Arkadaş böyle mi olur?

Peki o zaman ben istemeyerek kırmışım onunda bütün kırıcı sert konuşmalarını hak etmişim demek ki çok daha öncesi ona böyle saka yapıcağımı hissetmiş olmalı kendimi davettirmek istedim çünkü normalde hiç buyur etmeyen beri sana gelicem demeden gel demiyor kendi çat kapı geliyor ama belki bnmde Planım var ama hiç gelicem dediğinde tepkisiz kalmadım
o zaman belki de sandığınız kadar samimi değilsinizdir. Ben mesela evime çat kapı gelinmesinden hiç hoşlanmam, sonuçta insan hali bazen bazı gün hiçkimseyi görmek istemiyoruz. Sizi bir kere bile davet etmemisse sizde tavrınızı koyacaktınız.

Bn maalesef onda bir arkadaşlık görmüyorum o öyle biri işte neyse diye geçiştirdim hep bir değil iki değil burda herşeyi yazamıyorum ona gittiğimde bile ama Bn x kişisine cıkıcaktım deyip beni otururken kaldırdığı bile oldu Bn her defasında hadi neyse deyip boşverdim ama gel gör ki Bnm yaptıgım bir saka kırılıcağını düşünemedim olay oldu herkes doğru bir ben yanlış kalmışım.

İşte tüm bu duygu ve düşünceleriniz karşınızdaki insana aktarmalısınız.

o zaman belki de sandığınız kadar samimi değilsinizdir. Ben mesela evime çat kapı gelinmesinden hiç hoşlanmam, sonuçta insan hali bazen bazı gün hiçkimseyi görmek istemiyoruz. Sizi bir kere bile davet etmemisse sizde tavrınızı koyacaktınız.
Evet doğru ben en baştan hata yaptım çocuklukta başlayan arkadaşlık yetişkin olunca aynı gitmiyor demek ki olmuyorsa bir yerde bitirmeli

Bence sizde gerçek bir arkadaş değilsiniz.
İçimdekileri söyledim söyledim ama 😁 koydum
Bumu şaka anlaşınız
Keşkede gelip tepsiyi falan almasaymış sizden

Bence sizde gerçek bir arkadaş değilsiniz.
İçimdekileri söyledim söyledim ama 😁 koydum
Bumu şaka anlaşınız
Keşkede gelip tepsiyi falan almasaymış sizden
İçimdeki nerden biliyorsunuz kesinlikle öyle bir düşüncem yok onun annesi çalışan bir kadın çocuk yaşta o taburenin üstüne cıkıp yemek yapıyordu kimsenin zehirlenmiceğine eminim

Bence kadın sizi sevmiyor.bazı davranışlarınız bana da ters geldi.mesafe koyun isterse o arar sizi aramazsada kendi bilir.peşine düşmeyin.

Laf sokar tarzda şakalardan hiç hazetmem.

Benim de garip bir arkadaşım var anlatsam uzun sürer kusa geçeyim. Hani eser gürler ama iş ve laf tutmaz, sürekli bir rekabet ve kıyas halinde. Ama istisnasız her konuda. Sinsi sinsi laf alıp olmadık yerden vuran patavatsızın teki. Açtım ağzımı yumdum gözümü. Seni kaybetmek istemiyorum dedi bana onca hiddetime rağmen. Çünkü bu zamana kadar benim gibi tahammül eden olmamış. Ama benim de deli eğliycek yaşım geçti.

İnsan huzur bulacağı, rahat olacağı, iğnelenmeyeceği ve arası bozulsa bile sırlarının ifşa olmuycağı insanlar istiyor hayatında.

Sizinki de olursa mesafeli bir ilişki olmazsa da arayı tamamen açmalı bir boyutta. Aynı dilde konuşamıyorsanız arkadaşlık ilerlemiyor malesef.

14 yıllık bir dostlugum var ikimizde uzun zamandır darkli sehirlerdeyiz abartmiyorum gunluk konusuruz, asiri degerlidir benim icin ama aramizda bir mesafe vardir ne o ne de ben senin attigin tarzda mesaj birbirimize atmayiz. Mesafe ve saygi biraz kardesim

Düzenlenen mesajda pek bir şey yok ama sizde de sıkıntı var gibi gelmişti lakin yorumlara bakıp ilk mesajda yazanlari görünce sıkıntı kesinlikle sizde ama kabul etmiyorsunuz.

Su avon parasını hem sonra ver deyip hem de hemen istemesi dışında sen haksizsin. Aslında kısacası birbirinizin kafa dengi değilsiniz.

Back
X