Arkadas kaybı

Arkadaşınızın yaptığı suç, haberleşmenin gizliliğini ihlale girer bence bu.
Kimse kimsenin konuşmasını alıp malzeme yapamaz böyle kendine.
Ben sizin yerinizde olsam ekran görüntüsü alıp şikayetçi olurdum.

“Kişinin Kendisiyle Yapılan Haberleşme İçeriğini İfşa Edilmesi” Suretiyle Gizliliği İhlal Etmesi ve Cezası (TCK md.132/3)
Yaptığı şey bu kapsama giriyor sanırım.
Instagram hikayede olması durumu ne derece etkiler bilmiyorum ama ifşa edilen şeyin algılanıp algılanmamasının önemli olmadığını, algılanabilme imkanı varsa suç olduğunu okudum.

Uğraşmak ister misiniz bilmem ama ben olsam uğraşırdım sanırım. Şu an bunu bulmaya uğraşmış insanım sonuçta :KK53:
Uğrascam yapcam bunu cok işsizim zaten 😊

Arkadaşınızın yaptığı suç, haberleşmenin gizliliğini ihlale girer bence bu.
Kimse kimsenin konuşmasını alıp malzeme yapamaz böyle kendine.
Ben sizin yerinizde olsam ekran görüntüsü alıp şikayetçi olurdum.

“Kişinin Kendisiyle Yapılan Haberleşme İçeriğini İfşa Edilmesi” Suretiyle Gizliliği İhlal Etmesi ve Cezası (TCK md.132/3)
Yaptığı şey bu kapsama giriyor sanırım.
Instagram hikayede olması durumu ne derece etkiler bilmiyorum ama ifşa edilen şeyin algılanıp algılanmamasının önemli olmadığını, algılanabilme imkanı varsa suç olduğunu okudum.

Uğraşmak ister misiniz bilmem ama ben olsam uğraşırdım sanırım. Şu an bunu bulmaya uğraşmış insanım sonuçta :KK53:
T tambirleydiii kesinlikle buradan yürüyün.korksun prenses hazretleri

sacma sapan bir arkadas kaybi da biz yasadik, 20 yillik em yakin arkadasim yaptigi hatayi bilme gibi sosyal medyada bize ithafen abuk subuk paylasimlar yapti. ne hissettigini anlayabiloyorim

Ama ben cok üzülüyorum cok seviyordum değer veriyordum ona. Zaten cok arkadası olan birisi değilim arkadaslarımı kaybettikçede üzülüyorum
uzulecek bir sey yok.. esyalarin insanlarin dostluklarin arkadasliklarin omru var.. bitti mi bitiyor.. bardak bile kirilsa omru bitmis.. kirilacak ki ben alayim bardak satan adam rizkini kazansin diyorum.. dostluk da sana ogrettikleriyle yasattiklariyla omrunu bitiriyor gidiyor. yeni dostluklara yer acilmasi icin eskilerin gitmesi lazim. bir de insanoglu cig sut emmis sasirmamayi ogreniyosun boyle boyle..

Bana da geçenlerde ilk arkadaşım zamanında candostum dediğim insan "sen" diye değil "siz" diye hitap etti. Çok tuhafıma gitti. Kırıldım. Sen benim ilk dostumsun yani siz ne demek... Sonra dedim ki aman boşver kafama takmaya değmez. Onun için değmezse benim için de değmez.

Siz de çok düşünmeyin. Biraz zamana bırakın. Hiç cevap karşılık vermeyin.

Yaptıgı şey suç teşkil ediyor. Özel yazışmanızı ifşa edemez. Ben olsam direk açıyorum davayi derdim kendisine ve acardim. En azindan ayni sekilde "Ben eşeklik ettim" baslikli özür mesaji yayinlatirdim hem de üst üste günlerce.

Arkadaşa atılan mesaj storyde mı paylaşılır ya ne saygısızlık..
Herkesin görmesini isteseniz mesajı sosyal medyadan yazardiniz zaten. Çok ayıp.

uğraşmadan önce de mutlaka hikayede paylaşın bu kanunu
siz bu duruma düşmeyin diye tutuşsun

Ayy kaldırmış hikayeyi 😀. Neyse haner de gönderdim zaten yapacam gerekeni hiçkuskusuz yanına kalmayacak pazartesi gününü bekliyorum 😊 bu arada teşekkür ediyorum coookk 🥳

Back
X