- 9 Kasım 2015
- 929
- 685
- 23
Ben korkuyorum faceden filan hele evliysen bence gereksiz ben 3 sene önce kapadim esimde kapadı kullanmiyoruz evlilik yikiyo amacını aştı artık o siteler geçen oturuyorum mesaj geldi telefona biricik aşkım diye tövbe tövbe kim bu dedim eşim görse adam cildirir cevap atmadim sonra aradı yanımda kV vardı açmak zorunda kaldım ergen belli arzuyla görüsecektim dedi yanlış numara yok öyle biri burda dedim lafı uzatmaya çalıştı sesimi yukselttim yanlış olmuş işte diye kapadim sonra mesaj atti kusura bakmayın cevap atmadim sonra tekrar siiisstt sana diyorum diye mesaj atti şerefsiz adi köpek yine cevap atmadim telefonun kara listesine aldım artık arasada mesaj atsada gelmez bana eminim numara sallayip konuşmak istedi bu işte insanlar adilesti bacim yuva yıkmak kolay geliyo bunlara iyi ki gostermissin esine iyi ki cevap atmamissin
Harbiden zamn değişti insanlar bi tuhaf evet
Benimki sadece merak cidden birisi bizimle oynuyo ve bu bizi tanıyan biri, ve insan bunu bilip rahat rahat merak etmeden oturamıyo
Bilelimde ona göre davranalım çevremizdeki kötü fikirli kim...
Birde insan eşini tanıyo artık belli bür süre sonra ve ona göre davranıyo
Bnim eşim hiç kıskanç değildir mesela aşırı aşırı güvenir bana
Bunun gibi ne mesajlar ne aramalar neler neler oldu
Ne araştırır ne hesap sorar anca ben rahatsız olursam söylerim gösteririm oda arar bulur pişman eder o kişiyi
çekinmemem bundan zaten
Hep söylerim ona oda bilir zaten