Arkadaşım evllilik programına katılmak istiyor???

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
Kızlar bu konuyu arkadaşım adına açıyorum.
Kendisi yıllardır komşum olur. Bana geldi bugün konuştuk uzun uzun.
26 yaşında. Evlenmek istiyor.
Ama ailesi evlenmesini istemiyor. Kızı isteyenleri de hep geri çevirdiler.
Ailesinin evlenmesini istememesinin sebebi tek çocuk olmasıymış. Ve daha erken olduğunu düşünüyorlarmış.
Ben okul nedeniyle şehir dışında olduğum için pek görüşemiyorduk zaten bir tek benimle arkadaş olabiliyor burda.
Çok kısıtlıyorlar kızcağızı.

Neyse asıl meseleye gelelim.
Evlenme programında birini çok beğenmiş sürekli de takip ediyormuş.
Ama ailesi izin vermiyor dediğim gibi, hele de tv de tanışıp evlenmesine hiç izin vermezler.
Kız resmen bağlandım, kendimi çok yakın hissettim diyor.
Ne yapacağını bilmiyor şu anda ve o kişiyle tanışmak istiyor.
Ben bir yol öneremedim. Vazgeç dedim ama işte gönlü var gerçekten bunu anladım.
Kendisine burayı tavsiye ettim ama bilgisayar kullanmasını pek bilmiyor.
Benden rica etti, tamam dedim.

Sizce bu kız o kişiyle nasıl görüşebilir? Programa katılmaya nasıl ikna edebilir?
Bildiğim kadarıyla dışardan görüşmüyorlar bu eş arayanlar.
Ailesini es geçemez sonuçta o kişi beğenmeyebilir. Ya da dünya hali ilerde ne olacağı bilinmez.
Yorumlarınızı bekliyoruz kızlar, umarım anlatabilmişimdir.
Okuyan ve yorumunu esirgemeyenlere teşekkürler :71:

Son düzenleme:
ne denirki böyle bir durumda ..ailesi baya tutucu sanırımki istemeye gelenleride geri çeviriyorlar ..ama yazık kıza annesiyle paylaşsakonuyu...
ama tv programına çıkıp evlenmek bana görede pek doğru gelmiyor tabi bu benim şahsi fikrim..hiç belli olmaz tabi bu işler kısmette ne varsa onu yaşarsın ..

ne denirki böyle bir durumda ..ailesi baya tutucu sanırımki istemeye gelenleride geri çeviriyorlar ..ama yazık kıza annesiyle paylaşsakonuyu...
ama tv programına çıkıp evlenmek bana görede pek doğru gelmiyor tabi bu benim şahsi fikrim..hiç belli olmaz tabi bu işler kısmette ne varsa onu yaşarsın ..

Annesine söyleyip söylemediğini bilmiyorum ama evde babasının sözü geçiyor.
Çok sert ve otoriter biri.
Yani karşılaşınca bile selam vermeye korkuyorum ben.
Birşeye yok dediyse tamam demesi zor olanlardan işte.
Ben bir çözüm bulamadım şahsen.:50:
Hani bu programa çıkanlar dışarda görüşüyorsa belki diyeceğim ama.:26:
Gençliğini yaşayamadı hep evde, hep evde.
Hayırlısı herşeyden önce tabi.
Programı izledim bugün oradakiler karpuz seçer gibi seçmeye çalışıyorlar.
Dış görünüşe çok önem veriyorlar.
Ki onun istediği de dış görünüşe önem veririm demiş...

26 yaşındaki kızlarının görücülerini geri çeviren bir anne_babanın kızlarının tv ye çıkmasını kabul edeceğini zannetmiyorum....

ama şansını denemek isterse annesi yanındayken televizyonda o kanalı açsın..şakalı desin annesine..tepkisini ölçsün...

