Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemde çok zorbaşka bi şehirde yaşamaya başlamak zor gerçekten.bende istanbuldan manisaya gelin geldim.
tabi insan yeterki sevdiğiyle beraber olsun :)bende memnun oldum.ben ilk geldiğimde çok bocalamıştım.nasıl alışıcam diyordum.ama zamanla alışıyor insan.bir de sevdiğinle olunca.aile özlemi hep oluyor ama napcan iş güç durumu.
merhaba izmirin neresindesin?:) tanışalım o zaman evlimisin bekarmısın?Ben izmirdeyim.
Gene izmir güzel yerdir.ben istanbuldan ankaraya geldim.kendimi bu siteye verdm yapck bşey yok arkadaş yok.burası da güzel dgl hem
evet izmir istanbula göre güzel rahat trafik yok vs. Allah yardım etsin sanada bu zamanda güvenebileceğin arkadaşta bulmak zor açıkçası.
olsun tanıştık işte uzakta olsak :) evlimisin bekarmısın?neler yapıyosun?Sagol.evet kimseyede zaten güvenemyrum kolay kolay.canımda çok sıkılıyor neypcm bilemdm.
olsun tanıştık işte uzakta olsak :) evlimisin bekarmısın?neler yapıyosun?
bende 10 aydır evliyim eşimle 8 yıldır tanışıyoduk okudu vs bekledik memur oldu hemen evlendik bizde garanti oldu diye izmire yerleştik.bornovada şimdilik kirada oturuyoruz.geçen sene ebru kursuna gittim ordan arkadaşlarım oldu ama sanırım izmirliler biraz soğuklar görüşebileceğim arkadaşım olmadı bi tane onlada arada görüşüyoruz.Evet tanştk.ben evliym 6 aylık evlym suan kv ile otryruz ama taşnma sürecendiyiz.peki sen
bende 10 aydır evliyim eşimle 8 yıldır tanışıyoduk okudu vs bekledik memur oldu hemen evlendik bizde garanti oldu diye izmire yerleştik.bornovada şimdilik kirada oturuyoruz.geçen sene ebru kursuna gittim ordan arkadaşlarım oldu ama sanırım izmirliler biraz soğuklar görüşebileceğim arkadaşım olmadı bi tane onlada arada görüşüyoruz.[/QUOTEb
Bende bunu bikaç yerdn duydum soguk olduklarını.umarım bulursun sende bizde kpssye hazrlanyruz biz orayıda düşünüyoruz bkalm.sen yne kursj gtmssn bi şekilde.ben hç bişey yapmak istemyrum.en snunda işe gircem bkalm:)
merhaba çok iyi olur keşke izmirlilerle toplansak burdan duyurulur:)Ben de Ankaraya geldim bi sevemedim burayı ama geçen gün bu siteden arkadaşlarla tanıştık hepsi çok güzel çok iyi insanlar siz de izmirde böyle bi organizasyon yapabilirsiniz bence hoş olur.