• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım evli bir adamla birlikte

DELETE06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
26
6
1
Merhaba arkadaşlar,
Malesef arkadasim evli bir adami deliler gibi seviyor, sevgilisi avukat..
Esiyle mutsuz olduguni ve ayrilacagini fakat bazi sartlarin olusmasini ve arsa isinin oldugunu o satilirsa biraz para verip hemen ayrilarak arkadasimla evlenecegini soylemis, 1 yildir birlikteler, bir planim vardi..bu adama bir ders vermek ve sessiz kalmak istemiyorum fakat napip ettiysem avukatin soyadini ogrenemedim, faceden arastirip bir sekilde esine ulasmak istedim..arkadasim akilli vermiyor soyadini, zaten avukat zaman zaman mesajlatinda su an evdeyim sakin yazma, pesimde dolaniyo supheleniyo gibi mesajlar atmis...benim arkadasim tam bir aptal, sevgilisinin ayrilip kendisiyle evleneceginden cok emin...
Esine ulasip esini takip etmesi gerektigini soylicem..fakat nasil bir plan yapip arkadastan soyadini ogrenebilirim, daha once baska bir arkadasi avukat lazim demis, yonlendirmemis, o kadar titizler yani,yada sizce yapmayi dusundugum sey dogru mu? Siz olsaniz napardiniz? Ben de evliyim ve acikcasi o arkadasla hic esimi tanistirmadim, disarda gorusuyorum.Kadin kadinin dusmanidir derler fakat bende esim beni aldatsa ve bir kadin bana bunu soylese, onun icin cok dua eder hatta arkadas bile olurum. Boyle kurnaz erkeklerden nefret ediyorum.

Son düzenleme:
Fikir verirsin tamam ama bu kadar müdahil olma, arkadaşım arkadaşım ayağına kıza kumpas kuruyorsun. Sana ne? Durum senin ahlak anlayışına uymuyorsa arkadaşlık bağını koparırsın, ne demek telefon karıştırıp ekran resmî almak, bi sınırınızı haddinizi bilin.

Hangi ilde yasiyorsaniz büyük ihtimalle o baroya kayıtlıdır avukat.baronun sayfasına girin baro levhası diye bi bölüm var oraya tıklayıp ismini yazın alt alta sıralar o isimde avukatları.resmini gorduyseniz oradan bulursunuz

Çok riskli bir işe kalkişiyosun.adam avukat dikkat et aileyi kurtarayim derken kendi basina iş alma.

Fikir verirsin tamam ama bu kadar müdahil olma, arkadaşım arkadaşım ayağına kıza kumpas kuruyorsun. Sana ne? Durum senin ahlak anlayışına uymuyorsa arkadaşlık bağını koparırsın, ne demek telefon karıştırıp ekran resmî almak, bi sınırınızı haddinizi bilin.
Zulme sessiz kalmak zulmu yapan gibidir, neden siz bu kadar rahatsiz oldunuz ki? Ben onu cok uyardim kopamiyor, ve cok uzulecek defalarca uzuldu zaten..ben kendisine de dedim avukati tanistor benimle yuzune tukureyim dedim.

Oylemi diyorsun? Resimleri gondermem belkide esini uyarsam diyorum.
Buna ok.kadinin kulağına bı fısılda ama minareyi çalan kılıfını hazırlar bunu unutma.yerinde olsam hiç karışmam çünkü zaten belliki bu olay yakında patlak verecek

Zulme sessiz kalmak zulmu yapan gibidir, neden siz bu kadar rahatsiz oldunuz ki? Ben onu cok uyardim kopamiyor, ve cok uzulecek defalarca uzuldu zaten..ben kendisine de dedim avukati tanistor benimle yuzune tukureyim dedim.
Gizlice okuyup, kendinize yolladığınız mesajlar bana ait o yüzden rahatsız oldum:deli:
Yaptığınız şey doğru bir şey değil, ahlak derken kendi yaptığınız şeyi göz ardı etmeyin. Hukukende suç ayrıca, dava açılsa hakkınız, neyse arkadaşınızda illa sizinle ilgili bilgilere sahiptir o da sizin özelinizi ortaya döker karşılıklı anlaşırsınız. Herkesin aklı fikri iradesi var kimse size göre, bana göre yaşamayacak, ahlak anlayışınıza uymuyorsa uzak durun, insanların hayatını didiklemeyin.

Arkadasim derken can ciger kuzu sarmasi degiliz, zaten gorusmeyecegim bi daha, gizli sakli biseyde yapmicam, kendisine once soylicem yaptigi yanlisi duzeltmezse oyle bisey yaparim diye dusunuyorum,...bana ilk baslarda cok farkli anlatmisti, kadinin zorla hamile kaldigini evlenmek zorunda oldugu icin evlendigini bu gun gorusmemde daha farkli anlatti once soylediklerini sonra unutuyor ve yalanlari ortaya cikiyor

Gizlice okuyup, kendinize yolladığınız mesajlar bana ait o yüzden rahatsız oldum:deli:
Yaptığınız şey doğru bir şey değil, ahlak derken kendi yaptığınız şeyi göz ardı etmeyin. Hukukende suç ayrıca, dava açılsa hakkınız, neyse arkadaşınızda illa sizinle ilgili bilgilere sahiptir o da sizin özelinizi ortaya döker karşılıklı anlaşırsınız. Herkesin aklı fikri iradesi var kimse size göre, bana göre yaşamayacak, ahlak anlayışınıza uymuyorsa uzak durun, insanların hayatını didiklemeyin.
Dogru soyluyosun yaptigim cok kotu bilmiyorum belkide annem de babam tarafindan yillarca aldatildigi icin ve en hassas noktam.oldugu icin dusunmeden yaptim bunu, sinirlendigimi gordu zaten, surekli bir seyleri salliyor ve adam bariz.dalga geciyor ben ilk kez boyle bir sey yaptim, mutlaka bir kac gun icinde hatami anlar vazgecerdim sormak istedim anlayamadim dogrumu yapiyorum, bazen hassasiyetlerimiz dogru dusunmemizi engellemiyor mu? ben kucukken annem babam baska bi kadin icin kavga ettiginde yorganin altinda aglardim.ve guven problemim yuzunden gec evlendim boyle olunca da iste davranisima yansidi..

