arkadaş

Delirdin mi sen unv hayati o kadar eglenceli ki sakin acik ogretim yazma mutlaka kafana gore bi arkadasin olur kendine sans var on yargili olma herkesle konusmaya calis herkes senin gibi olucak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kimse için geleceğini tehlikeye atma. ilerde çook pişman olursun. yalnız kalacağını zaten hiç sanmıyorum. emin ol korktugun gıbı bişey öcü değilsen mümkün değil :)

mümkünmüş ki kendimi bildim bileli yalnız kalıyorum.benim durumumu görsen şoklara girersin o zaman sen.180 derece değişmesi de mümkün değil.

ben bu yıl ünve başlayacağım.ama bir sıkıntım var.insanlar benimle samimi olmayı hiç düşünmüyorlar.bunu kendileri de söyledi.arkadaş ortamı kuramıyorum kendime.dost edinemiyorum.aslında dışardan ciddi durduğum zamanlar da olsa iletişim kurarken sevecen konuşurum.çekingen biri de değilim.ama neden?
ne yapmam gerekir?açıköğretim okusam bile iş hayatında insan içinde olacağım.o zaman da samimiyet isteyeceğim.
neden yapamıyorum?insanlar niçin böylesine önyargılı?bana senin kimseyle arkadaş edinmek istemediğini düşündüm dediler.acaba ters mi tepti benim arkadaşlık kurmak isteyişim?bir de biri bana biz seni dışlamadık sen bizi dışladın aslında dedi.biri bir laf dediğinde ona o an cevabı veremiyorum nedense.o an keşke ona"cümlende bile dışlama var sınıfta bir siz bir de ben mi varım,ben sizin haricinizde mi kalıyorum hem kimseyi de dışlamam"diyemedim.
sizce ne yapmalıyım?bu duruma razı gelemiyorum.8 saat samimiyetsiz durmak hem de ünv boyunca iğrenç bir şey.ama bunaldığım için açıköğretime yazılmak da mantıklı değil.lütfen bana yardımcı olun.çözüm bulamıyorum.işin içinden çıkamıyorum.birisiyle bunu konuşmaya da ihtiyacım var.

cnm hic kafana takma seni sevmeyenlerr utansın :)))) beni de hep dıslarlardı lisede ama üni cok fakrlı kafana uygun kisilerrr bulablrrsnn benim bisssürü arkadasm var smdi evlendim de:)))::):)) hayat bizlere güzelll denemeden bilemezsnn:D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tam da aradığım gibi bi konu. Ben de üniversiteden yeni mezun oldum .Aslında benim sıkıntım arkadaşlık kurmak değil de bunu sürdürmek. Üni hayatım boyunca çok fazla insanla tanıştığım işler yaptım. İyi insanlarla da tanıştım ama kimseyle görüşmek istemiyorum. Sanki birileriyle görüşürsem beni sevmemeye başlayacaklarmış gibi geliyor. Çok tatlı çok iyisin görüşelim diyenler oluyo ama sonra benim arayıp sorasım gelmiyor. ee onlar da aramıyor normal olarak. Ben de bu durumumdan o kadar sıkıldım ki...
Bayadır bir erkek arkadaşım var ve o çok sosyal. Sürekli arkadaşlarıyla birlikte ama ben hep tek kalmak istiyorum. Hatta düğünüme çağırabileceğim kimse yok diye düşünüp ayrılmayı bile düşünüyorum. Anlatmak ve paylaşmak istediğim o kadar çok şey var ki.. ama güvenebileceğim ve gerçekten hep yanımda olacak arkadaş hiç bi zaman bulamayacakmışım gibi :KK43:((((((

cnm hic kafana takma seni sevmeyenlerr utansın :)))) beni de hep dıslarlardı lisede ama üni cok fakrlı kafana uygun kisilerrr bulablrrsnn benim bisssürü arkadasm var smdi evlendim de:)))::):)) hayat bizlere güzelll denemeden bilemezsnn:D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X