• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadam szl ve..... :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi wamprenses
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
W

wamprenses

Ziyaretçi
arkadaşlar benim bi sorunum daha var :( arkadaşım sözlü ve benimle hiç ilgilenmiyo :(
eskiden yediğimz içtiğimz ayrı gitmezdi hergün arar gezerdik oraları buraları
ama o sevgilisi çıktı çıkalı ne arıyo ne soruyo bununla ilgili onunla tartıştık ben buyum değişmedim sadece çok seviyorum ve dışarı çıkmakta istemiyorum eski arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum neden yenilere başlamıyoruz dedi bende bağırdım kendine çeki düzen ver diye beynin sulanmış eve kapanıyosun şuraya bak arayıp sormuyosun
eskiden böylemiydik noluyo sana ya! diye.
oda aşık oluyorum ondandır belki bak canım ben seni çok seviyorum hala kankamsın ama
o duysa dışarı çıktığımı direk kıskançlık krizlerine giriyo dedi e sn söylemeesen nerden bilcek dışarı çıktığını dedim gitmş senin kafan deim azarladım.
tartışmak içinmi geldin dedi bak ben yakında evlenicem ve onu çok seviyorum dedi.
bende sana ayrıl demiyorum çıkalım dışarı bi insan gör diyorum+ belki dertlerimi dinler fikir verirsin benle birlikte ağlar benle birlikte gülersin arkadaşım dedim.
az snra sevgilm gelcek onunla gzeriz dedi...
offfff onsuz hiçbirşey yapmıyo önceden arayan soran hadi dışarı çıkalım diyen insan şimdi
sürekli onunla vakit geçiriyo beni unuttu kankasını unuttu :(
sürekli kafamda şeytani planlar var acaba seçenekmi sunsam ya ben ya o diye ama
buda çok çocukça olur ve sevenleri ayırmak istemiyorum bi çözüm bulun arkadaşlar
kankam kafayı yedi sevgilmde sevglm diyo başka bişi demiyo :(

Son düzenleyen: Moderatör:
e tabi seni boşlaması hoş değil ama tamamen yeni olmanın verdiğiş bir sarhoşluk var onda..
dilerim düzelir aranız..

Acaba sözlüsü kendinden başka biriyle gezmesini istemiyor olabilir mi cnm?

yeni olduğu için aşk sarhoşluğu yaşıyordur ve o dönemlerde genelde sevgiliden başka kimseyle takılmak insanın aklına gelmez..biraz sabret bi kaç ay sonra düzelicektir..

Bence rahat bırakın insanları..
Zaten arkadaşınız sizinle görüşmek istese bu kadar tartışmanıza gerek kalmaz ki..
Kız açıkça söylemiş; sevgilisi ile beraber olmak istediğini...gamyoncuiremsu

canım yeni olduğu içinde olabilir ama bana kıskançlık gibi geliyo sanki sevgilisi onsuz dışarı çıkmasına izin vermiyo oda sana bunu söyleyemiyo olabilir

bu herkeste olabilen bir durum..her kişi yeni başladığı ilişkisinde önceliği ona verir zamanla bu durum düzelecektir diye düşünüyorum..bence bu aralar anlayışlı olmanda fayda var.
ikiniz zaten sıkı dostsanız yılda bir kez görüşseniz bile sanki dün görüşmüş gibi sıcak bir ortamda kucaklaşırsınız...sorun etme derim ben

Boşver hayatım söyleneni söylemiş zaten..:kızgın:
Sana mutluluklar deyip geçseydin kenara.:nazar:
Böyle adamlara uyuz oluyorum kendisi yoksa hatun gezemez dışarı bile çıkamaz.
Kabul edende suç o ayrı..kaydirigubbakcemile
Arkadaşında yeniler vs..bahsetmiş bence bir ssüre hiç muhatap olma..:1closedeyes:

sen onu kıskanıyorsun bencekaydirigubbakcemile3

sözlüsü hayatını geçireceği insan opuyorumnanaktan

elbette onu diğer insanlardan önce tutacakşakkıdı

bu en yakın kız arkadaşı da olsa sonuç değişmez

yarın bir gun sende evlendiğinde sende onu boşlayacaksınyerimseniben

düzen bu yasakkelime

sonuçta çocuk değil ya kendi kararlarını kendisi veriri.bence burda sizin yaptığınız doğru değil.artık sizinle çok vakit geçirmek istemiyorsa onun tercihi saygı duyun.ayrıca artık nişanlı bir kız öyle her siz istediğinizde sizin yanınızda olup size göre hareket edemez ki sonuçta sorumlu olduğu bir insan var.

iyide sevgilisinin yaptığı kıskançlık sıkı yönetim çok abartı ve çok saçma ilişkilerini mafedebilir....
ayrıca kızın hayatı bütün gün dolaşmaktan evden sevgilisine sevgilisinden eve oldu.
hiç sosyal hayatı kalmadı. ve bunda benim zararımda var çünkü biz birbirimize alıştık beraber büyüdük diyebiliriz. bigün konuşmasak ne oldu acaba bu kıza deriz....
ayrıca biri kıskanıyosun demiş arkadaşımın mutluluğu benim mutluluğm demektir kıskanmam niye kıskanim? evlensin ben ona bişi demiyorum ama yaşı 16larda ve ben çok erken diye düşünüyorum hayatını mafediyo.....

