• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş edinemiyorum.

JungleBerry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
23
0
36
Eskişehir
Bir zamanlar bi olayım olmuştu.Belalı biriyle çıkmıştım.İlk sevgilim olduğu için bütün yoğunluğu ona vermiştim bu yüzden baya bi arkadaş kaybetmiştim.Sonra benden sevgilim ayrıldı ve arkamdan kötü laflar etmeye başladı. Bu yüzden birçok arkadaş daha kaybetmiştim. :47:
Tabii bunun üstünden epey bi zaman geçince,önceden ona inanan arkadaşlarımla tekrar arkadaş olabildim.Birkaç dost edindim ama o kadar çok arkadaş kaybetmişim ki etrafıma bakınca 1-2 arkadaş görüyorum.Yardıma ihtiyacım olunca sadece birkaçı geliyo.
Başkalarıyla dost olmaya çalışıyorum.Ya çok kötü batırıyorum dostluğumuzu ya da çok güzel dostluk ediniyorum.Önceden dost olduklarıma karşı bi hayli iyi ve güzel davranabiliyorum ama Yeni biriyle tanışamıyorum. Utanıyorum,terslicek diye korkuyorum. :18:
Yeni arkadaş edinemiyorum.Aynı sıkıcı konuşmalardan da sıkıldım,zaten bu konuşma stilleriyle hiç dost edinemiyorsun.
Misal => Selam-Selam-Naber-İyidir,sen?- Bende iyi.
Ne yapmalıyım eski halime yani birçok arkadaş edinmem için. :59:

Son düzenleme:
Kimse bence ay bununla arkadaş olmayim çok kötü ay bu çok sıkıcı biri konuşmamalıyım diyedüşünmez. Ben de bir dönem bu sorunu yaşadım (Sevgilim yüzünden değil kendim başka insanlarla görüşmek istemediğimden) Hala da varsavarsa 4-5 tane arkadaşım vardır ama onlar da çok sağlamdır diğerleriyle de işim olmaz.

Sorununa gelince kendime bir çözüm bulamadım o yüzden sana çok mantıklı bir fikir veremicem ama duğduğum kadarıyla ve gördüklerime göre insanlarla iyi ilişkiler kurabilmek için eğlenceli, komik, dışadönük bir profil çizmen gerekiyor. Mesela sohbetlere selam naberdiğer değil de, onlarla ilgili (tabi çok özele kaçmadan ve rahatsız etmeyecek şekilde) sorular sorman hoşlarına gidiyor bir de her ne kadar öyle olmasan da çok konuşma başlatma heveslisi gibi görünmenden de hoşlanmıyorlar. Öylesine muhabbet açılmış gibi davranmak gerekiyor. Öyle:)

of ne çok yazmışım. Dertliyim de biraz

Arkadaslık güzel seydir tabiki. Ama söyle düsün ya hic arkadasın olmasaydı??
Herkesle süper derece de anlasamazsın zaten.
Ben nedense kalabalık arkadaslıkları hic mi hic sevmedim oldum olası.
Hep te bir sorun cıkar aralarında.
Kimse bana samimi gelmiyor artık kendimi yeniliklere kapamıs durumdayım.

Son düzenleme:
Canım derler ya nerde çokluk orda ........:9: boşver birsürü bos arkadasın olcagna insan gibi iki üç tane olsun cogu insan sahte davranır mesela seninle arkadaslıgını biterenler seni gercekten sevselerdi her kosulda yanında olurlardı buna ragmen çokmu lazım yenileri....

bence arkadaşım çok yok diye üzülme bir iki tane olsun temiz olsun fazlası insanda kafa bırakmaz yani bir iki tane olsun ama her derdinde koşabilecek biri olsun seni yalnız bırakmayacak bir hata yaptığında sorgulamayacak gerçekten seni sen olduğun için sevecek arkadaşların olsun az ve öz olsun derim ben fazlası arkadaş kalabalığından başka bişey değil

10-15 tane arkadaşın olur ama seni kıskanırlar ve her fırsatta arkandan konuşurlar.Ama 1 tane arkadaşın olur ki o herşeyeye bedeldir tabiri caizse yediğin içtiğin ayrı gitmez...Benim önceden beraber olduğum arkadaşlarımın neredeyse hepsi her hareketimi konuşuyorlar ama 1-2 tane sağlam arkadaşım var ki onlar herşeyim...arkadaşlarının olması çok olması marifet değil yani o 10 15 kişiye selam verir geçersin ama o 1-2 kişiyle herşeyini paylaşırsın...:61:

gercek arkadaslarimi toplasam belki 10 tane bile anca eder ama bir iki tanesi varki dert ortagim, diger ikisi varki yol arkadasim, hepsini severim yerleri ayridir. Bilki az arkadasin olmasi asosyal oldugun anlamina gelmez!
bir iki tane olsun ama sadik ve guvenilir olsun.

gercek arkadaslarimi toplasam belki 10 tane bile anca eder ama bir iki tanesi varki dert ortagim, diger ikisi varki yol arkadasim, hepsini severim yerleri ayridir. Bilki az arkadasin olmasi asosyal oldugun anlamina gelmez!
bir iki tane olsun ama sadik ve guvenilir olsun.

Katılıyorum sana çok doğru söylemişsin. :46:

Katılıyorum sana çok doğru söylemişsin. :46:

destegin icin tesekkur ederim canim.

arkadaslik oyle birsey ki, iki kisiyi baglayan bir buyu.. belki hergun gormezsin belki ayda bir gorursun, belki hergun gorursun ama birseyleri sana feda edecek kadar olurlar..

herkesle de arkadaslik kuramazsin, bazen huylariniz ayni olur bazende tam zit olursunuz ama yinede iyi anlasirsiniz.

Eger bir gun gelir de birine rastlarsan ve o kisiye karsi bir sicaklik hissederse, o kiside sana karsi bu sicakligi hissetmezse o kisiyle mesafeli olki kazik yemeyesin..

bende artk kazık yememk için mesafe koya koya yalnz kaldım.bn istiorm 1 tane arkm olsn en yakını bn olayım.ama olmuor işte öle eski arkilermi bile tanıyamıorm artık.gezck dolşcak bi arkdaşım bile yok:43:

Saymaya kalktığımda o kadar çok arkadaşım var ki hepsinide severim.. Gerçek dost mu.. Birtane.. Şikayetçi değilim olmadımda.. Çok fazla dostu olmIyo zaten insanın..Araya kıskançlıklar girio .. Saçma ama girio.. Az olsun öz olsun boşwer

Back
X