arkadaşlar size bir soru sizce kim suçlu? eşlerimizin ailesimi? eşimiz mi ? yokksa yoksa bizmi? bende burda konu açtım eşimden ailsinden yakındım hep onları suçladım ama bi ablamın sayesinde bazı gerçekleri gördüm asıl suçlu bizleriz. Bugün burda yazabiliyosak internete gire biliyosak hiç birimiz cahil değiliz çoğumuzun ekonomik özgürlüğü de elinde neden bunları kendimize yaşatıyoruz. Neden izin veriyoz baktık olumsuz giden bişeyler var güzellikle halletmeye bir kere çalışalım 2. şans vermeyelim çünkü bu aile konusunda gerçekten düzelecek yanı yok herkez aynı dertten şikayetçi düzelmiyor düzelmeyecekte bizi üzmelerine izin vermeylim zamanında bende çok üzüldüm bu arkadş gibi doğumuma 3 hafta var ben hergece korkuyom nasıl olacak diye doğum bu 3 haftanın 1 haftasını eşimle ailem yüzündem kavga ettik konuşmayarak geçirdik şimdiki aklım olsa çeker giderdim evden köpek pişman ederim onu ama ben yne yaptım evde kaldım onun suratını çektim. Şimdi akıllandım ama diyorum ya zamanında çok üzüldüm bir kaç hastalık geçirdim şükür atlattım.Kızım 11 aylık sabah annemlere bırakıyoz kızımı eşimle sabah saatlerimiz uyuyor ben devlet dairesinde olduğum için ondan erken çıkıyorum annemlere gidiyorum minibüsle kızı alıp geri geliyorum çok masraf olmasın diye eşimin yanına yemek yap evde yemek için yap bebişime ayrı yap evim sobalı soba yak ev işlerini yap bunları 11 aylık bir bebekle yapıyorum çığlık eşliğinde hep oyun istiyor benden iş yaparken sıkılıyor basıyor çığlığı bide bunun üstüne kocanın nazını çek onun ailesini çek bunları yaşayan yapan bir tek ben değilim dünyada biliyorum hepiniz yaşıyorsunuz bunları yapmaktan da gocunmuyorum tabiki görevimiz tabiki bunları biz yapacaz ama karşı tarafnda bir adım gelmesi lazım karşı taraftan yedikten sonra darbeleri bunları yapmak kimi zaman insana eziyet geliyor niçin neden kimin için yapıyorum diyor insan neyse arkadaşlar konuyu dağıttım biraz ama yapmayalım kendimizi ezdirmeyelim karşı tarafa değil kendimize saygı duyalım onlar bize değer vermiyor olabilirler önemli olan bizim kendimize verdiğimiz değer. Eşlerimizin ailesi bize zarar veremez biz izin vermediğimiz sürece gitmeyin size zararları varsa gitmeyin (ben artık öyle yapıyorum eşimde ne hissettiği artık umrumda değil bu konu hakkında çünkü üzülen kişi olmaktan bıktım artık) tabi onlarda bizim ailemizi öne sürecekler bırakın sürsünler herkesin ailesi kendinedir onun ailesi onun olsun benim ki benim olsun bu kadar basit şunu d kabul edelim iki taraf ailelerden bahsediyorum asla yakın olamıorlar bir birlerine onun için uzatmanın anlamı yok. arkadaşlar tekrar söylüyorum bizi üzmelerine izin vermeyim.