Arkadaşım eşimden mi etkilendi ?

nefernefertiti

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
514
834
103
Hanımlar herkese merhaba öncelikle.
Benim bu arkadaş konularında yüzüm hiç gülmeyecek mi acaba ? Hemen konuya geçiş yapmak istiyorum.

Çok çok eski bi arkadaşımla düğünüme gelmesiyle tekrar görüşmeye başladım. Gayet iyi,sevdiğim,anlaştığım bi insandı normalde kendisi. Fakat son zamanlarda farkettiğim yada öyle olduğunu sandığım bişey var. Sizden bu konuda yardım istiyorum.

Bu arkadaşım galiba eşimden etkileniyor.

Böyle düşünüyorum düşünmesine ama kanıtlayamadığım için kimsenin hakkına girmek istemiyorum.
Hemen olayı anlatıyorum. Bi gece bu arkadaşımı ve eşimin arkadaşını tanıştırmak için yemeğe çağırdık. Herşey güzel. Benim küçük çocuğum var bu kızın kucağında o sıra. Eşim almak istedi çocuğu arkadaşım uzattı bende o sıra yemekle uğraşıyorum. Arkamı döndüğümde bi bakışını farkettim ama anlatamayacağım tuhaflıkta “hayran hayran “ bi bakış. Benim ona baktığımı görünce kafasını çevirdi. Aynı şekilde bi kere daha bakışını yakaladım ama anlamlandıramadığım için üstünde durmadım.

Daha sonra(bence olayın en önemli yeri) kalabalık bi arkadaş ortamında tekrar görüştük. Kızlar dışarda sigara içerken bi olaydan konuşuyoruz konu evli erkeklere asılan insanlar. Kızlardan biri “evine girene çıkana bile dikkat edeceksin. Ortam o kadar bozuldu ki yüzüne gülüp arkandan iş çeviren çok.”tarzı bi konuşma yaptı. Bu arkadaşım hiç yorum yapmadı.(normalde yapar) Bilerek suratına odaklandım burda. Bana baktı gözlerini kaçırdı ve içeri girdi. Bütün gün boyunca ne konuştu ne samimi arkadaşmışız gibi davrandı modu düştü bi tuhaf oldu. Eşim beni almaya geldi diğerlerini tanımaz bi bu kızı tanıyor herkese selam verdi ve evet benim bu arkadaşım eşime sanki onlardan biriymiş yeni tanışıyormuş gibi davrandı. Ama normalde yine böyle değildir. Daha sonra bilerek buna benzer konular açtım yok kız yorum yapmıyo gözlerini kaçırıyor sadece.

Daha sonra düşündüğümde başka detaylarda çıktı ama onları şimdi anlatıp konuyu uzatmak istemedim.

Kıskanç bi kadın değilim. Çevremden herhangi bi arkadaşımdan durduk yere şüphe etcek bi insan hiç değilim. İçten içten bişeylerden eminim ama bi tarafım hak yemekten çok korkuyo. Belki çoğunuza abartı gelecek ama beni aşırı rahatsız eden bi his var üzerimde. Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Abartıyor muyum ? Abartmıyorsam ne yapmalıyım ? Hepinize teşekkür ederim

Şüphe insanın içini kemirir derler. Hayatından çıkardığında eksikliğini çok hissetmeyeceğin bir arkadaşsa koy mesafeni gitsin. Çevremden tanıdığım bir ablamın başına gelmiş çok yakın sandığı bir arkadası gözü önünde yapışmış eşinin dudaklarına. Anlattığında kala kalmıştım:oha: ama kesinlikle gaz vermek için söylemiyorum. Siz temkinli olun gerçekten yakın arkadaş bile olsa önemli olan sizin ondan aldığınız elektrik ve his o anda

Size öyle geliyor olabilir mi?

Zira arkadaşınız için söyledikleriniz çok ağır ithamlar.

Evli erkeğe asılmak konusundaki muhabbetinize katılmama sebebi konunun çok çiğ ve çirkin olması olabilir mi? Şahsen ben de o şekilde bir muhabbette yorumsuz kalmak isterdim.

Madem şüpheleriniz var. O zaman görüşmeleri azaltın.

Bu anlattıklarınız yeterince somut deliller değil . O yüzden burdaki arkadaşlar da kesin konuşmak istemeyeceklerdir.

