arkadaş sorunu akıl verın acilll

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
arkadaşlar bizim görüştüğümüz bir aile vardı onlarında oğlu var fln neyse gecen hafta hepberaber bi yere gittik toplam 3 cıftız neyse oradan sonra ben buyur ettim geldiler
hemen börek fln yapmaya başladım hazırlık o oğlu olan arkadaş oğlunu saldı bizim eve evde ne bebek yağı kaldı ne ilaç ne defter heryer heryerde koltugumu kesmiş
annesi de mutfakta oturdu beni eleştirdi
vega çok şişmansın (bu arada bana şişmansın diyen arkaş 48 beden ben 42-44 giyiyorum ben doğum yapalı ıkı ay oldu o doğum yapalı 3 yıl)
neden hazır almadın neden evde yapıyorsun bebeğine çok ilgisizsin neden gelirken dişarı getirmedın annene bıraktın
bu arada kendı cok ılgılıya oglu bebegım odasındakı halıya sakız fln yapıştırmış bende araya mesafe koydum
bı ortak arkadasım gorusturup yuzlestırmek ıstyor sızce tutumum ne olmalı

arkadaşlar bizim görüştüğümüz bir aile vardı onlarında oğlu var fln neyse gecen hafta hepberaber bi yere gittik toplam 3 cıftız neyse oradan sonra ben buyur ettim geldiler
hemen börek fln yapmaya başladım hazırlık o oğlu olan arkadaş oğlunu saldı bizim eve evde ne bebek yağı kaldı ne ilaç ne defter heryer heryerde koltugumu kesmiş
vega çok şişmansın (bu arada bana şişmansın diyen arkaş 48 beden ben 42-44 giyiyorum ben doğum yapalı ıkı ay oldu o doğum yapalı 3 yıl)
neden hazır almadın neden evde yapıyorsun bebeğine çok ilgisizsin neden gelirken dişarı getirmedın annene bıraktın
bu arada kendı cok ılgılıya oglu bebegım odasındakı halıya sakız fln yapıştırmış bende araya mesafe koydum
Yuzlesmeye gerek var mi bilemedim ben konusmazdim uzatmaya gerek yok bence

Film izlerken hep deriz ya "Kızım gitme oraya dur, gitme bak içerde öcü var gitme işte off beee gittin gör şimdi ah yaa" gibi bi durum olmaması için gitmeyin.

yuzlesmeye ne gerek varkı

Çocuk bu olabilir âma annenin tutumu yanlış etrafında dönmesi lazı kesmek neymiş

ortak arkadaş sizin tavrınıza saygı duymalı
bazen hayatımızdaki bazı insanlarla araya mesafe koymak huzur verir
siz böyle mutlıysanız boşverin böyle kalsın
kimsenin aklına uyup ağırlığınızı kaybetmeyin

Arkadaşlığınızı bitirin. Bu yaştan sonra kimse kimseyi değiştiremez. Yani arkadaş olarak diyorum. Kendi enerjinizi de huzurunuzu da boş yere tüketmeyin.

Konuyu iki kere açmışsınız diğerini kapattırın isterseniz

Oraya yazdığım cevabımı aynen kopyalıyorum:

O konuşurken şöyle yandan hafif sırıtıp yüzüne alaycı ve uzun uzun bakıp "dinime küfreden müslüman olsa" diyemediniz mi? Bir dahaki sefere bunu yapın lütfen.

güya arada kalmak istemiyor bence onunla görüşmesinde sıkıntı yok ama karşı taraf ne diyor bilemedim
Ya liseli misiniz sanki o niye arada kalacakmis isteyen istedigiyle iletisim kurar veya kurmaz cocuk degilsiniz ya ben kustum sende kus diyecek sen hic bulasma dedigim gibi asiri sacma

Ya liseli misiniz sanki o niye arada kalacakmis isteyen istedigiyle iletisim kurar veya kurmaz cocuk degilsiniz ya ben kustum sende kus diyecek sen hic bulasma dedigim gibi asiri sacma
diyorum ya bence görüşmesinde hiç bir sorunyok beni bağlamaz ama karşı taraf ne diyor bilemem

