Yaa demi? Öğrenmek güzel bir eylem, heyecanlı. Sana da tavsiye ederim.Aferin, öğreniyorsun yazmayı hadi bakalım.
Peki bu yorumun amacı nedir gerçekten merak ediyorum. Niye böyle bir yorum yapmaya gerek duydun. Söze gelince hepiniz kadın dostu, feministsiniz. Şu açtığım konuda kimseyi suçlamamisken, kafa karışıklığı yaşadığımı anlatmaya çalışırken, siz sözde feminist, özgürlükçü tayfa tarafından isitmedigim laf kalmadı. Hani bana feminist tarafınız nerde?offf bu nasıl adamdır yunan tanrısı gibi. Sen kocanı evden çıkarma sakın mazallah kaparlar kenafir gözlüler
Kadın dostuyum demedim ki? kadınları savunma gibi bir misyon üstlenmedim. ama siz insanların ne giydiğine karışacak kadar kendinizi ahlak bekçisi görüyorsunuz. Bunu ne yapacağız?Peki bu yorumun amacı nedir gerçekten merak ediyorum. Niye böyle bir yorum yapmaya gerek duydun. Söze gelince hepiniz kadın dostu, feministsiniz. Şu açtığım konuda kimseyi suçlamamisken, kafa karışıklığı yaşadığımı anlatmaya çalışırken, siz sözde feminist, özgürlükçü tayfa tarafından isitmedigim laf kalmadı. Hani bana feminist tarafınız nerde?
baktım şort giyinmiş
Şort hafif bol ve baya kısa, popo kenarları belli oluyordu
ama evli bir çiftin evine ben bekar olarak gitseydim şort tercih etmezdim, uzanmazdim
Tam olarak ne fikir anladınız da yazdınız acaba? Arkadaşım kocamı ayartiyor yetişin a dostlar mi demişim.Ayyy içim şişti , siz iyisi mi bi daha evinize falan almayın o kadını, mazallah bi cesaret gelir burdaki fikirlerinizi yüzüne boca edersiniz neye uğradığını şaşar kadıncağız.
Ahlak bekçiliği bunun neresinde, kendi tercihimi söyledim. Şort giyip geldi namussuz ahlaksız mi dedim. Durumu anlattım. Ya siz iyi misiniz, buradakiler olarak?Kadın dostuyum demedim ki? kadınları savunma gibi bir misyon üstlenmedim. ama siz insanların ne giydiğine karışacak kadar kendinizi ahlak bekçisi görüyorsunuz. Bunu ne yapacağız?
Ne dediniz peki? Yumuşatarak yazınca farklı anlam çıkmıyor. O kadar içinize dert olmuş ki konu açmışsınız yani baya baya "yetişin a dostlar " modundasınız.Tam olarak ne fikir anladınız da yazdınız acaba? Arkadaşım kocamı ayartiyor yetişin a dostlar mi demişim.
Siz öyle anladıysanz yapacak bişey yok. Ben öyle anlatmak istemedim.Ne dediniz peki? Yumuşatarak yazınca farklı anlam çıkmıyor. O kadar içinize dert olmuş ki konu açmışsınız yani baya baya "yetişin a dostlar " modundasınız.
Arkadaş ne şortmuş ya. Yok şort giymiş popo kenarı belli oluyormuş, yok şortla koltuğa uzanmış. Çok rahatsızsanız görüşmezsiniz olur biter. Kadının kıyafetlerinden karakter analizi yapmayınAhlak bekçiliği bunun neresinde, kendi tercihimi söyledim. Şort giyip geldi namussuz ahlaksız mi dedim. Durumu anlattım. Ya siz iyi misiniz, buradakiler olarak?
Siz öyle anladıysanz yapacak bişey yok. Ben öyle anlatmak istemedim.
Diyecek gibi bir haliniz var. Hadi hadi. Çok kıvrandınız, ağrı yapar şimdi o, çıkartıverin ağzınızdan.Tam olarak ne fikir anladınız da yazdınız acaba? Arkadaşım kocamı ayartiyor yetişin a dostlar mi demişim.
Konu önemsiz demedim.Karsi tarafı suçlayacak olsaydım, detay verip, başka hiçbişey ini görmedim demezdim. Ayy ben kime ne anlatıyorum ki. Herkes anlamak istediği yönden, kendi penceresinden bakıyor. Nasıl siliniyor ki bu konu, daha fazla tahammül edemeyeceğim.Hiç mi içine dert olmadı yani. O kadar mı önemsiz bir konu ?
ÇirkinsinizDiyecek gibi bir haliniz var. Hadi hadi. Çok kıvrandınız, ağrı yapar şimdi o, çıkartıverin ağzınızdan.
15 sayfa cevap yazılmış onlarca kişi yanlış anlamış. Hımm okKonu önemsiz demedim.Karsi tarafı suçlayacak olsaydım, detay verip, başka hiçbişey ini görmedim demezdim. Ayy ben kime ne anlatıyorum ki. Herkes anlamak istediği yönden, kendi penceresinden bakıyor. Nasıl siliniyor ki bu konu, daha fazla tahammül edemeyeceğim.
Ablacim, arkadasim kocamin karisinda domalmismidir diye konu acmissin nasil ciddiye alayim ben seni?Dalgaya alman için sordu sormadim
Orasi oyle tabi ama arkadasim senden mi hoslaniyor diye sorarsa adam da bir havaya girer yani,psikoloji diye bir sey var.Gerek yok boyle mevzulara.Icinde olmayan hicbir sekilde gaza gelmez..Ama tabi bu yinede bir erkege soylenmez
Siz bize ne anlatıyorsunuz gözünüzü seveyim? Konunun başlığı bile "Arkadaşım eşimden hoşlanıyor olabilir mi?" . Kocaya bk sürülmeyeceği burdan belliydi. Kocası ile arkadaşını gizlice videoya alan birinin bana çirkin demesini önemsemeyecek kadar da kendimin farkında biriyim şükür.Çirkinsiniz
Aynen kendinin farkında olmaya devam etSiz bize ne anlatıyorsunuz gözünüzü seveyim? Konunun başlığı bile "Arkadaşım eşimden hoşlanıyor olabilir mi?" . Kocaya bk sürülmeyeceği burdan belliydi. Kocası ile arkadaşını gizlice videoya alan birinin bana çirkin demesini önemsemeyecek kadar da kendimin farkında biriyim şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?