• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaş

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Hanimlar bir derdim var bu aralar.
Yakin bir arkadasim var senelerdir beraberiz okul ev is birlikte epey bir sey paylastik.
bu arkadasim bu aralar issizlikten bana sardi.
Benim hassas oldugum bazi konular hakkinda ozellikle sorular sorup degisik imalarda bulunuyor hic hoslanmiyorum. Özel hayatımı yakin arkadasim dahi olsa mahrem tutmaya calisirim. Sadece sevdigim adamdir sirdas diye kendime bildigim.
Hani bazi insanlar olur kendinde ne varsa anlatir ve samimiyet nisanesi olarak agzina öyle gelir de soruverir ya iste sen su mevzuyu ne yaptin vs..
ama bu böyle değil.
kendisi asiri derecede ketum. Hic bir laf vermez eksigi kusuru olsa aman saklayacagim diye ugrasir. Bende asla ama asla o konulara ayak basmam. Çünkü ailem hep kendine yapilmasini istemedigini baskasina yapma diyerek büyüttu.
Neden böyle yapiyor anlamiyorum ama resmen damarina basmak deyimini uzerimde uyguluyor. bazen ayni mevzu üzerinde defalarca yorum yapiyor. Buna cok musaade eden biri de değilim. Mesela mesaj yaziyorsa moralimin bozulacagi konulara getirmemeye calisiyorum eger getirmeye basladiysa da benim uykum var vs diyorum. Uyuyorm da.. sabah bi kalkiyorum o konu hakkinda bes on mesaj..
seviyorum arkadasimi ama bu durum cok agirima gidiyor.
bu arada artik ayni sehirde yasamiyoruz ama sik sık gelir yanimiza..

Uygun bir dille bu tarz konularda konuşmak istemiyorum,lütfen hassasiyetime saygı duy deseniz yine de devam eder mi?

Back
X