Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaş listem, avatarım ve profil fotoğrafım gitmiş..rütbe kısmına yazdığım yazı da öyle.. Peki neden???? :0
![]()
Aslında 40 defa açıklandı
dün sitedeki teknik sorundan ötürü şifreler sıfırlandı tüm ayarlar eylüle döndü.
telaş yok![]()
tatlım o sorun ve dha birçoğu tüm üyelerde oldu..admin verdiği bir adreste yardımcı oluyor sanırım.Yaşanan Teknik Sorun ve sonrası bu taraftan ulaşıp başka sorunların varsa dile getirebilirsin
Duygu konuyla alakasiz ama akindan ayrildinmi?? denizinduygusu diye yazinca sasirdim konularina baktim duygutcusunyani takip ediyordum ordan biliyorum:44:
Aaaa yeni fark ediyorum(( Bu nasıl olur ya?? :/ inanamıyorum ben de diyorum bi tuhaf duruyor bakınca, bi değişiklik var ama çözemedim, demek nicktenmiş..
Dünkü sorunla ilgisi olabilir canım, iyi ki söyledin... Admine msj atayım hemen. Yok canım ayrılmadık, Allah korusun.. :/
heh iyi bari, dedim eski manyaga gerimi dondu..hatirlattigima sevindim :)
Site birkaç ay öncesine gitmiş gibi bir şey oldu açıklama yapıldı duyuru kısmından bakabilirsin
Nick değişikliği yapanların da eski haline dönmüş nickleri
Aşağıda 'Bize Ulaşın' diye bir şey yazıyor oradan adminlere ulaş söyle düzeltirler :)
ya benim doğum günün yanlış gerçi kazen açtığı konuya yazdım
ayrıca beğeni puanlarımda düşümüş
1 arkadaşım vardı o da yok
şimdi adminlere tekrar yazmalımıyım, kazen açtığı konuya yazdığım için gerek yok mu ya da kazen özel msj mı atmalıyım![]()
Siz de takılma var mı peki? Benim sayfam sürekli donuyor 3 gündür.
bende var![]()
Nick değişikliği yapanların da eski haline dönmüş nickleri
Aşağıda 'Bize Ulaşın' diye bir şey yazıyor oradan adminlere ulaş söyle düzeltirler :)
Siz de takılma var mı peki? Benim sayfam sürekli donuyor 3 gündür.
Sağolasın TolinDedim bende mi problem, tüm cookieleri falan sildim, ama yok KK takılıyor sadece.