arkadaş edinmek istiyorum:(

gokceayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
392
140
73
merhaba istanbuldan izmire yerleştim 10 ay önce eşim memur oldu burda.arkadaşlarım ailem vs herkes istanbulda kaldı yani.burda ne komşum var nede arkadaşım:( izmirli olanlar varmı burda tanışsak arkadaş olsak güzel arkadaşlıklar edinsek?

bende memnun oldum.ben ilk geldiğimde çok bocalamıştım.nasıl alışıcam diyordum.ama zamanla alışıyor insan.bir de sevdiğinle olunca.aile özlemi hep oluyor ama napcan iş güç durumu.

bende memnun oldum.ben ilk geldiğimde çok bocalamıştım.nasıl alışıcam diyordum.ama zamanla alışıyor insan.bir de sevdiğinle olunca.aile özlemi hep oluyor ama napcan iş güç durumu.
tabi insan yeterki sevdiğiyle beraber olsun :)

Gene izmir güzel yerdir.ben istanbuldan ankaraya geldim.kendimi bu siteye verdm yapck bşey yok arkadaş yok.burası da güzel dgl hem

Gene izmir güzel yerdir.ben istanbuldan ankaraya geldim.kendimi bu siteye verdm yapck bşey yok arkadaş yok.burası da güzel dgl hem

evet izmir istanbula göre güzel rahat trafik yok vs. Allah yardım etsin sanada bu zamanda güvenebileceğin arkadaşta bulmak zor açıkçası.

evet izmir istanbula göre güzel rahat trafik yok vs. Allah yardım etsin sanada bu zamanda güvenebileceğin arkadaşta bulmak zor açıkçası.

Sagol.evet kimseyede zaten güvenemyrum kolay kolay.canımda çok sıkılıyor neypcm bilemdm.

Ben de Ankaraya geldim bi sevemedim burayı ama geçen gün bu siteden arkadaşlarla tanıştık hepsi çok güzel çok iyi insanlar siz de izmirde böyle bi organizasyon yapabilirsiniz bence hoş olur.

Evet tanştk.ben evliym 6 aylık evlym suan kv ile otryruz ama taşnma sürecendiyiz.peki sen
bende 10 aydır evliyim eşimle 8 yıldır tanışıyoduk okudu vs bekledik memur oldu hemen evlendik bizde garanti oldu diye izmire yerleştik.bornovada şimdilik kirada oturuyoruz.geçen sene ebru kursuna gittim ordan arkadaşlarım oldu ama sanırım izmirliler biraz soğuklar görüşebileceğim arkadaşım olmadı bi tane onlada arada görüşüyoruz.

istanbuldaydım 27 sene boyunca arkadaşlarım ailem hep orda kaldı yani anlayacağın burda yeni bi hayat kurduk kendimize arada sırada ailemi görüyorum vs.uzak olmakta bi açıdan iyi rahatız karışan yok :) ama işte arkadaşım olsa bi kaç komşum olsa fena olmaz :)

bende 10 aydır evliyim eşimle 8 yıldır tanışıyoduk okudu vs bekledik memur oldu hemen evlendik bizde garanti oldu diye izmire yerleştik.bornovada şimdilik kirada oturuyoruz.geçen sene ebru kursuna gittim ordan arkadaşlarım oldu ama sanırım izmirliler biraz soğuklar görüşebileceğim arkadaşım olmadı bi tane onlada arada görüşüyoruz.[/QUOTEb
Bende bunu bikaç yerdn duydum soguk olduklarını.umarım bulursun sende bizde kpssye hazrlanyruz biz orayıda düşünüyoruz bkalm.sen yne kursj gtmssn bi şekilde.ben hç bişey yapmak istemyrum.en snunda işe gircem bkalm:)

bende tekrar kursa kayıt oldum takı tasarımı bornova halk eğitime beklerim izmirdekileri;) valla ben nerdeyse evlenir evlenmez kursa gittim çokta iyi oldu bunalcak vaktim olmadı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Ben de Ankaraya geldim bi sevemedim burayı ama geçen gün bu siteden arkadaşlarla tanıştık hepsi çok güzel çok iyi insanlar siz de izmirde böyle bi organizasyon yapabilirsiniz bence hoş olur.
merhaba çok iyi olur keşke izmirlilerle toplansak burdan duyurulur:)

Back
X