• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadan konuşan sürekli onu bunu çekiştiren insanlar..

Onceuponatimee

Rabbim sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
650
3
316
Ankara
merhabalar ..şu sıralar çevremde sürekli karşılaştığım ve artık insanlardan tiksinme aşamasına geldiğim bir konu..
Samimi olduğum 2 üç kişi var onlarda tayin dolayısıyla uzağa gittiler :((
Sorun şu ki ,görüştüğüm veya zorunda olduğum (çalışma ortamı)(apartman ,komşu) Kişiler benden samimi oldukları kişilerin arkalarından demediklerini bırakmıyorlar...
Daha yeri soğumadan buda hep böyle yapıyor ..yok çok dağınık,yüzüne söyleyemeceği şeyleri bana söylüyorlar ..sanırım benden laf çıkmayacağını biliyorlar ..ama ben söyleyemeyince de içim içimi yiyor..onların derdini kendi derdim yapıyorum..insanlardan nefret geldi soğudum :(((

Ben bundan üç yıl önce eşimin de ısrarıyla şöyle bir karar aldım, iş yerinde kimse hakkında kimseye yorum yapmayacağım, birisi hakkında konuşulurken uzaklsşacağım, biridi birebir bi şey anlatırsa konuşmayalım bizi ilgilendirmez diyeveğim. Üç yıldır uyguluyorum, iş yerinde bir tek arkadaşım kalmadı. Şimdi yeni bir yerdeyim, buradaki kişilrr gecen aylarda kavga etmişler ve gelip anlatmaya çalışan oldu yine aynı şekilde davranfım sonuç yalnız kaldım, kafam çoook rahat ama yalnız kalıyorsun bu tarz sohbete girmeyince.

Baska birini sana cekistiren senin icinde konusur.
Bi tanidigimiz var cok samimi oldugu bi aile var.. yedikleri ayri gitmez onlarin hakkinda bile konusur esime. Fazla muhabbete gerek yok ole kisilerle..

Back
X