canım adetıne daha nerden baskan 5 8 gun war ıdrar testı ıcın henuz ck erken cıkammıs olabılır kı belırtılerını yasıorum dıosun
Aynen sigarasiz yasayamazdin su 1 haftadir
İcemiyorum tiksinmeye basladim bulantim
Bas donmesi karnimda batmalar goguslerim agriyor
Bakalim hayirlisi doktor carsamba test yap dedi
Hayirlisi
canım daha erken bende ayın sekizinde adet oldum test için erken diye bekliyorum bakalım eğer istiyosan inş hamilesindir
adetine daha çok var idrar testlerinde en az 3 gün geçmesi lazım ama en iyisi kantahlili yaptırmak bi kaç gün sonra yaptır istersen bid e bence çok belirtilere takam bende yaşıyorum her ay adetim yakalşınca psikolojikmi çözmedim tabi
Canim adet gunlerimiz ayni sayilir :) bebis istiyorsan Allahim sanada
Ve herkese nasip eder insallah  daha dune
Kadar istemiyordum bu aylarda istemeye
Basladim kismet bakalimha bu arada kan testi yapmadi
Ona erken dedi sasirdim
evet bende çok istiyorum canım ilk hamileliğim bundan 2 ay önce kimyasal gebelikle sonuçlandı inş bunda bir sorun yaşamam bende bekliyorum birbirimizi haberdar edelim bende yarın kan testi yaptırayım diyodum demek ki biraz daha beklemek lazım:18:
İnsallah canim bebisin olur kucaginada alirsin
Allahim canim Allahim herkese nasip eder insallah
Yarin ins hamile oldugunu yazarsin canim
inş herkese sorunsuz sağlıklı evlatlar nasip etsin ALLAHIM olmazsada ne diiyelim duayla bekliyoruz bakalım insan ilk önce istemiyo ama sonra çok başka duygulara kapılıyo inş hepimiz anne oluruz
Merhaba canim öyle ama ben korunuyordum
Ve iki aydirda istemeye basladim
Birde 6 yildir sigara icen bir insan olarak
Ve suab resmen tikdiniyorum bu etkiledi beni ya
Bakalim doktor carsamba test yapabilirsin dedi
Bende merak ediyorum sonucu
inşallah belirtiler hamiş olduğunu gösteriri :) bi kaç gün sonra kan testinde kesin sonucu alırsın az sabret :)
arkadaşlar yeniyim bana yardımcı olurmsnz 11 aylk evlym bebiş istiyoruz en son 31 temmuzda adet oldm 24 temmuzda lekelenme oldu kahve rengi şeklde çok az oldu daha adet olmadm dün idrar testi yaptm tek çizgi bebiş olablrmi parmakla kontrol şeklinde yazılar okudum yatarak yaptm boşluk vardı elime bişi gelmedi.. çok merak ediyorum tedirginim..
Merhaba canim anlattiklarina gore sanki hamissin
Ha ama birde bugun ayin 1 kan testi yaptinmi? Ins hamissindir
Allahim gonlune gore versin bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?