• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadasim benden akil istedi ne demeliyim:(

Eşime bu öğrendiklerini soylesin
Birde bundan sonraki süreçte takip etsin
Hala kuşlarla konuşursa facrden birilerini takip ederse sorun vardır demektir

Ben adami cozemedim, madem baskasini seviyor, niye arkadasinla evlenmis ? Eniste biraz manyak bence.

Selam kizlar şuan dumura ugramis vaziyette kara kara arkadasimi düşünüyorum yardim edin lütfen uniden çok yakin arkadasim gecen sene severek evlendi enistemiz bizden 6 yas büyük bugün arkadasim beni aradi ve akil istedi ne diyeceğini bilemedim esi 3 aydir filan eski kiz arkadaşıyla ara ara gorusuyormus telde arkadasima da liseden ve mahalleden arkadasim demis evli çocuklu sacmaliyorsn filan demiş sonra olay kapanms bunlar tasinacaklardi esyalari toplarken arkadan eşinin esyalari arasında ciplak kadim fotolari ve bahsettgmz kizla çekilmiş fotolar ayrıca mektuplar filan bulmuş mektuplar eski tarihli ama arkadasim sok olmuş birde gizlice facesine bakmis 3 tane kişi sürekli takip ediyormus hergun profillerinde filan bakiyormus arkadasim bana akil danisti ne demeliyim bilmiyrm :KK43:(akil verin

Aldatılıyorsun, gururun varsa gereğini yaparsın demelisin ...

Niye akıl istiyor onu çözemedim ben, kendi anlayamıyor mu aldatıldığını ya böyle evliliğini sürdürecek yada doğru olanı yapıp boşanacak aklın yolu bir yani.

bence arkadaşının eşine şu mahalle ve çocukluk arkadaşını bi yemeğe çağır tanışalım bakalım desin masada da onlara bulduğu resimleri ikram edip üstüne birer bardak su içirsin..bide face di oydu buydu tüm şifrelerini istesin bakalım nasıl tepki verecek
günün özeti

Back
X