Arkadaş sıkıntı ne ola ki

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Bakıyorum yanlış anlaşılmasın bakın kimseyi aşağıladığım yok.sorunu bulamıyorum.
Kıllı tüylü şişman erkeksi kadının talibi var.çarpık bacakları,kocaman basenleri olan kadının peşinde tonla adam var.kırış kırış suratı olan kilolu kadın sadece gözü renkli diye ok güzel olarak nitelen iriliyo.
Kendime bakıyorum.kalkık popom var.92 65 93 ölçüm var.170e yakın boyum var.ama ben çirkinim.hiiiiiiç talibim yok.sıkıntıyı bulamıyoruuum.:KK51:

Kim diyor cirkinsin diye? Halt etmisler onlar
Boylu poslu duzgun fizikliymissin iste , herkes kendine baksin
Bu isler kismet isi vardir elbet bir bekleyenin, hayirlisi olsun canim

Bakıyorum yanlış anlaşılmasın bakın kimseyi aşağıladığım yok.sorunu bulamıyorum.
Kıllı tüylü şişman erkeksi kadının talibi var.çarpık bacakları,kocaman basenleri olan kadının peşinde tonla adam var.kırış kırış suratı olan kilolu kadın sadece gözü renkli diye ok güzel olarak nitelen iriliyo.
Kendime bakıyorum.kalkık popom var.92 65 93 ölçüm var.170e yakın boyum var.ama ben çirkinim.hiiiiiiç talibim yok.sıkıntıyı bulamıyoruuum.:KK51:
Belki içiniz çirkindir.iç çirkinliği de estetikle,sporla,kalkık popoyla düzelmiyor.insanları fiziksel görünüşlerinre göre yaftaladığınıza göre kesin öyle olmalı.

Sıkıntıyı bulamıyom.huyum da iyi ki güleryüz de var.ama hiiiiç kimse yok ne zamandır ya :KK51:

Bazen güzellik yetmez ve sana güzel gelmeyen başkasına gelebilir..

Back
X