Arkadaşım eşimden mi etkilendi ?

Iyiki konu acmamissiniz.Esiniz Kivanc Tatlitug mu herkes esinize asik? demeyeni dövüyorlar.

Haklısın valla canim:-) tipi değil ama huyu kıvanç kadar yakışıklı :KK71:

Huyuna suyuna aşık olmuyor muyuz, herşey tipte mi bitiyor bazi kadınlar ne kadar küçük düşünüyor .

Esim çalışıyor işi ağır , ben evdeyim. Ama kahvemi o yapar çocuğumuz seni yormustur diye. Temizliğe bulaşiga yardım eder , yemez yedirir giymez giydirir rahatsız olduğum huyları elbette var ama dustayken adam havlumu ısıtıp getiriyor daha ne yapsın. Dürüst , çalışkandır. Kötü hiç bir alışkanlığı yok sigara hariç . Bu devirde az böylesi...

Haklısın valla canim:-) tipi değil ama huyu kıvanç kadar yakışıklı :KK71:

Huyuna suyuna aşık olmuyor muyuz, herşey tipte mi bitiyor bazi kadınlar ne kadar küçük düşünüyor .

Esim çalışıyor işi ağır , ben evdeyim. Ama kahvemi o yapar çocuğumuz seni yormustur diye. Temizliğe bulaşiga yardım eder , yemez yedirir giymez giydirir rahatsız olduğum huyları elbette var ama dustayken adam havlumu ısıtıp getiriyor daha ne yapsın. Dürüst , çalışkandır. Kötü hiç bir alışkanlığı yok sigara hariç . Bu devirde az böylesi...
Kim dört dörtlük ki?
Huyu güzel olani Kivanç gibi bir bey'e ben de tercih ederdim sahsen :)
Mutlulugunuz daim olsun insallah.❤

Ben böyle seyler de hic endiselenmem dertte etmem. Eşime güvenirim kafasını bile çevirmez teklif edilse bile rededeceğinden emin oldugumdan tasalanmam sende tasalanma canım bak esin cocugun yuvan var mutluluğuna bak

ben kadınların hıslerınde yanıldıgını daha hıc gormedım
bızım antenlerımız var gercekten hıssedıyoruz
kımseye karsı boyle hıssetmeyıpde bu arkadasınızdan suphelenıyorsanız mesafelı olun derım
hıslerınıze guvenın

Hisleriniz gerçek ya da değil bilemiyorum, umarım değildir. Varsa bile böyle bir şey hayatınızdan çıkarırsınız olur biter.

Ancak kk da ki bu tur konular yüzünden evli erkeklerin ayaklarını ezberledim.

Şüphe insanın içini kemirir derler. Hayatından çıkardığında eksikliğini çok hissetmeyeceğin bir arkadaşsa koy mesafeni gitsin. Çevremden tanıdığım bir ablamın başına gelmiş çok yakın sandığı bir arkadası gözü önünde yapışmış eşinin dudaklarına. Anlattığında kala kalmıştım:oha: ama kesinlikle gaz vermek için söylemiyorum. Siz temkinli olun gerçekten yakın arkadaş bile olsa önemli olan sizin ondan aldığınız elektrik ve his o anda
:KK57::KK57:

Eşim normalde de soğuk bi insandır. Herkese karşı soğuk ve mesafelidir kendi akrabaları bile niye bu kadar soğuksun demiştir yani.Kolay kolay kimseyle samimi olmaz. Biz ilk tanıştığımızda ben bile ne biçim biri bu böyle demiştim. Ama arkadaş gibiyizdir açık açık sordum hissettin mi böyle bi yaklaşım diye hayır hissetmedim dedi. O öyle diyince iyice şüpheye düştüm zaten heralde ben abartıyorum diye.
kuzum bir daha böyle şüphelerini paylaşma adamın aklına getirme böyle seyler ve sakın sakın kız arkadaşlarınla eşini aynı ortamda bulundurma ,benim başıma geldi iki defa aralarındaki çekimi hissettim resmen çünkü çıktığım çocuk karaktersiz kaşı gözü oynak biriydi senin kocan düzgün biriymiş ama seni şüphelendirecek ortamlar oluşturma

Yorum sahibiyle paralel dusundugumuz icin yazmak istedim.
Gelen yorumlari okursaniz buyuk bir cogunluk sanki arkadasiyla esini gorusturmese tehlike problem tamamen kalkicak gibi yazmislar ayrica sanki iki insan birbirini gorunce bu kadar dayanamacaksa topluma da cikmasinlar ama oyle bir muamele yapilmis..

İyi de ortada iki insan yok. Sadece kadının arkadaşının bakışları ve hisler var. Kadın kocasından şüphe etmiyor. Ben bu konuya yorum yapıyorum. Genel anlamda değil. Ben bu durumda arkadaşımla görüşmeyi keserim. O da artık soğurum ve yapmacık davranamam. O yüzden

ha''anlık etkilenme'' ise kayde değer olmuyo ozman !
ben mesela hiç kimsenin sevgilisine veya eşine anlık bi etkilenme veya hoşlanma hissetmedim.
Normal olan bu ise kadının evli bir erkeğe hissettiği anlık etkilenmesi anlık hoşlanması normal gelmemeli

Hiçkimse damdan düşer gibi evlenmedi değil mi yada bir ilişkiye başlamadı
Hepimiz anlık anlık etkilenmeleri yaşadık ilk başlarda kimimiz evlendi kimimiz ilişkiye başladı.

Normal sağlıklı psikolojide bir kadınsa ve kadın hissediyorsa yanılma payı epey azdır.Bböyle birşey yok sa bile,konuşa konuşa oldurmak derlerya onu yapmayın bence.

Son düzenleme:
Benim de üniversiteden görüştüğüm bir kız arkadaşım vardı bekar, eşimle hiç muhatap etmedim bir arada da bulunmadılar ama bir şekilde beni almaya falan gelince görüyordu bir de hastanede çalışıyordu öocuğu falan hastaneye götürünce görüyordu bizi başka hiç görmedi, yani normalde aşırı arkadaş delisi değilimdir ama o kızı seviyordum işte, öyle böyle bir gün bana telefonda dediki:AYY SANA GÖRE NE VAR! YAKIŞIKLI KOCA (yakışıklı değil bu arada sırnaşıyor yakışıklı diye gayet normal bir tip) EVLİLİK,ÜSTÜNE BİR DE ÇOCUK HAZIR, İŞTE DAHA NE İSTİYORSUN KEŞKE SENİN YERİNE BEN EVLİ OSAYDIM DEDİ. buz gibi soğudum ondan o yıldır bu yıldır görüşmüyorum birde bir araya getirsem nolurdu acaba siz düşünün

Back
X