- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
- Konu Sahibi Etegiminpilesi
2018 yılına kadar İstanbul'da çalıştım yaşadım ve tüm arkadaşlarım orada.2018 yılında ailemin bulunduğu şehre geri döndüm.Tüm arkadaşlarım çoktan bu şehirden ayrıldığı için eskiye dair kimse yok zaten.
Yapısal olarak kolay arkadaş edinen biri değilim.Zamanla samimi olurum birden samimi olamam.
Covid-19 süreçleri benim şehir değişikliğim derken yaşadığım şehirde iş arkadaşlarım harici hiç arkadaşım yok.
Bunun dışında iyi niyetimin sömürüldüğünü hissettiğim zaman ilişkimi kesen biriyim.Dünyada kaç milyon insan var sonuçta beni üzen biriyle zaman kaybetmeme kafasındayım.
Eşiminse durumu çok farklı.Çocukluk arkadasları ile aynı şehirde yaşıyor.
Dert şurda başlıyor ki eşim benim bu arkadaşsız olma durumumu fevriligime bağlıyor.
Sinirlerim oynadı yok yere
Yapısal olarak kolay arkadaş edinen biri değilim.Zamanla samimi olurum birden samimi olamam.
Covid-19 süreçleri benim şehir değişikliğim derken yaşadığım şehirde iş arkadaşlarım harici hiç arkadaşım yok.
Bunun dışında iyi niyetimin sömürüldüğünü hissettiğim zaman ilişkimi kesen biriyim.Dünyada kaç milyon insan var sonuçta beni üzen biriyle zaman kaybetmeme kafasındayım.
Eşiminse durumu çok farklı.Çocukluk arkadasları ile aynı şehirde yaşıyor.
Dert şurda başlıyor ki eşim benim bu arkadaşsız olma durumumu fevriligime bağlıyor.
Sinirlerim oynadı yok yere