Bende bunu anlamıyorum
Nasıl mı ?
Arama, konuşma, görüşme
Zaten kendisi de gerçek bi arkadaş olmadığından kopmak zor olmaz
Ben bi kere dost kazığı yemiştim hatta
Anladığım gün, kendisini son görüşüm oldu
Pişman değilim
nasıl haklısınız aslında bunun ben de farkındayım.Nedense saf saf neden sildin diye aramasını istemiyorum kimseyle kavga edicek sorgulanıcak durumum olsun istemiyorum.Onun varlığı müthiş rahatsız edio beni hala naber yazdığında normal konuşuorum çok yapmacık oluyorum bu ben değilim(( geçen mesaj yazmak istedim seninle görüşmek istemiyorum diye sonra dedim ki onun varlığını önemsememek daha iyi.Kırılmasını falan geçtim ama niyeyse yapamıyorum vallahi safım ben
Kızlar merhaba,size danışmak istediğim bir konum var.iyi kötü fikirlerinizi bekliyorum.
Benim eski okulumdan çok samimi olduğum bi arkadaşım vardı.Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.Sonra arkdaşım yarım dönem okulunu uzattı ben de dgs ye girmek için okul okuduğum yerde kalmak istedim.Sonra biz ev tuttuk arkadaşımla o okulu bitircekti birlikte dgsye hazırlancaktı falan.Ancak arkadaşım okulunu bitirdiği gibi beni yüzüstü bırkarak ailesinin yanına gitti.Ben işe girdim aynı zamanda dgs kursuma devam ettim.Gittikten bir süre sonra çok özür diledi.Ben de biraz yumuşak gönüllüyüm çok üstelemedim barıştık.
Sonra yaz geçti sınav açıklandı ben istediğim okulu bölümü kazandım.Zaten çok azim etmiştim haketmiştim yani.Arkadaşım kazanamadı ben bir süre aradım onu hiç ulaşamadım çünkü onun olduğu şehri kazanmıştım falan çok umursamadım sonra bıraktım aramayı.(o kazanamadı)Ama artık eskisi kadar sevmediğiminde farkındayım.Sanırım biraz da beni yüzüstü bıraktın ama bak zaferime demek için aramış olabilirim :) İşte böyle bi görüş bi görüşme gibi bir ilişkimiz vardı.Geçenlerde buluştuk hiç iyi gözükmüyordu sigaraya başlamış bi ofiste sekreterlik yapıo falan ama çok iyi gözükmüyordu ama hep bir hava atma çabasına girmişti gözlüğünü bile gösterdi bak escada falan diye :)
Şimdilerde de garip bir tutumunu farkediyorum.Geçen gün facebookta bana nasılsın falan diye mesaj attı ben de cevap verdim.Konu eski yıllardan açıldı bana sürekli 'ben senin staj defterini geçirmiştim yaa''ingilizceyi sayende geçtim''okulu sırtından bitirdim'falan demeye başladı.Kendimi biraz kötü hissettim açıkçası.Enayi yerine koyar gibi.Sonra mesela ben ne zaman check in yapsam hop arkamdan yapıo, benim paylaştığım müzikleri hemen paylaşıo.Geçen bi foto koydum internete erkek arkadaşımla ya 2 saat sora aynı şekilde çekilmiş koymuş.Kesinlikle kuruntu değil adım adım takip edildiğimi hissediyorum.
Size sorum şu bu kızı hayatımdan nasıl çıkartmalıyım?Onu önemsemiyorum ve önemsemiş gibi görünmek istemiyorum.Artık tüm sosyal ağlardan tırım tırım takip ettiğinin farkındayım iyice sinir oluyorum bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?