Kuzum bak kendini üzene kadar bunu arkasına espriyle dahi olsa belli et veya sert bi şekilde söyle ki hala aynısını yapıyorsa mesafe koyarsın. Benim arkadasıma gelince örnek veriyorum 200 aldıgı gözlüğü 600 aldım diye sallar ve sonra yanlışlıkla 200 aldıgını acıklar ama bozmam alıştım cünkü. Bana hayvan gibisin der, şişman kilolu videoları atar dalga gecmek için, benim zoruma gitmez çünkü bizim samimiyetimiz bu sekilde. Tabi bunları arkadaşlarım yaparsa cok pis bozarım ama bu bahsettiğim kişi kardesim gibi. Kendime arkadas edindim baya yakınşastık falan tam samimi olucak zaman. Kınasında düğününde cekimin de yanında bulundum kimse yokken. Çekim günü kendisine nazar dediğini düşünerek önüne gelene beni okuyun dedi neyse okuduk üfledik. Ben moral vermek için çok güzel gelin oldun maşallah dedim bana kızarak senin nazarın degdi dedi. Bu benim patlama noktamdı tabi çekim gününde bozmadım, aşırı derecede afrası tafrası oldu, düşünmedik benim yanımda kimse yok yine bu kız geldi diye dogru dürüst teşekkür ediyim. Düğünü olduktan sonra yaptığı hatayı söyledim ve mesafe koydum o mesaj atmadığı sürece yazmıyorum kendimi kullanılmış gibi hissettim. Ama bu olayı kardeşin dediğim insan yaşasa düğün stresi der gecerim.