Arkadasım aldatılıyor

duaa

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2012
13
0
16
Balıkesir
selam kızlar işyerınde tanıgıdım yaklasık 1 senedir arkadasız çok fazla samimiliğimiz olmasada yakınlıgımız var ben dün bu arkadasımın aldatıldıgını öğrendim ..
gece vardıyasında çalısıyorum sabah oldu servıse bindim kulaklıgımı taktım müzik dinliyorum . servısın yanındada bu arkadasımın sözlüsü ve bır kaç erkek daha sohbet edıyorlar benimde kulaklığim bi anda bozuldu ses gelmıyordu tam yapmaya calısırken kulaklıgımı bunların konusmasını duydum nasıl büyük bir zevkle anlatıyor serefsiz .. aynen size dedıgını yazıyorum

- abi geçen akrabamızın nişanı vardı oraya gıttık benim eski manitayı gördüm daracık tayt giymiş uzaktan uzaktan süzdüm daha sonra dayanamayıp yanına gittim muhabbetı açtım yanlız kalıncada direk dudagına yapıstım ...

bunu duydum ya nasıl şok oldum o arkadasımda onunla bırlıkte evlilik hayallerı kuruyor geçen hafta sonu nişanı için alısverıse gıtmıstık beraber ..

sizce sölemelımıyım bunu arkadasıma bu sözlusude çalıstıgım yerde sorumlu bende işimi severek yapıyorum eger sölersem bana musallat olur mu ki .. bir yanda arkadasım bır yanda kendi işim sizce ne yapmalıyım ..

ve benim duydugumu anladı bende yanlıs servıse bınmısım sonrdan anladım tam servısten ınerde duaa ne işin var burda bu servıs bızım değil dedi aynı servıslen gelıyoruz da benı gorunce rengı attı bırden ..

arkadaşına söylemelisin
yoksa arkadaşının kötü biriyle evlenmesine göz yumup çok vicdan azabı çekersin, en büyük kötülüğü de o kıza yaparsın

canım kendini arkadaşının yerine koy öyle düşün..
böyle bir şey söylenmez mi bence mutlaka anlatmalısın
adam bak ya pislik herif o kadar çok sinirlendim ki o an
Allah ayağına dolamış işte bak sen öğrendin
anlat canım yazık kıza

sence boşuna mı bindin yanlış servise....? kulaklığın boşuna mı sorun çıkardı?
hayatta hiç bişi tesadüf değildir....bunları bilmen gerekti ...gerisi sana kalmış ki bence mesaj ortada...
tabiki söyle...
ister sana inansın ister inanmasın...yükü kalksın senden...

Son düzenleme:
kızlar söledım dün arkadasıma gene işe gittiğimizde boş oldugumuz zaman konuyu açtım söledıgımde çok şaşırdı bayagı kötü oldu tam ayrıntılı anlatmadım daha fazla morelı bozulmasın dıye ..
söledıgım için teşekkür etti bana hatta , sonra konusmus sözlusuyle esip gürlemiş yok öyle birşey demiş neymiş efendim o dedıgı kişi kuzenıymıs o yapmıs pehh :)
ben kulaklarımla dydum gözlerimle gördüm . kızı kandırdı yine oda bu masala inandı benim üstümden yük kalktı artık onun bileceği iş ..
geldi banada kızdı sözlusu nerenden uyduruyosun dedi ve daha neler neler bende ne yaptım gittim işyerındeki şeflere şikayet ettşm bana böle davranamaz diye ..
arada yine laf sokuyor rahat bırakmayacak beni biliyorum ama içim rahat ..

işte söyleyince de böyle olabiliyor
insanlar gerçeklere değil inanmak istediklerine inanıyorlar maalesef
bazen diyorum böyle durumlarda etliye sütlüye hiç karışmayacaksın insan suçlu konuma düşüyor neredeyse
sen sana düşeni yaptın keşke kız duygularıyla değil de mantığıyla hareket etseydi ilerde çok pişman olacak

Kesinlikle söylemelisin dost acı söyler diye atasözü bile var kız arkadaşın boşuna kandırılmasın. böyle şerefsiz erkekler niye nefes alıyor Allahım ya pis köpek. edit: şimdi gördüm söylemişsin kızcagız sevdigi için ona inanmış bence mantıklı olsun ve o pisten ayrılsın.

Son düzenleme:
iyi yapmışsın canım söylemekle. benimde başıma böyle bişey gelmişti arkadaşım gelip eşin seni aldatıyo demişti bende eşime söyledim ayrılmaya kalktım bana eşim dediki o kız benden hoşlanıyo ayırmak için sana yalan söylüyo dedi ve bana inandırdı bunu küstüm konuşmadım arkadaşımla yani bide kıza iftira attı tabi artık ben kendi gözlerimle görmeye başladım beni aldattığını ama çıok geçti hamileydim bırakamadım arkadaşımdan özür diledim keşke sana inansaydım dedim

söyleme sana değil yine inanmak istediğine inanır dicektim ki

sen söylemişsin oda inanmak istediğine inanmış zaten :)

olsun yinede için rahat etmiş oldu arkadaşım

arkadaşın da çok saf yani
sen öpüştüğünü filan anlatmadın mı
konuştukları herşeyi söyleseydin ya
üstü kapalı filan söylediysen tam olarak naptığını idrak edememiş olabilir
sözlüsü bi güzel masallar uyduruyodur ona
en azından sen içini rahatlattın
ilerde böyle birşey yaşarsa kendi sorunu
bile bile lades demiş resmen

Son düzenleme:
öptüğünü söledım kızı anlattıgımda tam duydugum sekılde anlatmadım .. dünde baktım ki faceden tehdıt mesajları atmıs bana senı o işyerınde barındırmıcam dıyo ona nıye soluyorsun gelıp bana sölesen ya demıs ..

kızlar nasıl şikayet edebılırım bunu ilgili kurumlara ama facede mesajlarını sildim ya

Facebook a mail at çalışanlara böyle bir mesajı sildim ama şimdi gerekli adli işlemler için de belki yardımcı olurlar bence.Keşke silmeseymişsin

Böyle şeylerde gördüğüm genelde karşısındaki erkeğe inanmayı tercih ediyor bayanlar o yüzden ben artık söylenmemesi meseleye hiç karışılmaması taraftarıyım.Eskiden olsa tabi ki bilsin söylenmeli yazık kandırılmasın kadınlar derdim ama yok arkadaş herkes hak ettiği gibi yaşıyor buna inanıyorum artık.

maile gelmiyo mu mesajlar sen de niye siliyosun ki
hemen git savcılğa dilekçe ver seni korkutmaya çalışıyo
ayrıca patronuna da şikayet et bence
terbiyesiz
burda arkadaşında da suç var keşke hemen senin söylediğini söylemeseymiş

işyerındeykende imalı konusmalar bulunuyor tehdıt edıyor aslında bunuda öne sürmem lazım .. mesajları sildikten sonra pişman oldum . zaten mesajı attıktan sonra kapatmıs facesını .
haklısınız sımdı pişman oldum söyledıgımı duygularıma yenik düştüm ıftıracı duruma düştüm haklıyken .. umarım kızda gercegı görür yakın zamanda..
maillerime bakayım bi inşallah dururlar yanlıslıkla onlarıda silmiş olmam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…