• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadas lar bilen yazsin lutfen

kimsesiz kimsesiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
89
En iyi cevaplar
1
8
1
Arkdaslar hayata karşı öz güvenini kaybetmiş bir insana nasıl destek olunur ona güven nasıl kazandırılir lütfen kırıcı olmayan gerçekten çok ihtiyacım var Karşı taraf haytta güvenini kaybetmiş ise nasıl ONA DAVRANMALIYIZ

Valla güvenini ben kaybetmedim başkası kaybettirmis kendisi gözlemleyerek güvensin derim yani ben güvensiz hissetcek diye on tane takla atıp kendimi kanitlayamam ister güven ister güvenme derim 😅😅

Arkdaslar hayata karşı öz güvenini kaybetmiş bir insana nasıl destek olunur ona güven nasıl kazandırılir lütfen kırıcı olmayan gerçekten çok ihtiyacım var Karşı taraf haytta güvenini kaybetmiş ise nasıl ONA DAVRANMALIYIZ
Zamanla .

Özguven mi size karşı guvenmesi mi konuyu tam algılayamadım

Zamanla .

Özguven mi size karşı guvenmesi mi konuyu tam algılayamadım
Şöyle cnm bana guveniyor ama.yine hayata karşı korkuları var ayrıca kendi öz güvenini hayata karşı kaybetmiş ben defalar ca konuşmaya çalıştım ama olmuyor en son yaklaşımımı değiştireyim ona karşı dedim her zamanki naif onu anlayan kişi olmaya çalışıyorum.ama sizce nasıl olmam.lazim

Şöyle cnm bana guveniyor ama.yine hayata karşı korkuları var ayrıca kendi öz güvenini hayata karşı kaybetmiş ben defalar ca konuşmaya çalıştım ama olmuyor en son yaklaşımımı değiştireyim ona karşı dedim her zamanki naif onu anlayan kişi olmaya çalışıyorum.ama sizce nasıl olmam.lazim
Sizlik bişey yok. Profesyonel yardım alacak .

Sizde kendı yapmadığınız şeyler için farkında olmadan kendınızı hırpalarken kendi ruhsal sağlığınızdan olmayın .

Başkasının yükünü taşır mısınız mesela hayır !
Bırakın oda kendı yüklerinden profesyonel bir yardım alarak kendi kurtulsun bunu siz üstlenmeyin sonra bide size yardım gerekmesin

Sizlik bişey yok. Profesyonel yardım alacak .

Sizde kendı yapmadığınız şeyler için farkında olmadan kendınızı hırpalarken kendi ruhsal sağlığınızdan olmayın .

Başkasının yükünü taşır mısınız mesela hayır !
Bırakın oda kendı yüklerinden profesyonel bir yardım alarak kendi kurtulsun bunu siz üstlenmeyin sonra bide size yardım gerekmesin
Cook doğru dediniz bende aile.terapistine gittik doktor ona sen ayrı gel dedi.ayri görüşme istedi acaba faydası ne kadar olurki

Back
X