Arkadas kufurbaz olunca...

basardim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
353
0
0
Diğer
yaa arkadaslar ben kursa gidiyorum....yurtdisindayim almanca kursuna gidiyorum...bir tane turk var sinifimda agzi kufurlu kaba saba birsey...ben bu kadinla basedemiyorum bir haftam kaldi ama tukendim...disariya lafini atsin hanimefendi rahatlasin gerisi bos:47:5. aya girdim onun yuzunden doktordan kagit aldim gitmeyecegim...bu kadarmi insan fesat dedikoducu kufurbaz olur yaa.....biktimmmmmm....son damla gecen hafta oldu...arkadaslar her zaman oldugu gibi siniftan bir kiza sinirlenmis her zamanki ap...hali...:37::37:benide kendine benzetti yaa....acmiyorum telefonu cunku isim var aradikca ariyor...neyse Allahhhh o kizin adini soyleyip !!!! a.....a koysun...lar dedi SOK OLDUM:37::37::37:nerden cattim buna ben yaa...zaten stresliydim telefonu kapatacagim isim var diyorum yokkk kapatmiyor bir daha olsa suratina kapatirim...ben telefondan sonra fenalastim....offfff bilmiyorum sinava girmistim a2 icin neyse uzun hikaye...sonra tel nomu degismek istedim esim dediki ara bir daha seni aramasin bir kisi icin degmez no degismeye...mesaj yazdim artik senin kufurlerinden dedikodularindan biktim daha beni arama yazdim...ama o kufur aklimdan gitmiyor ne kadar arsizmis yaa bir kadin nasil utanmaz bunu söylerken yaaa....canim COK SIKILIYOR O KADININ SURATINI gormek istemiyorum bana cok etti ettigini bulduda neyse....birde kagit almaya gidecegim suratini gormek istemiyorum offfff ne yapayim yaaa...cok saygisiz kavgaci bir tip...fesat...basedemem ben bunla....nerden cattim bilmemki.....

canım benim bazı insanlar mikrop gibi maalesef sen kaçsan o da onlar karşına bir şekilde çıkıyor.heryerde var böyle cahil insanlar...senin yapabileceğin tek şey o geldiğinde işim var diyip oradan uzaklaşmak..çünkü ona laf anlatıp hoşlanmadığın hareketleri söylemeye kalkarsan anlamasını bekleme yok yere gereksiz bir düşman kazanmış olursun.tenezzül etme sadece uzaklaş.anlatsan da anlayamayacak çünkü.uğraşmaya gelmez böyle tiplerle duvara konuşmuş gibi olur insan...

canim dedigin gibi haklisinda ayni siniftayiz nereye kaciyim adami sokup duruyor...bir daha seninle konusmak istemiyorum dedim agir bir laf etmisti...olmuyor hergun yuzyuzeyiz...sabrettim almanca ogrenmek icin cunku biryere geldim ögretmen beni begeniyordu bunu begenmiyordu buda hani girgirinda herseyin ögrenmek falan yok....ne biliyim esim sabret dedi bak dedim surda 6 ay bir arkadasligimiz var iyi olalim dedim...yok anam ayni tas ayni hamam...Allah yardim etti bir sekil sinavida kazandim bunlara ragmen ne biliyim dusman gibi hareketleri...o girmedi sinava...neyse bilmiyorum nefret ettim bu kizdan edep yok karsimizdaki italyana kufrediyor almanca asl....diyor...cok kotu birsey duysa ne olacak...cok dua ettim hayirlisiyla bitiriyim diye cok korktum ben ...baska seylerde oldu...bu kiz bir onceki kurstan kavgali cikmis...

Back
X