- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
Meraba;benm sorunum arkdşım....liseden berı olan arkdşımla bu yaz ıplerımızı tamamen kopardık...sorun onun benı zor zamanımda benı anlamayark ,terbıyesızce ve nankör davranmasıydı....bende hayatımdan cıkardım....buara moda tasarımı kursuna başladım sureklı ılgılendıgımden ötürü gazete kuponuyla dıkş ansıklopedısı almıştım( 5 6 tanede yenı aldıgım hatta açıp okuyamadıgım romanlarım vardı)...istedı o zamanlar bnde verdım...buaralar aklıma geldı evde arıodum ama sonra ona verdıgımı hatırladım...msj cektım cvb atmadı...4 5 gun sonra aradım açmadı msj attı kımsın yazdı(kı konuşmayalı 2 ay oluo)sadece tanımıo ayagına yatıo anlayacagınız....bnde kım oldugumu söledım musaıt olmadıgını msj cekmemı söledı gecen kıtap ıcın benm msj attıgımı söledim ...cvb yıne atmadı....çok sınırlendım...sonuçta benm ıcın onemlı bı kıtap özellıkle dıkışle ılgılı olan...onunda bnde 1 kıtabı 1 cdsı bıde plaj çantası var onları vermek ıcın aradım açmayınca sınır oldum...bende onun eşyalarının kalmasını ıstemıorum onu görmekte ıstemıorum....ama yarın obur gun ıster falan veremem dememek ıcın atamamda...annesını aradım bugun saolsun ıı karşıladı...arkdşımın kardeşiyle bızım komsumuz aynı sınıftalar ....annesıne musaıt bıgunde dıkış kıtabımı alıyım sizede göndereyım kıtapla cantayı yada siz d.....la .......ya yollayın ben ......dan alırım dedim.....tamam peki dedı içtenlıle karşıladı....ınşallah kıtaplarımı yollar ama korkuorum cunku eskı arkdşm ınatcı,olsa bıle yok bile dıyebılen,zora sokmayı seven ,bıtek kendını dusunen egoist bı yapıdır....ve ben kıtaplarımı ıstıyorum öyle yada böle ben o romanlara dunyanın parasını verdım...o dıkış ansıklopedısını alana kadr göbegım çatladı...dergı alıcm diye ve pıyasada yok....ne yapıyım sizce elımden gelenı yaptım acaba ınsaflı davranırmı???

Son düzenleme: