- 18 Kasım 2015
- 655
- 257
- 18
- 33
Merhabalar...
Benim derdim çok büyük değil. Sadece sorun şu ki, arkadaş edinemiyorum. Kimse bana gercekten arkadaş olmak amacıyla yaklaşmıyor bunu farkettim. Bende onlara yaklasmiyorum aslında. Ama yapamıyorum denedim. Küçük bir tavırlarından soguyorum. Küçük bir hareketleri gözüme batıyor. Bana kendini beğenmiş kelimesini çok kullanıyor cevrem. Burnu havada dediklerini biliyorum. Oysa değilim sanırım, insanlari kucumsememeye çalışıyorum. Kucumsemem diyemem sevmedigim insanlari kucumsemisligim vardir
sınıftaki kızlarla arkadaş olamıyorum. Büyük ihtimalle benim güvensizlik problemim yuzundendir. Guvenemiyorum. İşleri düşünce konusuyorlar benimle. Yakin arkadaslarimdan kazık yedim. Simdi de böyle oluyor. Kizlarla anlasamiyorum kisacasi. Hicbir kizla... Kuzenimle bile anlasamiyoruz. O da işi düşünce geliyor. Normalde hiç gelmez. Daha cok durum var kuzenimle ilgili. Iliskimiz kopuk. Kızlar beni yanlarında istemiyorlar. Böyle anlıyorum. Bu problemi nasıl cozebilirim?? Aslinda asosyal olsam da cok konuskan biriyim samimiyetine inandigim insanlarla kaynasabilirim. Sicak kanliyim da ama cevreme gosteremiyorum.
Benim derdim çok büyük değil. Sadece sorun şu ki, arkadaş edinemiyorum. Kimse bana gercekten arkadaş olmak amacıyla yaklaşmıyor bunu farkettim. Bende onlara yaklasmiyorum aslında. Ama yapamıyorum denedim. Küçük bir tavırlarından soguyorum. Küçük bir hareketleri gözüme batıyor. Bana kendini beğenmiş kelimesini çok kullanıyor cevrem. Burnu havada dediklerini biliyorum. Oysa değilim sanırım, insanlari kucumsememeye çalışıyorum. Kucumsemem diyemem sevmedigim insanlari kucumsemisligim vardir