Ve milyonlarca kalp tek bir soruu: bizim eşlerimize neden kimse yan gözle bakmıyor. Herkes kıvanç tatlıtuğ ile mi evli. Bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Eşinizden uzak tutun aynı ortama girdirmeyin bir müddet böyle götürün ve kesinlikle eşinizle ilgili iyi yada kötü birsey anlatmayın ondan rahatsız oldugunuzu belli etmeden mesafeli olarak devam edin dikkat çekip eşini kıskandı da olmazsınız böylece hakkına da girmemiş olursunuz ne demişler kapını sıkı kapat komsunu hırsız tutma

Arkadaşınız belki anlık bi etkilenme yaşamıştır ama bu geçici bir şey, anlık bi duygu. Eğer o tarz kadınlardan değilse tabii...
Düğün günümde benimle beraber kuaföre geldi. Nasılsa yaptırcam saçımı bende geleyim beraber geçeriz dedi. O sıra bi evli erkekle beraber olma dedikodusu geçti ama lanet olsun ki o günün heyecanından hiç bişey hatırlamıyorum dinlememişim doğru düzgün. Bende kesinlikle aşık olduğunu,sevdiğini düşünmüyorum. Anlık bişeydi bencede ama Benin evime gelen,yemeğimi yiyen,çocuğumu gören bi insanın anlık bile olsa böyle bişey düşünmesi sinirlerimi yeterince bozuyor maalesef.

Ve milyonlarca kalp tek bir soruu: bizim eşlerimize neden kimse yan gözle bakmıyor. Herkes kıvanç tatlıtuğ ile mi evli. Bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
eşten kaynaklı değil de arkadaştan yana olabilir bunun cevabı. Arkadasının eşine yan gözle bakmayacak arkadaşlara sahipsindir diye :) ben de öyle. Tabi öyledir inşallah :KK70:

Şüphe insanın içini kemirir derler. Hayatından çıkardığında eksikliğini çok hissetmeyeceğin bir arkadaşsa koy mesafeni gitsin. Çevremden tanıdığım bir ablamın başına gelmiş çok yakın sandığı bir arkadası gözü önünde yapışmış eşinin dudaklarına. Anlattığında kala kalmıştım:oha: ama kesinlikle gaz vermek için söylemiyorum. Siz temkinli olun gerçekten yakın arkadaş bile olsa önemli olan sizin ondan aldığınız elektrik ve his o anda
Eşi napmis

Sanırım alkol almışlar bunun öncesinde.. Anlattığına göre. İtmiş kadını. Bu tanıyorum dediğim abla da yaka paça kovmuş evden o kadını. Artık ne kadar gerçek ne kadar yalan bilmem ama anlattığın da kallavi bi oha çektim. Eşiyle boşanalı çok oldu bu arada ama detayını da bilmiyorum niye diye

Size öyle geliyor olabilir mi?

Zira arkadaşınız için söyledikleriniz çok ağır ithamlar.

Evli erkeğe asılmak konusundaki muhabbetinize katılmama sebebi konunun çok çiğ ve çirkin olması olabilir mi? Şahsen ben de o şekilde bir muhabbette yorumsuz kalmak isterdim.

Madem şüpheleriniz var. O zaman görüşmeleri azaltın.

Bu anlattıklarınız yeterince somut deliller değil . O yüzden burdaki arkadaşlar da kesin konuşmak istemeyeceklerdir.

Evet çok ağır ithamlar. Bunun farkında olduğum için daha temkinli davranıyorum ve fikir alıyorum zaten.
Evli erkek konusuna gelince yapanlar çiğ ve çirkin değil konuşulması öyle sizce yani ? Kendisinin genelde böyle şeylere yorumları vardır tuhaf karşıladığım konu bu zaten. Normalde yorum yapmayan bi insan olsa zaten dikkatimi çekmez öyle değil mi ? Benim eşim de bi Kıvanç bi Çağatay değil evet. Ve çok uzun yıllardır beraberiz ilk defa biri acaba benim eşime karşı bişey mi hissetti sorusunu sordum. Yani çok şükür sürekli başıma gelen bişey değil. Başkalarının başına sürekli geliyorsa ve size sürekli bununla geliyorlarsa onlara yöneltin bu soruyu. Ne yazık ki bu sorunuzu cevaplayacak insan ben değilim.

Şu 'arkadaşın eşine yürüme' olayı da son zaman modası oldu. Başka adam kalmadı da arkadaşının kocasından mı etkileniyolar. İnsan arkadaşım dediği kişinin eşine kötü gözle bakamaz bana göre; bakıyorsa da o arkadaş değil başka bi şeydir. Görüşmeyin böyle sütü bozuk insanlarla.