ordaki insanlara güvenmek ne kadar dogru olur bilemiyorum..
gercek hayatta her insana da güvenemeyiz tabi, ama ben genellikle aksamlari kanal gezdirirken görüyorum ama hep bir olay
ve güzel olmayanlar...gecen tnt dekine denk geldim adam nisanliymis kiz hamile cocuk benden degil filan fistik muhabbetleri..
bilmiyorum bana birde sey oradaki büyüyüe kapilanlar kopamiyor gibi ordan,cünkü yine tnt de bir adam gördüm önceden baska kanaldaydi
ve kovulmustu,yurt disindayim 8 tane kanal var önceden digerlerinde su zayfilama reklamlari oluyordu bunlara bakiyordum bos kalinca ama
bu sene arka sokaklar var ona bakiyorum yani diyecegim bana ordaki bircok insan bos gibi geliyor..
ama tabiki de cok iyi olan,evlenip mutlu olanlar vardir.fakat gördügüm kadariyla oraya ilk cok sakin bir tarzda geliyorlar sonradan sanirim
biraz degisiyor ruh halleri,tavirlari filan yani aileside izin vermiyorsa bence normal kendi cevresinden-okuldan -isten ne bileyim kendi bulundugu gözlemledigi
birileriyle birseyler kursun..
ama giderse tabiki yine kendi secmidir

26 yaşındaki kızlarının görücülerini geri çeviren bir anne_babanın kızlarının tv ye çıkmasını kabul edeceğini zannetmiyorum....

ama şansını denemek isterse annesi yanındayken televizyonda o kanalı açsın..şakalı desin annesine..tepkisini ölçsün...

arkadaşa katılyorum. annesinin tepkisini ölçsün bakalım bi. Benim fikrime gelince ben bayanların talip olmasını doğru bulmuyorum:51:

Ne kadar bencilce bir davranış madem tek çocuk anne baba olmadığında ne olacak bu kız sap gibimi kalacak dünyada bir anne baba nasıl böyle düşünebilir nasıl geleceğini süşünemez hiç aklım almıyor ! Arkadaşına gelince olmayacak duaya amin demiş şu durumda biran önce duygularının yerine mantığını geçirmeye çalışmalı gördüğü kişi uzaktan bir insan tanımıyor bilmiyor huyunu suyunu bu 16-17 yaşlarında tv de görülen sanatçıya olan aşk-hayranlık gibi birşey sanırım ama arkadaşıysan biran önce bu fikirden vazgeçirmelisin yoksa daha çok üzülür karşıdaki insanın karşısına bile çıkmamış iki kavuşamayan aşık değillerki arkadaşına tepkisi nasıl olacak hoşlanacak mı o bile bile belli değilken aile normal şartlarla bile evlenmesini istemezken bence şuan herşey dipsiz bir kör kuyu ,biran önce arkadaşını mantığa davet etmelisin.

Ne kadar bencilce bir davranış madem tek çocuk anne baba olmadığında ne olacak bu kız sap gibimi kalacak dünyada bir anne baba nasıl böyle düşünebilir nasıl geleceğini süşünemez hiç aklım almıyor ! Arkadaşına gelince olmayacak duaya amin demiş şu durumda biran önce duygularının yerine mantığını geçirmeye çalışmalı gördüğü kişi uzaktan bir insan tanımıyor bilmiyor huyunu suyunu bu 16-17 yaşlarında tv de görülen sanatçıya olan aşk-hayranlık gibi birşey sanırım ama arkadaşıysan biran önce bu fikirden vazgeçirmelisin yoksa daha çok üzülür karşıdaki insanın karşısına bile çıkmamış iki kavuşamayan aşık değillerki arkadaşına tepkisi nasıl olacak hoşlanacak mı o bile bile belli değilken aile normal şartlarla bile evlenmesini istemezken bence şuan herşey dipsiz bir kör kuyu ,biran önce arkadaşını mantığa davet etmelisin.

Çok içli dışlı herşeyimizi bilen bir arkadaş değiliz canım.
Normal aynı binada oturan arada bir araya gelip konuşan insanlarız.
Konuşacak kimsesi olmadığından geldi zaten bana, bende senin söylediklerini söyledim.
sonuçta tv ye çıkıp reddedilme ihtimalide var.
Bilemiyorum ki ne denir..
Evde sıkılmış, bunalmış bir yerlerden çıkış arıyor ama doğru yol değil.
Bunun akrabası var insana acımadan damgayı yapıştırırlar...

