• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaş sorunsalı

başka bi arkadaşınız yok mu;siz böyle yaptıkça kendini bulunmadık Hint kumaşı sanıcak
Var tabi olmaz mı?
Ama herkesle paylaşımım farklı. Herkesin yeri ayrı bende.
Aynen dediğin gibi. Böyle hissediyorsam birşeyler var ortada. Arayıp da onu havaya sokmayacağım

Çok teşekkür ederim.

Ben de olsam kiskanirdim muhtemelen sen de olsan kiskanirdin çünkü normal selamlasip hal hatır sorma değil aranizdaki iliski yemeğe falan gidiyomussunuz yanlış anlaşılmasın ben aranızda bir şeyler olduğunu söylemiyorum ancak hiçbir kadın bu şekilde bir yakın arkadasligi kabul etmez bence bosverin isterse arar sorar aramazsa da ustelemeyin bence

Çok samimi değilseniz ki aranızda bir denge olduğunu hafif bir mesafe olduğunu anlıyorum ben yazdıklarınızdan, önemseyeceğiniz bir durum değilmiş gibi duruyor buradan bakında.
Ama aklınıza takılıyorsa ve öğrenmek sizi rahatlatacaksa son defa açık bir şekilde konuşmakta fayda var.
Yani kendi iç huzurunuz için oda
"Yok canım sana öyle gelmiş" gibisinden bir cevap verirse ki genelde bu olur, siz elinizden geleni yapmış olursunuz
Bu durumda ise selam verirse verirdim yerinizde olsam, aksi durumda en ufak bir tepkim mimik ifadem dahi olmazdı o kişiye karşı
Etkiye tepki...

ben böyle şeyleri zamana bırakmayı sevmem.çünkü kafama takarım.
o yüzden benim için sormak en doğrusu.
aynı şeyi yaşadım.ama benim ki yakın arkadaşlıktı.
bir sıkıntı mı var bilmediğim,sanki uzaklaştık.istemeden kırmış olabilir miyim seni dedim.
hayır canım olur mu öyle şey.asla yok dedi.
ama bunun üzerine baktım yine aynı mesafede davranıyor.işte o zaman umursamam.bende görüşmüyorum.ben görevimi yaptım.sordum.
şu an bana şunu yapmıştın ben sana kırıldım dese,hiç umrumda değil ben sana zamanında sordum derim.

Bence sende o aramadığı sürece arama. Elinden geleni yapmışsın zaten. Fazla üstüne düşme. O ararsa normal konuş bişey yok gibi.

Ben de olsam kiskanirdim muhtemelen sen de olsan kiskanirdin çünkü normal selamlasip hal hatır sorma değil aranizdaki iliski yemeğe falan gidiyomussunuz yanlış anlaşılmasın ben aranızda bir şeyler olduğunu söylemiyorum ancak hiçbir kadın bu şekilde bir yakın arkadasligi kabul etmez bence bosverin isterse arar sorar aramazsa da ustelemeyin bence
anlayamadım. bahsettiğim kişi bir bayan ve ben de bayanım....

Çok samimi değilseniz ki aranızda bir denge olduğunu hafif bir mesafe olduğunu anlıyorum ben yazdıklarınızdan, önemseyeceğiniz bir durum değilmiş gibi duruyor buradan bakında.
Ama aklınıza takılıyorsa ve öğrenmek sizi rahatlatacaksa son defa açık bir şekilde konuşmakta fayda var.
Yani kendi iç huzurunuz için oda
"Yok canım sana öyle gelmiş" gibisinden bir cevap verirse ki genelde bu olur, siz elinizden geleni yapmış olursunuz
Bu durumda ise selam verirse verirdim yerinizde olsam, aksi durumda en ufak bir tepkim mimik ifadem dahi olmazdı o kişiye karşı
Etkiye tepki...

ben böyle şeyleri zamana bırakmayı sevmem.çünkü kafama takarım.
o yüzden benim için sormak en doğrusu.
aynı şeyi yaşadım.ama benim ki yakın arkadaşlıktı.
bir sıkıntı mı var bilmediğim,sanki uzaklaştık.istemeden kırmış olabilir miyim seni dedim.
hayır canım olur mu öyle şey.asla yok dedi.
ama bunun üzerine baktım yine aynı mesafede davranıyor.işte o zaman umursamam.bende görüşmüyorum.ben görevimi yaptım.sordum.
şu an bana şunu yapmıştın ben sana kırıldım dese,hiç umrumda değil ben sana zamanında sordum derim.

Bence sende o aramadığı sürece arama. Elinden geleni yapmışsın zaten. Fazla üstüne düşme. O ararsa normal konuş bişey yok gibi.
şimdilik zamana bıraktım. aslında böyle durumlarda hep sorardım ancak nedense içimden ne sormak ne de aramak geliyor...

merhaba kızlar
bir arkadaşım var. aynı işyerindeyiz ama birimlerimiz farklı. çok vıcık vıcık bir ilişkimiz yok. herkes sınırını bilir. samimiyiz diyebilirim. zaman zaman akşamları da görüşürdük. ayrıca her hafta 1 öğlen birlikte yemeğe çıkıyorduk.
yaklaşık 1 aydır bir tuhaflık seziyorum. eskisi gibi beni aramıyor sanki. hep çok yoğun olduğunu söylüyor. sabah aradım. konuşuyorduk. bir memur geldi. ben seni sonra arayayım dedi. hala aramadı. geçen hafta da aynı şeyi yaptı ve 2gün sonra aradı. ama eskiden akşam cepten arardı. en son da 8 şubat öğlen yemeğe çıkmışız.
birşeyler var seziyorum ama ne olduğu hakkında en ufak fikrim yok. siz böyle durumlarda nasıl bir tutum sergiliyorsunuz.
ben de arkadaşımdan soğuduğumu hissediyorum nedense.
bir süre aramasam mı acaba? arayıp bir sorun mu var desem diye düşünüyorum. bu sefer de bir sıkıntı yoksa ki sanmıyorum durup dururken gerginlik yaratmak istemiyorum. böyle gereksiz trip atanlara ayar olurum zaten...

Ben olsam oluruna bırakırım.

Hem bazen annemize, babamıza, sevgilimize ararım deyip aramayı unutuyoruz. Çok olağan.
8 şubattan önce de her hafta düzenli yemeğe çıkıp bir anda kesildiyse bir sorun olabilir. Yine de takılmayın derim. Nasılsa açığa çıkar.

Ben olsam oluruna bırakırım.

Hem bazen annemize, babamıza, sevgilimize ararım deyip aramayı unutuyoruz. Çok olağan.
8 şubattan önce de her hafta düzenli yemeğe çıkıp bir anda kesildiyse bir sorun olabilir. Yine de takılmayın derim. Nasılsa açığa çıkar.
O zamandan sonra bir daha yemeğe çıkmadık. Her ikimşzizn de Doğum günleri geçti. Önceki yıllarda mutlaka yemek yerdik. Onun ki benden önce idi. Ben teklif ettim. Ama toplantısı varmış. Üstelemedim. O benşm Doğum günümü whatsapp dan mesajla kutladı. Şimdi 2 haftada bir telefonla görüşüyoruz.
Çok ilginç bir şekilde onun eksikliğini hiç hissetmiyorum. Sanki hayatımda hiç olmamış gibi

Back
X