arkadaşım bana ait olan kıtaplarımı vermiyor!

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
Meraba;benm sorunum arkdşım....liseden berı olan arkdşımla bu yaz ıplerımızı tamamen kopardık...sorun onun benı zor zamanımda benı anlamayark ,terbıyesızce ve nankör davranmasıydı....bende hayatımdan cıkardım....buara moda tasarımı kursuna başladım sureklı ılgılendıgımden ötürü gazete kuponuyla dıkş ansıklopedısı almıştım( 5 6 tanede yenı aldıgım hatta açıp okuyamadıgım romanlarım vardı)...istedı o zamanlar bnde verdım...buaralar aklıma geldı evde arıodum ama sonra ona verdıgımı hatırladım...msj cektım cvb atmadı...4 5 gun sonra aradım açmadı msj attı kımsın yazdı(kı konuşmayalı 2 ay oluo)sadece tanımıo ayagına yatıo anlayacagınız....bnde kım oldugumu söledım musaıt olmadıgını msj cekmemı söledı gecen kıtap ıcın benm msj attıgımı söledim ...cvb yıne atmadı....çok sınırlendım...sonuçta benm ıcın onemlı bı kıtap özellıkle dıkışle ılgılı olan...onunda bnde 1 kıtabı 1 cdsı bıde plaj çantası var onları vermek ıcın aradım açmayınca sınır oldum...bende onun eşyalarının kalmasını ıstemıorum onu görmekte ıstemıorum....ama yarın obur gun ıster falan veremem dememek ıcın atamamda...annesını aradım bugun saolsun ıı karşıladı...arkdşımın kardeşiyle bızım komsumuz aynı sınıftalar ....annesıne musaıt bıgunde dıkış kıtabımı alıyım sizede göndereyım kıtapla cantayı yada siz d.....la .......ya yollayın ben ......dan alırım dedim.....tamam peki dedı içtenlıle karşıladı....ınşallah kıtaplarımı yollar ama korkuorum cunku eskı arkdşm ınatcı,olsa bıle yok bile dıyebılen,zora sokmayı seven ,bıtek kendını dusunen egoist bı yapıdır....ve ben kıtaplarımı ıstıyorum öyle yada böle ben o romanlara dunyanın parasını verdım...o dıkış ansıklopedısını alana kadr göbegım çatladı...dergı alıcm diye ve pıyasada yok....ne yapıyım sizce elımden gelenı yaptım acaba ınsaflı davranırmı???

Son düzenleme:
ben de hiç sevmem birinin bir şeyimi ödünç alıp sonra bekletip bekletip vermemesini. ısrar etmekten başka yapacak bişey yok malesef. ya da ilk başta verirken söz almak lazım atıyorum mesela "1 hafta sonra verir misin" gibi?

Ah arkadasım aynı sorun bende de vardı..Samimi oldugum bir erkek arkadasım vardı.Genellikle bütün sırlarımızı anlatırdık birbirimize,güvenirdik..Ama1 hafta önce kadar bana kimseye söylemeyecegine dair söz verdiği bir şeyi bütün sınıfın içinde söyledi..Hiçbir sebep yokken..Agzından kaçmışmış..Her neyse ben onunla bütün ilişkilerimi kestim ama geçen seneden beri onda kalan kitaplarım vardı nasıl isteyecegimi düşünüyodum çünkü onunla tek kelime bile konusmak fazlalık gelıyodu bana.Bende aynı sınıfta oldugumuz için bi arkadasla haber yolladım ilk önce getirmedi sonra ben arkadasımla agır bir laf gönderince geldi kitaplar..Eğer değeri yoksa gözünde ve annesi vasıtasıyla da hala ulasamazsan kitaplara sert ol,bir şey kaybetmezsin arkadasım...

Ahh canım benim bende lise 1 deyken annem bir süveter örmüştü.Arkadaşımda beğendi giyebilir miiyim dedi.Gidiş o gidiş.Aradan 8 sene geçti.

aslında öle söledık okuyunca getı8r dıe ama araya kusluk gırınce uyuzluguna vermez sımdı cunku o yapıda ılla sınır edıck ya....

bıde erkekler sır tutar derler ....erkekler daha gururlu olur senınkı hıcolmazsa ağır lafından sora unutmamış ve vermiş...ama bnmkınden şüphelıyım hıc sanmıorum

Ahh canım benim bende lise 1 deyken annem bir süveter örmüştü.Arkadaşımda beğendi giyebilir miiyim dedi.Gidiş o gidiş.Aradan 8 sene geçti.
ne kdr ayıp ya bölelerıde var işte ..ben bırının bnde bşişyı olsun rahatsız oluorum...çizim dersı alırken bana ders veren arkş hala kıtabını ve şovelyeyı getırdı almayada gelmıo yada getır demıo sınır oldum bnde kalması rahatsız edıo ya yırtılırsa ya kırılırsa korkusu var....bunlar nasıl ınsan anlamam

ben de kıtaplarımı vermeyı hıc sevmem cunku gıden gelmedı bu zamana kadar
doğru ben hala akıllanamadım ama bu ders oluck yada yuzu kızaran bırı olmalı verecgm kışi....

benim de çok sevip bir kere bile giyemediğim bir ceketim gitti az önce onu düşünüyordum konuya rastgeldim... 1sene geçti üzerinden ayıp valla

kitap bu alınır ve verilmez. verildiyse geri gelmez. böyle bi gizemi vardır kitapların, sahipli olmayı sevmezler el değiştirirler. :) geri dönenine hiç rastlamadım. he kendi kitaplarıma baktığımda da, kitabın bu gerçeği olmasaydı hatrı sayılacak kadar kitabım olmazdı. :)) bu böyledir, kabul etmek lazım. kütüphanende mutlaka bulundurmak istediğin kitapları vermiceksin. bu kadar basit.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…