Merhaba Abla bence yüzleşmeye bile gerek yok.Mesafe koydum demişsiniz bence mesafe koymayı geçtim ilişkiniz kesin gitsin...Böyle arkadaş mı olur Allah aşkına yaptığı terbiyesizlik üstüne terbiyesizlik :/ dış görünüşünüzü eleştiriyor sanki kendisi mükemmelmiş gibi belki sizi içten içe kıskandığından da yapıyor olabilir.illa kilo bakımından değil herhangi bir şey yüzünden :)
anamm börek yapıyorsunuz yaranamıyorsunuz :/ şu şekilde dese vegacığım ne gerek vardı karşılıklı birer çayda içsek yeterliydi diye :)

Ben sunu anlamiyorum. Niye bu insanlar evinize zarar verirken o anda durdurmuyorsunuz?
Belli ki cocuk kucuk ve salinmis eve. Artik bir yere sakiz mi yapistirir, bir seyi mi keser, duvari mi boyar mechul. Bu kadina o anda cocuguna sahip cikmasini soyleyecektiniz bence. Cocuk evinizi savas alanina cevirdikten sonra sikayetlenmek ise yaramaz. Bir de kadin o kadar laf sokarken ne dediniz? Kadin o kadar kiskirtmis ki ne soyleseniz hakkinizdi artik bence.
Elbet bir cevap vermissinizdir de, kadin yine diyeceginden geri kalmamis. Ben bu tur seylerin o anda durdurulmasi gerektigini dusunurum. O anda sert bir cevap verip susturacaktiniz o kadini siz bence. Cocuguna da sahip ciktiracaktiniz.

Ben o kadini hic iyi niyetli gormedim. ve sanirim bana yapilsa bir daha gorusmezdim, ya da arayi bayagi acardim. Hem cocuklariyla ilgilenmeyen misafire, hem de lafini bilmeden konusup sirf moral bozmak icin ugrasan insanlara garezim var. Burda ikisi bir arada, sabrim tasardi herhalde. Kovardim bile belki. Gorusmeyin bence bu kisiyle.

Yüzleşmek cok gereksiz ne alaka dediğin gibi yap mesafe koy en güzeli böyle annelerde uyuz oluyorum çocuk dağıtr tamam durmaz ama koltuk kesmek ne ya seni eleştirecegine kendine çeki düzen versin

Ben sunu anlamiyorum. Niye bu insanlar evinize zarar verirken o anda durdurmuyorsunuz?
Belli ki cocuk kucuk ve salinmis eve. Artik bir yere sakiz mi yapistirir, bir seyi mi keser, duvari mi boyar mechul. Bu kadina o anda cocuguna sahip cikmasini soyleyecektiniz bence. Cocuk evinizi savas alanina cevirdikten sonra sikayetlenmek ise yaramaz. Bir de kadin o kadar laf sokarken ne dediniz? Kadin o kadar kiskirtmis ki ne soyleseniz hakkinizdi artik bence.
Elbet bir cevap vermissinizdir de, kadin yine diyeceginden geri kalmamis. Ben bu tur seylerin o anda durdurulmasi gerektigini dusunurum. O anda sert bir cevap verip susturacaktiniz o kadini siz bence. Cocuguna da sahip ciktiracaktiniz.

Ben o kadini hic iyi niyetli gormedim. ve sanirim bana yapilsa bir daha gorusmezdim, ya da arayi bayagi acardim. Hem cocuklariyla ilgilenmeyen misafire, hem de lafini bilmeden konusup sirf moral bozmak icin ugrasan insanlara garezim var. Burda ikisi bir arada, sabrim tasardi herhalde. Kovardim bile belki. Gorusmeyin bence bu kisiyle.
valla sustum canim aman misafirdir deyip sustum la havle cektim ama keske cazgirlassaydim

kavga, dedikodu, arkadan konuşma falan mı oldu ki "yüzleştirme" gereksin.

aman boşverin ya, hiç gerek yok böyle insanlarla samimi olmaya.
"merhaba- merhaba" yeter.

ara bulmak isteyen arkadaşınıza da "ben mümkün mertebe az görüşmek istiyorum onunla, frekansımız tutmuyor, ısrar etme, sen istediğin gibi görüş, gönül koymam" deyin. kapatın gitsin.

Ne yalan soyliyim,
Cocuklarina sahip cikmayan annelerle ben pek gorusmuyorum.
Hele de cocuklari kizima zarar veriyorsa.

Back
X