arkadasım cerenın konusu

sedaaa27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
225
4
26
Bolu
kızlR bu konu benım dııl cok yakın evlı bır arkadasımın.kendı sayfası yok acmak da ıstemedı benden yazmasını teklıf ettım yazıyorum sıze onun agzından..evlıyım altı aydır ve bırkac gun once esımın akrabalrı evıme geldı oturmaya.salonda oturuyorduk esımın ablasının esı enıstem de vardı onu da cok severım cok ıyı bır ınsandır bır tane de kızları var otururken gozum bırden enısteme takıldı kızının ona ne kadar benzedıgını fark ettım yaşı benden 20 yas kadar fazladır babam gıbı yanı ve sanırım o da farkettım ben de gozumu cektım ama dalmısım bışlınclı degılım sonra gıderken herkesın elını optum o yaglı dıye elını opturmedı sankı soguk gıbıydı ılk defa bana karsı.acaba yanlıs mı anladı dedım esıme anlattım yok sanmam dedı ama ıcım huzursuz oldu gıderken yuzume bakmadı sankı kocaman adam.dert oldu ıcıme nedense kızlar sız ne dersınız?

Ben mi tam anlayamadım.Yani eniştenizin sizi yanlış anladığını felan mı söylüyorsunuz :26:
Bakışlarınızdan rahatsız mı oldu niye olsun ki :26:

kızlar slm aranızda yenıyım yenı bıle degılım arkadasımın sayfası o actı konuyu ben su an kendı pc mden yazıyorum ben ceren.evet gozlerımın dalmasını yanlıs anlamıs olabılır mı dıye dusundum rahatsız mı oldu da elını bıle opturmedı acaba supheye dustum esımle de paylastım bu durumu aksam uyumadan once yok zannetmem dedı ama enıstemın hali tavvrı degısıktı sankı gıderken ne yapsam bılemedım

Altı üstü bi göz dalması bunun neyi yanlış anlaşılacak anlamadm
Bundan nem kapan bi insan da zaten problem vardır.Hemen aklına başka şeyler getirecek felan ben art niyet ararım o kişiden tövbe tövbe
Ha belki enişteniz böyle düşünmüyor siz nasıl bu kanıya vardınız ki,düşünmeyin böyle şeyleri :19:

gözlerım ona daldı dıye korktum sonradan fark ettım acaba mı dıye kurt dustu ıcıme tesekkurler ılgılendıgınız ıcın..o zaman bır sey yapmama gerek yok sanırım

Altı üstü bi göz dalması bunun neyi yanlış anlaşılacak anlamadm
Bundan nem kapan bi insan da zaten problem vardır.Hemen aklına başka şeyler getirecek felan ben art niyet ararım o kişiden tövbe tövbe
Ha belki enişteniz böyle düşünmüyor siz nasıl bu kanıya vardınız ki,düşünmeyin böyle şeyleri :19:

haklısınız ama esımın enıstesı sonucta ve ona baktım dıye yanlıs mı anladı dıye dusundum gıderken elını opturmeyınce.ne dusunecegımı bılemedım

boşverin bu hayatta acık geniş karınlı olmak lazım
her şeyi kafaya takıyoruz sonra ne oluyor
üzülen biz oluyoruz.
en güzeli boşverin ...

haklısınız ama esımın enıstesı sonucta ve ona baktım dıye yanlıs mı anladı dıye dusundum gıderken elını opturmeyınce.ne dusunecegımı bılemedım

Dediğim gibi düşünme bunları.Olur insanlık hali dalar gider.Bundan nem kapacak kişidedir problem sizde değil.

ne bıleyım zaten odada bır suru ınsan vardı ters bır sey olsa onlar da fark ederdı herhalde ama kızlar bazen boyle seyler bana dert oluyor arkadasıma anlattım o da buraya sormamı ıstedı bır de her seyı esımle paylasırım ıyı mı kotu mu bılmıyorum ama.umarım sız haklısınızıdr

Back
X