canım şimdi onlar güzel güzel anlaşsınlar arkadaşın belki herşeyi anlatmamış olabilir..sevgilisiyle araları açılabilir kıskançmış bak sn fazla tepki gösterme...seninde başına gelecek..
erkekler pek yalnız bırakmıyorlar..ark.seni halen seviyordur fkat zaman vermelisin..gitme üstüne

Aman hiç sevmediğim kız tipidir.
Bir sevgili bulur ,sonra onu hayatının merkezi haline getirir ,herşeyi unutur
Boşveeerr ,seninle görüşmeyenle sen görüşme., yarın ağlayacak bir omuz
aradığında seni bulur nasıl olsaa

Canım bnmde cok sıkı bır dostum var aynı senın anlattıgın gıbı
bızımde yedıgımız ıctıgımız ayrı gıtmez kardes gıbıyız
benım sevgılım olunca o, onunkı olunca ben kıskanırdım ... kımselerle paylasamazdık bırbrımızı
ama yasımız ılerleyıp olgunlasınca bunların cocuksu seyler oldugunu kıskanclıklar hısetsekte bunu kendı ıcımızde yasamamız gerektıgını ogrendık
benim bır ılıskım var mesela suan, onunla dısarı cıktıgım zmnlarda arkadasım anlayısla karsılıyor artık.
Cunku bnım ondan ayrı özel bır hytım olucak ılerde, onunda oyle.. Alısmak gerekıyor...
Senın "ya o, ya ben" demen sacmalık olur .. Inan bır erkek arkadasın oldugunda, sende birini sevdıgınde onu bu kdr kafaya takmıcaksın ... Sımdı hayatı kankana odaklamayı bırak, dısarıya bak, hayata sıkıca tutun ;)

kuma getirmiş üstüne tabiki sözlüsüyle ilgilenecek yeni gelin tatlı olur :)

Canim bu cok normal. Ayrica arkadasini tebrik etmek gerekirki sana acik acik söylemis.
Insanlar degisiyor tabiki. Yeri geliyor kisiligide degisiyor insanlarin böyle durumlarda.
Cünkü o artik tek degil, iki kisi.
Herzaman disari cikamaz, sonucta suan daha cok sorumlu bir insan.
Benim 22 yillik kiz arkadaslarim evlendiler.Birtanesi bana 2 adim ötede, digeride 15 dklik uzaklikta oturuyor ama ben eslerinden cekindigim icin (cok cok iyi insanlar olmalarina ragmen) cok sIk aramiyorum. Daha dogrusu rahatsiz etmek istemiyorum.
Ki eskiden her gün konusur, görüsürdük. Simdi genelde onlara birakiyorum, istediklerinde ariyorlar, soruyorlar.
Ama dostlugunuz bu nedenlede bozulmamali. Daha az cikin disariya nolacak. Yada evde oldugu vakit ziyaretine git. Telefon acip, müsaitsen sana geliyorum de, kabul edecektir eger bir isi yoksa.
Sözlüsüne öncülük tanimasi normal, sen onun candostuda olsan, o sözlüsüyle ilerde ayni evi paylasacak.
Hayatin kanunu bu.

Son düzenleme:
sen onu kıskanıyorsun bencekaydirigubbakcemile3

sözlüsü hayatını geçireceği insan opuyorumnanaktan

elbette onu diğer insanlardan önce tutacakşakkıdı

bu en yakın kız arkadaşı da olsa sonuç değişmez

yarın bir gun sende evlendiğinde sende onu boşlayacaksınyerimseniben

düzen bu yasakkelime

Konunun özeti budur..a.s.
"Şeytani plan" kısmıda çok çirkindi :umursamaz:

..........

Son düzenleyen: Moderatör:
ilişki sorumluluk ister,özel hayat özeldir.
yani hayatını ve sosyal yaşantısını istediği insana göre istediği şekilde planlayabilir.
ilişki kişisel olduğundan tavırlar ve sözlerde iki kişiyi bağlar.
yani sen dısardan bakıp 'o buna bu kadar kötülük etti,ama hala beraberler' diyemezsin.
dememelisinde.
yeteri kadar anlatmışsın rkadaşına bazı şeyleri.zorlama.sus.yanlış giden şeyler varsa birgun ona destek olacak bir omuz arayacaktır.
arkadaşlık bu zamanlarda belli olur.
bir insanı sevmek onunla gezmek ve konusmak süresine dayalı değildir.
bence hayatına bu kadar mudahil olma dileğin hiç hoş değil
en azından benim anladığım dostluk bu değil.

ya o ya ben desen ne değişecek

tabiki o diyecek...

sen kendi hayatına baksana illa onunla olmak zorundamısın

git başka arkadaşlıklar kur

ne bilim git bir sevgili bul sende

can sıkıntı gitmiş olur

Back
X