• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadas sorunu

serenityjane

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
250
35
318
.
Mrb arkadaslar. Dun bir arkadaşımın dugunune gittim. Orda baska bir arkadasim da vardi. Gitti baska arkadasiyla takildi dugunde. Beni arkadaslarim pek arayip sormuyorlar birbirlerini hep ariyolar ama beni hep kenara atiyolar. Cok uzuluyorum. Bir yere giderken beni de cagiriyolar ama gidince bana hep birbirlerini ovuyorlar cok uzuluyorum ben nerde hata yapiyorum neden ben hep mutsuzum:((

O insanlarla "arkadaşlık" yaparak yapıyorsun hatayı..kendine,kendini bilen arkadaşlar bul:ssz:

Mrb arkadaslar. Dun bir arkadaşımın dugunune gittim. Orda baska bir arkadasim da vardi. Gitti baska arkadasiyla takildi dugunde. Beni arkadaslarim pek arayip sormuyorlar birbirlerini hep ariyolar ama beni hep kenara atiyolar. Cok uzuluyorum. Bir yere giderken beni de cagiriyolar ama gidince bana hep birbirlerini ovuyorlar cok uzuluyorum ben nerde hata yapiyorum neden ben hep mutsuzum:((

Herhangi bi yanlışın olmamışsa sende sorun yok bence.Hem yanlışın olsa seni de çağırmazlardı.Bende hissediyorum bazen dışladığımı.O zamanda kendimi sevdirmek yerine biraz uzaklaşmayı tercih ediyorum.Sonunda onlar arıyor.Bi süre kendi hallerine bırakmayı dene. :)

Back
X