bu kadarı kadarı da alınganlık değil onun yaptığı hdüklük.Sen mi çok alınganlık yapıyorsun diyenler olmuş arkadaşım evlenince değişti bambaşka biri oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadarı kadarı da alınganlık değil onun yaptığı hdüklük.Sen mi çok alınganlık yapıyorsun diyenler olmuş arkadaşım evlenince değişti bambaşka biri oldu
ben 31 yaşındayım bekarım tüm arkadaşlarım evlendi liseden hala görüştüğüm arkadaşlarım var biri iki yıl önce evlendi ikinci bebeğine hamile kocasının aldığı herşeyi görgüsğz gibi bak bunu aldık der WhatsApp tan atar bana bugün yine yazmış whatsaptan işte altımıza 200 bin liralık araba alacağız eve yardımcı aldık tekrar hamile olduğum için birini beğenmedim yine yardımcı gelcek yok haystım boyunca görmediğim şeyler görüyorum burda bahsettiği zenginlik en kötüsü de Allah fesat olana vermiyor deyip bana laf sokması hiç bir zaman fesat olmadım kendi tırnaklarımla okuyup memur oldum![]()
Süper ya :)Bilmem, benim gözlemlediğime göre görgüsüzlere daha çok veriyor sanki deseydin.
ay su mesajın resmini gönderir misin ? Görgüsuzlugune şahit olmak istiyorum arkadaşınızınben 31 yaşındayım bekarım tüm arkadaşlarım evlendi liseden hala görüştüğüm arkadaşlarım var biri iki yıl önce evlendi ikinci bebeğine hamile kocasının aldığı herşeyi görgüsğz gibi bak bunu aldık der WhatsApp tan atar bana bugün yine yazmış whatsaptan işte altımıza 200 bin liralık araba alacağız eve yardımcı aldık tekrar hamile olduğum için birini beğenmedim yine yardımcı gelcek yok haystım boyunca görmediğim şeyler görüyorum burda bahsettiği zenginlik en kötüsü de Allah fesat olana vermiyor deyip bana laf sokması hiç bir zaman fesat olmadım kendi tırnaklarımla okuyup memur oldum![]()