Arkadaş grubu

ilkyaz_susuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
60
60
3
39
Merhaba kizlar bir sikintim var .. Allah daha büyük dert vermesin ama kafaya takmis durumdayim.
Küçük bir ilcede yasiyorum esimin gorevi geregi bi kac yil daha burdayiz. İlk zamanlar ders calistim eve kapandim kimseyle iletişim kurmadim. Sonra ust katima bir gelin geldi. İlk zamanlar pek gorusmedik sonra baktim iyi birine benziyor ne yemek yapsa getryor falan zamanla samimi olduk gece gunduz beraberdik. Daha sonra beni iki arkadasi ile tanistrdi ve biz gün yapmaya basladik. Yalnizligim bir nebze olsun gitti onlarla.kizlar gercekten iyi kizlar ama anlam veremedigim bazi seyler oluyor son zamanlarda. Mesela benden gizli görüştüklerini farkettim. Benim yalniz oldugumu ve onlardan baska kimsem olmadigini bildikleri halde benden habersiz oturmalar yapmalari ilk basta bni sasirtti. Ama takmamaya calistim ne de olsa benden önce tanisiyorlardi dedim. Bir whatsap grubumuz vardi ilk once bu grupta her gun surekli konusup cocuklarimizla ilgili birbirimize bilgi alisverisinde bulunuyor ses kayitlari yollayip guluyorduk falan. Bu on bes tatilde ben anneme gittim ve gruba pek yazamadim. Bunlardan ikisi o komsum da dahil gruba artik kimse yazmaya minnet etmiyor ( beni kastederek ) yazip gruptan ciktilar. Ben de direk bana laf soktukları icin once ozelden ilimli bir sekilde sordum ben yazamadim diye mi ciktiniz falan dedim aciklama yaptim bi daha grup kuralim ben sizinle yazismayi sevyrm dedim beni gecistrdiler . sonra bir grup daha acildi diger arkds tatafindan yine eskisi gbi olduk konustuk gorustuk falan.. Ama nolduysa yaklasik bir aydir kimse gruba yazmiyor. Özelden bakiyorum özellikle ikisi ayni dakikalarda girip cikiyorlar. Bunun uzerine tekrar günde bulustuk. Ve birtanesi agzindan kacirdi aslinda diger üçünün benden habersiz görüştüklerin... Suratima baktilar gaytiihtiyari . ben de bozuntuya vermeden konuuuyu degistrdim hemen çünkü kiskanclik yaptigimi düşünmelerini istemedim. Ama icime dert oldu . neden benden habersiz gorusuyorlar ? Ben ne yaptim onlara üstelik sürekli burada yalniz oldugumu ve evde cok bunaldigimi bebegimin beni cok yordugunu falan söylediğim halde beni böyle dislamaya calismlarinin sebebi ne olabilir ? Sormak da istemiyorum takintili bir tip sanmasinlar beni. Bu arada sosyal medyada paylastigim her seyi begeniyorlar. Yani benimle ilgili bir sikintilari olsa onu da yapmazlar .. Ama neden böyle oluyor . yorumlarinzi merak ediyorm.

Sizden oncede tanistiklari icin sizden ayri toplanmalari cok normal ama bunu sizden saklamalari ve sizin buna alinmaniz normal degil.
Sizde ust kattaki gelinle oburlerinden ayri vakit gecirmiyormusunuz.

iyi gün dostları olmuş onlar ... bence boşverin başka insanlara şans vern bebeğinizi alın parklara gidin konuşup rahatlayın kımseylede fazla muhatap olmayın...

Demek ki içten içe size kızdıkları birşey var. Yani olayın yazıp yazmama olduğunu sanmıyorum nedense, bence bize soracağınıza onlara direk sorun biz ne desek yalan olacak şimdi. İnsan ilişkilerinde açıklık ve netlik olmalı. Yetişkin insanlarız sonuçta, konu açılınca geçiştirmekle, onlar hakkımda böyle böyle demesin diye susmakla olmaz bu işler...

