• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasim,dostum

marlasinger7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
1.066
114
173
35
İstanbul
Kizlar konuyu acip acmamak arasinda cok kararsiz kaldim ama o kadar uzgunumki dunden beri hic durmadan agladim.Sorun benim en yakin arkadasim,dostum,canim,kanim.Bana kalbini ver dese verecegim kendisini kardesten ote seviyorum.
Neyse anlatmaya baslayayim.Arkadasimin daha once hic sevgilisi olmadi kendisi guzel kizdir ama hepsinin bu yaslarda niyeti belli diye pek yanasmadi.Okulun gecen sene bitimine dogru bi erkek arkadasiyla konusmaya basladi.Ortaokuldan cok yakin arkadasiymis.Yazin ortalari gibi sevgili oldular.Bende cocuga hic guvenemedim o araa bazi seyler yasiyordum ailevi olarak.Guvensizlik gibi.Cocuk zaten hic tekin degil bi erkek arkadsaslariyla ev kiralar orda kalir gunluk.Ne bok yedikleri belli degil.Elin kizlari bunu fotolar etiketler sarmas dolas.Arkadasima soyledim sen benim canimsin kanimsin bak uzulmeni istemiyorum diye.Neyse.
Sonra gecen gun bu gerizekali mahlukat bana twitterdan istek gonderdi.10 gun falan oldu.Bende tabiki kabul etmedim ve arkadasima soyledim.Profili acikti ve bakmadim bile.O sirada tatildeydim.
Neyse doneli birkac gun oluyor twittera girdim dun.İstek listesine baktim.Arkadasin sevgilisinin profilin inceleyeyim dedim.Sok oldum cunku 2 eylulde twittera aynen boyle yazmis 'or*spu ....'
ardindan bi tweet daha atmis
'#or*spu..... this is war bitches'
Hemen screen shot yapip arkadasima gonderdim ve sevgilisine baya bi kufrettim saydim sovdum.
Arkadasim ilk mesaji gordu sonra yazdi.Bin kere dedim dinlemiyo iste biz 3 kisi takiliyoruz bu arkadasim ben ve bi erkek arkadasim daha adi ahmet olsun.ahmetede sayip dovuyo daha tanimadan.Sen nasi izin veriyosun boyle bi seye dedim.Sanami sorucam ne yazicagimi sadece o isimde o mu var sen bana baskalari yuzunden kizamazsin diyomus.Arkadasima yazdim hemen bi sure konusmayalim diye.
Sen bilirsin ama cok uzgunum ... inan boyle olsun istemezdim seni uzmekten nefret ediyorum sebebi olmaktan da filan yazdi.1000 kere soyledim ergence seyler yapma diye anlamiyo dedi.

Sonra ahmete yazdim ekran fotograflarini filan attim.O da sok oldu cunku bizim bildigimiz arkadasimiz hemen tekmeyi basardi.Onun hakkinda dedigini soylemedim cunku zaten bana or*spu dedigi icin cildirdi.Numarasini ver onu kadikoyde yakalayip dovucem dedi.
Bu gerizekali insanla ben tanismiyoruz.Hani benim hakkimda boyle birsey soylemesi icin hicbir sebep yok.

Sonra arkadasim yazdi
... ben seni cok seviyorum sen benim can dostumsun senin yerin cok ayri.onla zaten uzun birsey dusunmuyorum hergun kavga ediyoruz.senin uzulmendende sebebi olmamdanda nefret ediyorum.daha birsuru sey.ama icim sogumadi.arkadasima da dedim senin icin yada ahmet icin boyle birsey dese onu oldururum ne munasebet diye.
kizlar Allah askina akil cunku bende gercekten yok!

canım o..pu diye sana mı yazmış ben anlamadım.ingilizcesi baya kıt. this is war bitches ne ya :D
bu salağı takma derim

Twitterdaki yazıyı size yazdığından nasıl eminsiniz? Adınızla mı yazmış?

bende twiitter kullanıcısıyım güya , nasıl istek atıyo size takip sisitemi var orda istek dediğiniz ne kabul etmemişsiniz falan anlamadım orasını ?

tam bir ergen ciddi anlamda
evet bana yazmis.sadece ismimi or*spu bilmemne diye
bırak bu ucubeyi tatlım o ne derse desin hazmedemiş bazı seyleri demek...arkadaşına de onla görüştüğün sürede benim hakkımda birşey anlatma senden bahsetmesin sende o çocuğun olduğu ortama girme.

bende twiitter kullanıcısıyım güya , nasıl istek atıyo size takip sisitemi var orda istek dediğiniz ne kabul etmemişsiniz falan anlamadım orasını ?
simdi benim profilim kitli sadece benim kabul ettiklerim tweetlerimi goruyor.o gerizekalininki acik.bana istek atti bende tatildeyken askida biraktim.dunde reddetme icin girdim

bırak bu ucubeyi tatlım o ne derse desin hazmedemiş bazı seyleri demek...arkadaşına de onla görüştüğün sürede benim hakkımda birşey anlatma senden bahsetmesin sende o çocuğun olduğu ortama girme.
arkadasim yeminler etti bidaha okanin adini dahi duymiycaksin agzimdan diye.zaten aksi mumkun degil.arkadasim sizi kiskaniyor herhalde dedi ama cocukca yaptigi davranis.sen beni tanimadan etmeden nasi boyle birsey yazarsin ya dusundukce cildiriyorum

this is war bitches ne ya asfjdkk of
arkadaşınız da baya saglammis yahu sizin caniniz kaniniz da onun icin siz pek oyle durmuyorsunuz. sevgilim benim arkadasim icin onu diyecek ben de onun rezilligini cikarmayacagim ha.
arkadaşınızla sevgilisi tencere kapak olmuslar bence siz yola sadece ahmetle devam edin.

this is war bitches ne ya asfjdkk of
arkadaşınız da baya saglammis yahu sizin caniniz kaniniz da onun icin siz pek oyle durmuyorsunuz. sevgilim benim arkadasim icin onu diyecek ben de onun rezilligini cikarmayacagim ha.
arkadaşınızla sevgilisi tencere kapak olmuslar bence siz yola sadece ahmetle devam edin.

ahmette kizdi baya zaten,bilemiyorumki cok cok uzgunum sadece

Tweetler korumalıysa takipçi olmak için istek göndermesi gerekiyor.

Valla ben sizi haksız bulamadım.
Yani benim en yakın arkadaşıma sevgilim oros*u diyecek de ben o adamın kafasını kırmayacağım. Yok ya.

Boşverin takmayın. Bazı kızlar gerçekten sevgili bulduktan sonra bir değişik oluyor.

Valla ben sizi haksız bulamadım.
Yani benim en yakın arkadaşıma sevgilim oros*u diyecek de ben o adamın kafasını kırmayacağım. Yok ya.

Boşverin takmayın. Bazı kızlar gerçekten sevgili bulduktan sonra bir değişik oluyor.
o kadar uzgunumki size yemin ederim gozlerim sisti.
ayni seyi ona yapsa benim sevgilim onun sulalesine koyardim afedersiniz

arkadasim yeminler etti bidaha okanin adini dahi duymiycaksin agzimdan diye.zaten aksi mumkun degil.arkadasim sizi kiskaniyor herhalde dedi ama cocukca yaptigi davranis.sen beni tanimadan etmeden nasi boyle birsey yazarsin ya dusundukce cildiriyorum
sana diyebileceğim net erkekler hep sevgililerin kız arkadaşlarına kötü kötü konuşuyor nedeni kıskançlık canım birde böyle bir tip olunca normal alma kaale..

Back
X