Dogru soyluyosun yaptigim cok kotu bilmiyorum belkide annem de babam tarafindan yillarca aldatildigi icin ve en hassas noktam.oldugu icin dusunmeden yaptim bunu, sinirlendigimi gordu zaten, surekli bir seyleri salliyor ve adam bariz.dalga geciyor ben ilk kez boyle bir sey yaptim, mutlaka bir kac gun icinde hatami anlar vazgecerdim sormak istedim anlayamadim dogrumu yapiyorum, bazen hassasiyetlerimiz dogru dusunmemizi engellemiyor mu? ben kucukken annem babam baska bi kadin icin kavga ettiginde yorganin altinda aglardim.ve guven problemim yuzunden gec evlendim boyle olunca da iste davranisima yansidi..
Benim de annem aldatıldı bütün ısrarlarımıza rağmen boşanmadı sonra yine aldatıldı yine yine derken bende olan tek şey evlilik korkusu, eşe güvensizlik, şimdi çok şükür babamla Alakası olmayan bir adamla evliyim, tamam biz bazı şeyleri yaşamış yara almış olabiliriz ama bu başkalarının hayatına karışmamız için bir sebep değil.
Arkadaşının yaptığı şey doğru demiyorum, konuyu o açmış olsaydı şu forumda linç edilirdi, şuan mantıklı düşünmüyor uyarılar onun için önemli değil, o ortada aşk olduğuna inanıyor, eninde sonunda görecek yaptığı hatayı.

Benim de annem aldatıldı bütün ısrarlarımıza rağmen boşanmadı sonra yine aldatıldı yine yine derken bende olan tek şey evlilik korkusu, eşe güvensizlik, şimdi çok şükür babamla Alakası olmayan bir adamla evliyim, tamam biz bazı şeyleri yaşamış yara almış olabiliriz ama bu başkalarının hayatına karışmamız için bir sebep değil.
Arkadaşının yaptığı şey doğru demiyorum, konuyu o açmış olsaydı şu forumda linç edilirdi, şuan mantıklı düşünmüyor uyarılar onun için önemli değil, o ortada aşk olduğuna inanıyor, eninde sonunda görecek yaptığı hatayı.
Haklisin gorecek ama is isten gecicek, sildim resimleri sozleriniz bana samar tokadi gibi geldi, benim hassasiyetlerim baskalarinin hayatina mudahale etmemi gerektirmez. Bu arada annem.hala aldatiliyor gulsem mi aglasam mi?

Haklisin gorecek ama is isten gecicek, sildim resimleri sozleriniz bana samar tokadi gibi geldi, benim hassasiyetlerim baskalarinin hayatina mudahale etmemi gerektirmez. Bu arada annem.hala aldatiliyor gulsem mi aglasam mi?
Ben şahsen annem için üzülmeyi çoktan bıraktım, sizin annenizinde kendi seçimi değil mi? Boşanma gibi bir seçenekleri var ama kullanmıyorlar, bize ne söyleyecek söz kalıyor, ne yapacak bir şey. Onlar kendilerine acımıyorsa, biz niye kendi hayatımızı mutsuz geçirelim?

Kavga ediyor gelip anlatiyor ben sinir oluyorum ve esimlede problemim var; erkeklerden nefret edicem o olcak, oyle bir sey ki hamile kaldigimda doktor oglun olcak dedi, uzuldum neyse ki kizim oldu :) sanirim ben psikiyatristlik durumdayim su an..

Helal olsun, bence de bir şekilde be yap et bul ve söyle. Ama bunun için önlem de al mesela uzak bir yerde internet kafeden yaz kadına. Böyle şeyler işte. O arkadaşının da hayatı boyunca b.k mutlu olur. Rezil insanlar.

Helal olsun, bence de bir şekilde be yap et bul ve söyle. Ama bunun için önlem de al mesela uzak bir yerde internet kafeden yaz kadına. Böyle şeyler işte. O arkadaşının da hayatı boyunca b.k mutlu olur. Rezil insanlar.
Acikca konustum asla ve asla sevmiyor seni dedim, hala diyor ki para gelicek onu bekliyor o yuzden bosanmiyormuş..Öyle bile olsa cok kotü..artık gorusmuyorum. Kadin bu kadar saf mı hic mi anlamiyor aldatildigini? Yaşi 37 olmus hep yanlis insanlarla birlikte sonu iyi olmucak

Acikca konustum asla ve asla sevmiyor seni dedim, hala diyor ki para gelicek onu bekliyor o yuzden bosanmiyormuş..Öyle bile olsa cok kotü..artık gorusmuyorum. Kadin bu kadar saf mı hic mi anlamiyor aldatildigini? Yaşi 37 olmus hep yanlis insanlarla birlikte sonu iyi olmucak
canım arkadasın kılıf bulmus iste

Back
X