Sizden oncede tanistiklari icin sizden ayri toplanmalari cok normal ama bunu sizden saklamalari ve sizin buna alinmaniz normal degil.
Sizde ust kattaki gelinle oburlerinden ayri vakit gecirmiyormusunuz.
Biz o apartmandan tasindik onlar da tasindi tasindik tasinali pek gorusemedik bir de iki ay arayla dogum yaptik iletisimimiz koptu gbi eslerle falan

Demek ki içten içe size kızdıkları birşey var. Yani olayın yazıp yazmama olduğunu sanmıyorum nedense, bence bize soracağınıza onlara direk sorun biz ne desek yalan olacak şimdi. İnsan ilişkilerinde açıklık ve netlik olmalı. Yetişkin insanlarız sonuçta, konu açılınca geçiştirmekle, onlar hakkımda böyle böyle demesin diye susmakla olmaz bu işler...
Acikcasi direk sorup esegin kulagina karpuz kabugu sokmak muhabetine dönüşeceğinden korkuuorum bir de onlari kaybetmekten

belki sizden hoşlanmadılar. hoşlanılmayacak bi insan olduğunuzu iddia etmiyorum ama üç kişinin sizle görüşmeme sebebi sadece sizden hoşlanmadıkları için olabilir yani. illa beni sevin, beni de aranıza alın diyebilir misiniz ki.

belki sizden hoşlanmadılar. hoşlanılmayacak bi insan olduğunuzu iddia etmiyorum ama üç kişinin sizle görüşmeme sebebi sadece sizden hoşlanmadıkları için olabilir yani. illa beni sevin, beni de aranıza alın diyebilir misiniz ki.

Yalnizlktan ölecegimi bilsem diyemem ki .. Bilmyrm belki de .. Ama normal zamanlarda görüşürken bana karsi davranışlar i beni sevdiklerini gösteriyordu gize batan bisey yok gibiydi

Yalnizlktan ölecegimi bilsem diyemem ki .. Bilmyrm belki de .. Ama normal zamanlarda görüşürken bana karsi davranışlar i beni sevdiklerini gösteriyordu gize batan bisey yok gibiydi

sonuçta sizden önce de tanışıyolarmış. bir de gün harici onların davet etmesini beklemeyip siz plan yapın, dördümüz buluşalım, şuraya gidelim deyin.

Acikcasi direk sorup esegin kulagina karpuz kabugu sokmak muhabetine dönüşeceğinden korkuuorum bir de onlari kaybetmekten

İyide böyle böyle düşünüyorum, hatam mı oldu gibisinden konuş sana yakın olan bayanla. Sebebi var mı de? Sebepsiz değildir illaki, vardır birşey ve sana söyler. Bunu sordun diye seni dışlamıyorlarsa da dışlayacaklar mı yani? Ya da nasıl böyle şey sorarsın diye arkadaş olmayacaklar mı senle? Bence yanlış düşünüyorsun. Ve bence onlar sana bişeyden ötürü tepkililer, insanlar konuşa konuşa anlaşır, konuşmadan bizim yorumumuzla ilişkilerini kurtaramazsın.

İyide böyle böyle düşünüyorum, hatam mı oldu gibisinden konuş sana yakın olan bayanla. Sebebi var mı de? Sebepsiz değildir illaki, vardır birşey ve sana söyler. Bunu sordun diye seni dışlamıyorlarsa da dışlayacaklar mı yani? Ya da nasıl böyle şey sorarsın diye arkadaş olmayacaklar mı senle? Bence yanlış düşünüyorsun. Ve bence onlar sana bişeyden ötürü tepkililer, insanlar konuşa konuşa anlaşır, konuşmadan bizim yorumumuzla ilişkilerini kurtaramazsın.
Ya evlerine falan gidince bisey yokmus gbi ne bilim goze batan bisey yok gbi duruyor. Gayet iyiler ama mesela gün sirasi bana gelince gelip özellikle bir tanesi bende pek bisey yemiyor digerlerinde hepsini götürüyor bana gelince diyet muhabbeti cikiyor ama iltifat da ediuor mesela ooo hanima bak neler yapmis falan diyor,... Cesaretim gelse sorucam da nasil bir üslup takinacagimi bilmyrm

Bazı tavır ve tutumlarınızdan dolayı sizi kendilerine çok yakın görmemiş olabilirler.Bide sizi kırmak istemem ama ''burda yanlız olduğumu bunaldığımı bildikleri halde'' diyorsunuz.Bu arkadaşlık kavramının devam etmesi için bir sebep değil.Geçerli bir sebep demiyorum bakın baya bir sebep değil.Sizi kırmak için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın ama bence zaten ''yazık yalnız kalıyo'' diye çağrılmanız hiç çağrılmamanızdan çok daha kötü. Vardır bi sebebi zamana bırakın diyorum ben sadece oyüzden.

Back
X