• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş arkadaşa bunu der mi!

memnun değilseniz neden görüşmeye devam ediyosunuz? şart mı?

kime veremiyor deseydin..

hayır yani bende evli degilim bana mı laf soktun deseydin .sonrada görüsmeseydin.....

Bu tip insanlar sizin üzerenizden ego tatmin ediyor
Benimde vardı böyle bir arkadasım evlendi sürekli bana laf sokuyordu evlenemedin işte şöyle böyle derdi
Baktım benim üzerimden beni ezmeye çalışarak kendini tatmin ediyor bastum engeli her yerden hemde çocukluk arkadasımdı
İstemiyorum bu tip insanları hayatımda
Anlatır anlatır sonra fesat derler
Güzellik ve akıl bakımından benden kat be kat düşüktü bu kişi kompleks yapmış zamanında sonradanda ezmeye çalıştı ama defettim hayatımdan
Sende çıkar at ya uğraşma bu tiplerle
Gerek yok
Millet sevgilisini çekemiyor nazını kaprisini arkadasın mı çekicen
Ayrıca fesat olana vermiyor demişte bir sürü uyuşturucu kaçakcısı mafya vs tip adamlar var ve para bunlarda
Haksız kazançla çok zengin olan insanlar var
O yüzden iyiye Allah malı mülkü verir diye birsey yok

Vardi ben cocukken boyle bir tip anneli kizli bundan beterdiler sonra ne oldu kadinin kocasinin diplomasi sahte cikti hapse girdi ahahahah:KK70:paraciklar toz oldu :D

Otarz insanlar sırf parasiyla hava atmak için arkadaşlarıyla yakın oluyorlar.kime gösteriş yapacklar başka . ıyyy sinir oluyorum ben olsam engellerdimm .olmaz olsun öyle arkadaş .arkadaş dediğin maddiyati değil,neşesini hüzünunu paylaşır.

Ucuz insanların alıcısı çoktur kaliteliler hep yanlızdır. Ucuz malın alıcısı çoktur hayatım.

Amaaan çok ku gerekli ? Ekmeğinizi aşınızı arkadaşınız mi veriyor ? Gerek yok bence arkadaşliginizı sürdürmeye yoksa başka muhabbetler de eklenir iyice üzülürsünüz hep sorun çıkarır böyle tipler

Bu devirde zaten ya okuyacaksın ya da zengin kocaya gideceksin de diyebilirsin kartını ona iade edersin

boyle ınsanla konusulmaz. engelleme ama bısı yazsa bıle sen cevap verme. bulusma da sakın. boş ınsan boyle boş konusur işte. hıc konusma canım onunla

Böyle bir arkadaşım vardı hem de 7 yıllık. Sildim oh rahatladım :21:

200 binlik araba hizmetçi falan durumları çok çok iyi olması lazım. Bana bira abartı gibi geldi anlattıklarınız yanii sizde biraz kıskanıyorsunuz sanki gibi. Görüşmeyin o zaman rahatsız oluyorsanız. Diğer konularınız da hep evlenememekle alakalı öyle dert etmiyor değilsiniz yani bekar olmayı ve gözünüze o kişinin evli ve çocuğunun olması batmış bence.

Çok üstüne düşüyorsunuz illa hayatınızda biri olsun diye arka arkaya çok kişi ile görüşüyorsunuz bence biraz oluruna bırakın başkalarının ne yaptığıyla ilgilenmeyin.

ben 31 yaşındayım bekarım tüm arkadaşlarım evlendi liseden hala görüştüğüm arkadaşlarım var biri iki yıl önce evlendi ikinci bebeğine hamile kocasının aldığı herşeyi görgüsğz gibi bak bunu aldık der WhatsApp tan atar bana bugün yine yazmış whatsaptan işte altımıza 200 bin liralık araba alacağız eve yardımcı aldık tekrar hamile olduğum için birini beğenmedim yine yardımcı gelcek yok haystım boyunca görmediğim şeyler görüyorum burda bahsettiği zenginlik en kötüsü de Allah fesat olana vermiyor deyip bana laf sokması hiç bir zaman fesat olmadım kendi tırnaklarımla okuyup memur oldum :KK43:

Canım biz bu modellere görgüsüz diyoruz, takma kafana =))

Belki sadece paylasmak istiyordur ama eğer gerçekten bilerek gözüme sokuyor ve fesat diye nitelendirdiği kesin benim diye bir düşünce yada bir şüphe varsa içinde arkadaşlık devam etmemeli diye düşünüyorum güven olmayan yerde gönül bağı kurulamaz gönül bağıda arkadaşlığın ilişkilerin herşeyin özüdür kurmadigin insanlarla sadece selâmlaşiriz

Baba evinde degil de eşinin evinde görmüş ( sonradan görmüş ) birini mi kafaniza takiyorsunuz bosverin gercekten.. arkadasinizin daha cok firin ekmek yemesi lazim. Hayatinizdan cikarin gorusmeyin derim

ben 31 yaşındayım bekarım tüm arkadaşlarım evlendi liseden hala görüştüğüm arkadaşlarım var biri iki yıl önce evlendi ikinci bebeğine hamile kocasının aldığı herşeyi görgüsğz gibi bak bunu aldık der WhatsApp tan atar bana bugün yine yazmış whatsaptan işte altımıza 200 bin liralık araba alacağız eve yardımcı aldık tekrar hamile olduğum için birini beğenmedim yine yardımcı gelcek yok haystım boyunca görmediğim şeyler görüyorum burda bahsettiği zenginlik en kötüsü de Allah fesat olana vermiyor deyip bana laf sokması hiç bir zaman fesat olmadım kendi tırnaklarımla okuyup memur oldum :KK43:
ay su mesajın resmini gönderir misin ? Görgüsuzlugune şahit olmak istiyorum arkadaşınızın

Back
X