- 29 Mart 2016
- 60
- 60
- 3
- 39
- Konu Sahibi ilkyaz_susuz
-
Biz o apartmandan tasindik onlar da tasindi tasindik tasinali pek gorusemedik bir de iki ay arayla dogum yaptik iletisimimiz koptu gbi eslerle falanSizden oncede tanistiklari icin sizden ayri toplanmalari cok normal ama bunu sizden saklamalari ve sizin buna alinmaniz normal degil.
Sizde ust kattaki gelinle oburlerinden ayri vakit gecirmiyormusunuz.
Acikcasi direk sorup esegin kulagina karpuz kabugu sokmak muhabetine dönüşeceğinden korkuuorum bir de onlari kaybetmektenDemek ki içten içe size kızdıkları birşey var. Yani olayın yazıp yazmama olduğunu sanmıyorum nedense, bence bize soracağınıza onlara direk sorun biz ne desek yalan olacak şimdi. İnsan ilişkilerinde açıklık ve netlik olmalı. Yetişkin insanlarız sonuçta, konu açılınca geçiştirmekle, onlar hakkımda böyle böyle demesin diye susmakla olmaz bu işler...
Bana da öyle geliyor artikiyi gün dostları olmuş onlar ... bence boşverin başka insanlara şans vern bebeğinizi alın parklara gidin konuşup rahatlayın kımseylede fazla muhatap olmayın...
belki sizden hoşlanmadılar. hoşlanılmayacak bi insan olduğunuzu iddia etmiyorum ama üç kişinin sizle görüşmeme sebebi sadece sizden hoşlanmadıkları için olabilir yani. illa beni sevin, beni de aranıza alın diyebilir misiniz ki.
Yalnizlktan ölecegimi bilsem diyemem ki .. Bilmyrm belki de .. Ama normal zamanlarda görüşürken bana karsi davranışlar i beni sevdiklerini gösteriyordu gize batan bisey yok gibiydi
Acikcasi direk sorup esegin kulagina karpuz kabugu sokmak muhabetine dönüşeceğinden korkuuorum bir de onlari kaybetmekten
Ya evlerine falan gidince bisey yokmus gbi ne bilim goze batan bisey yok gbi duruyor. Gayet iyiler ama mesela gün sirasi bana gelince gelip özellikle bir tanesi bende pek bisey yemiyor digerlerinde hepsini götürüyor bana gelince diyet muhabbeti cikiyor ama iltifat da ediuor mesela ooo hanima bak neler yapmis falan diyor,... Cesaretim gelse sorucam da nasil bir üslup takinacagimi bilmyrmİyide böyle böyle düşünüyorum, hatam mı oldu gibisinden konuş sana yakın olan bayanla. Sebebi var mı de? Sebepsiz değildir illaki, vardır birşey ve sana söyler. Bunu sordun diye seni dışlamıyorlarsa da dışlayacaklar mı yani? Ya da nasıl böyle şey sorarsın diye arkadaş olmayacaklar mı senle? Bence yanlış düşünüyorsun. Ve bence onlar sana bişeyden ötürü tepkililer, insanlar konuşa konuşa anlaşır, konuşmadan bizim yorumumuzla ilişkilerini kurtaramazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?