Eşin nasıl peki ona karşı? Hiç bahsetmemişsin
Eşim normalde de soğuk bi insandır. Herkese karşı soğuk ve mesafelidir kendi akrabaları bile niye bu kadar soğuksun demiştir yani.Kolay kolay kimseyle samimi olmaz. Biz ilk tanıştığımızda ben bile ne biçim biri bu böyle demiştim. Ama arkadaş gibiyizdir açık açık sordum hissettin mi böyle bi yaklaşım diye hayır hissetmedim dedi. O öyle diyince iyice şüpheye düştüm zaten heralde ben abartıyorum diye.

Bence biraz kuruntu yapmışsınız. belki gerçekten hayranlıkla bakıyordur ama bu hayranlık duygusal anlamda bir hayranlık olmayabilir. keşke benim de böyle eşim olsa diye imrenerek bakıyor olabilir. anlattıklarınızda evet kesinlikle hoşlanıyor diyecek hiçbir şey yok. o gün birden mesafe koyması da sizin öyle düşündüğünüzü anlayıp yanlış anlaşıldığını farkettigi için olabilir. zamanında ben de bir arkadaşımla ilgili böyle paranoyaya kapılmıştım baya her olay öyle gelişiyordu kafamda. ama sonradan farkettim ki alakası bile yok tamamen ben öyle düşündüğüm için her tepkisini buna yorup kızın günahını almışım.

Bence biraz kuruntu yapmışsınız. belki gerçekten hayranlıkla bakıyordur ama bu hayranlık duygusal anlamda bir hayranlık olmayabilir. keşke benim de böyle eşim olsa diye imrenerek bakıyor olabilir. anlattıklarınızda evet kesinlikle hoşlanıyor diyecek hiçbir şey yok. o gün birden mesafe koyması da sizin öyle düşündüğünüzü anlayıp yanlış anlaşıldığını farkettigi için olabilir. zamanında ben de bir arkadaşımla ilgili böyle paranoyaya kapılmıştım baya her olay öyle gelişiyordu kafamda. ama sonradan farkettim ki alakası bile yok tamamen ben öyle düşündüğüm için her tepkisini buna yorup kızın günahını almışım.
Hah tam olarak evet arada kaldığım durumu yazmışsınız teşekkür ederim. Ben o bakışı gördüm o bakıştan eminim dediğiniz gibi bi hayranlık olduğu benim düşündüğüm zaten. Sonrasında olanları ben böyle düşündüğüm için yorumlamam değişmiş olabilir kesinlikle kafamı karıştıran bu zaten. Her şekilde ne bileyim benim evimde benim yanımda aklından ufacık bile böyle bişey geçmesi benim yine zoruma gider. Siz nasıl anladınız yanlış düşündüğünüzü ? Ben düşünmektense sormayı bile düşündüm ama ne dicem ayıp yani benim kuruntumsa.

Dış görünüşünden etkilenmiştir o an için. Gözüne yakışıklı gözüktü belki bir anlığına ya da ne güzel baba çocuğuyla ilgileniyor diye baktı. Siz şimdi o bakışı gördünüz ya kız konuşsa neden konuştu, konuşmasa neden konuşmadı diye düşüneceksiniz.

Geçen hafta erkek arkadaşımla dışarıdayken yanımıza ortak bir arkadaşımız geldi. Erkek arkadaşım lavaboya giderken kız dönüp baktı arkasından sevgilim gözden kaybolana kadar. Garipsedim çünkü aniden konuşmayı bıraktı. Sevgilim köşeyi dönüp gözden kaybolunca bana dönüp sohbete devam etti. Böyle garip bir şey oldu ama kimseden şüphelenmedim (2 ay sonra aldatıldım diye konu açmam inş :KK53: ). Çok da kıskancımdır ama bunu kıskanamadım saçma geldi. Kıskançlık kriterlerimi karşılamadı :KK70: Ama garipti yani. Yaşarken de garipti. Hatta o an “şu anda çok garip şeyler yaşanmakta” diye geçirdim içimden çünkü adamın gözden kaybolması da uzun sürdü :KK70:

Anlık saçma bir şeydir deyip geçin bence. Çok rahatsız hissederseniz görüşmeleri azaltırsınız.

Gerçekten oha. Verebilceğim tek tepki şu an bu olaya

Back
X