüyoki dış gebelik olsun en kötüihtimalle tutunmuştur belki düşmüştür o olur eğer kimyasal olsa değerin hiç çıkmaz

Bu gün test yaptırdın mı ? bu gün ki değerin bişeyleri açıklığa kavuşturabilirdi, örneğin az bi artış(mesela 100-140 civarı ) olmuşsa maalesef dış gebelik, ama düşüş olmuş(80 altı) ise kimyasal gebelik. ikiye katlarsa da mucizenin seninle olma ihtimali var demektir...
birde progesteron bakıyor galiba...
Rabbim gönlüne göre versin...

Cevap bekliyoruzzz, ne oldua rkadasimm hayirdirr bilgilendir bizide ins.. hersey yolundadir, degerlerin katlanmistir... Herseyin ahyrilisi hakkinda...

arkadaslar beni yanlız bırakmadınız hepinize tesekkur ederim ama bugun sonuç malesef negatif allah isteyen bu ugurda goz yası doken her keze nasip etsin bizlerede yanı sıra insallah doktor dusuk oldugunu soyledi tutunamamıs ama ümitli ve guzel konustu kimse umidini kesmesin sonucta verecek olan allah hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim :58::58::58::58::58:

arkadaslar beni yanlız bırakmadınız hepinize tesekkur ederim ama bugun sonuç malesef negatif allah isteyen bu ugurda goz yası doken her keze nasip etsin bizlerede yanı sıra insallah doktor dusuk oldugunu soyledi tutunamamıs ama ümitli ve guzel konustu kimse umidini kesmesin sonucta verecek olan allah hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim :58::58::58::58::58:

Canım geçmiş olsun RABBİM sabır versin.Bundan sonraki denemende RABBİM kucağına almayı nasip etsin.

Back
X