arkadas kazigi yuzunden

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
28
arkadas dedim cunku dost degildi... bu olay yaklasik olarak 9 ay once yasandi adima fotografimda kullanilarak ve butun bilgilerim dogru girilerek face acilmisti ben kullanmiyorm face arkadasm dedi face acmssin neden eklemiyosun hemde ben kapaliydim o zamanlar acik resmm koyulmustu cevremdeki kmseden supelenmedim kimseye karisan kotulugu olan biri deglm cunku herneyse bunu yapan megerse hc ummadigim ayni mahallede yasadigim cocukluk arkadasimdi ama cok ta samimi sirdas falan degldk neden yaptigini sordm her defasinda yalanlar atti beni enayi yerine koydu inanmiyorm dedim konusmak istemiyorm artk sennle dedi. daha birde ailecek uste cikmya calistilr hc gitmedim evlerine o olydan sonra smdi ablasnn dugunu var 2 3 gun surecek ve napmam gerektigini nasl davranmam gerektigini bilmiyorm. yardim edin bayanlar

Hesap acilmis ne yapılmış o hesapla. Kotu biseyse sikayet edin hayret bisey milletin isi gucu yok ya fake hesap açıyorlar baskasinin resimleriyle. Kavga edip birde dugunemi gitmeyi planliyorsunuz :)

Neden açmış fb hesabı ben anlamadım?
Yani illa gİtmeniz gerekiyorsa gidin bi yarım saat gözükün,ailesini ve evlenen kişiyi tebrik edip dönün.
Ben olsam yüzüne bakmam sonrasında. İnsanların işi gücü kalmamış bu ne boş hareketler yahu

Neden açmış fb hesabı ben anlamadım?
Yani illa gİtmeniz gerekiyorsa gidin bi yarım saat gözükün,ailesini ve evlenen kişiyi tebrik edip dönün.
Ben olsam yüzüne bakmam sonrasında. İnsanların işi gücü kalmamış bu ne boş hareketler yahu
neden actigini soylemiyor bende anlam veremedm ama iyi niyetli olmadigi kesn

Allahim ya bi bana denk gelemyiyor boyle kuzu gibi insanlar. Gitme asla gitme tum iliskilerini bitir dicemde. Yok sen yine gidersin belli cunku hala soruyorsun ne yapayim.

Back
X