ailesi gerçekten çok yanlış bir tutum içinde. sonuçta bu ülkede 30 yaşında gelip hala evlenmediysen sana evde kalmış kız muamelesi yapmaya başlıyo insanlar. her aile bi an önce evladının mürüvvetini görmek ister, onlar da tam tersine engellemeye çalışıyolar. yarın bigün bütün arkadaşları evlenip bi yuva sahibi olduğunda, çoluk çocuğa karıştığında o yapayalnız kalınca hiç mi pişman olup üzülmeyecekler. kızın öncelikle oturup ailesiyle bunları bi konuşması lazım. ailesinin onayını almadan da böyle bi işe kalkışmasını hiç mi hiç tavsiye etmem. zaten şöyle de bişey var, ben izliyorum o programları bazen, ordaki tipler bi iki üç talip sonra iyice havaya giriyolar, kimseleri beğenmez oluyolar, büyük ihtimalle o da reddedilecek diye düşünüyorum.

ailesi gerçekten çok yanlış bir tutum içinde. sonuçta bu ülkede 30 yaşında gelip hala evlenmediysen sana evde kalmış kız muamelesi yapmaya başlıyo insanlar. her aile bi an önce evladının mürüvvetini görmek ister, onlar da tam tersine engellemeye çalışıyolar. yarın bigün bütün arkadaşları evlenip bi yuva sahibi olduğunda, çoluk çocuğa karıştığında o yapayalnız kalınca hiç mi pişman olup üzülmeyecekler. kızın öncelikle oturup ailesiyle bunları bi konuşması lazım. ailesinin onayını almadan da böyle bi işe kalkışmasını hiç mi hiç tavsiye etmem. zaten şöyle de bişey var, ben izliyorum o programları bazen, ordaki tipler bi iki üç talip sonra iyice havaya giriyolar, kimseleri beğenmez oluyolar, büyük ihtimalle o da reddedilecek diye düşünüyorum.

Kız çok güzel bir kız ancak biraz derli toplu.
Hem giyiniş tarzı, saç baş makyaj vs. onlara uymaz diye düşünüyorum.
bakıyorum hepsi podyuma çıkar gibiler taytlar, kotlar
Büyük ihtimal geri çevirilir diye düşünüyorum bende.
ama yaşamadan da inanmıcak..

demekkı baya begenmıs kı cesaretı var oraya cıkmaya.. ılerıde keske dememek ıcın cıksın.. aılesıne ne kadar kararlı oldugunu göstersın otursun konussun canım.. 26 yaşında kocaman bı ınsan sonucta:) ve hayat aılesının degıl onun hayatı!! bıraz kararlı oldugunu göstermelı sadece.. diye dusunyorum

Bende o saatlerde mutfakta olduğumdan bi de esrayı liseden tanıdığım için izlerim.eğer o program ise onlar program arkası telefonda görüştürüyorlar telefonla şansını deneyebilir.bahsettiğim program ise face den o adaylarla görüşebiliyo diye biliyorum derdinizi anlatırsanız olabilir çıkmadan da en kötüsü kanala giderse izleyici olarak bi fırsatını bulup açılabilir ama özellikle erkekler ego tatmin etmeye geliyolar evlenicem diyip giden sayılı...

Bende o saatlerde mutfakta olduğumdan bi de esrayı liseden tanıdığım için izlerim.eğer o program ise onlar program arkası telefonda görüştürüyorlar telefonla şansını deneyebilir.bahsettiğim program ise face den o adaylarla görüşebiliyo diye biliyorum derdinizi anlatırsanız olabilir çıkmadan da en kötüsü kanala giderse izleyici olarak bi fırsatını bulup açılabilir ama özellikle erkekler ego tatmin etmeye geliyolar evlenicem diyip giden sayılı...

Pek seyretmediğim ve olayın kamera arkasını da bilmiyorum.
Çevremden hiç o programa katılan olmadı.
Evet esranın sunduğu program dur söyliyim belki şansı olur.
Çok sağol canım.
Adamın adınıda pek hatırlamıyorum ama şarkı söylüyordu böyle sakallı bişey.
Belki sen denk gelmişsindir.
Şimdi nasıl biri olduğunuda bilmeden etmeden gidip görüşecek mantıksız ama ısındı demekki

Pek seyretmediğim ve olayın kamera arkasını da bilmiyorum.
Çevremden hiç o programa katılan olmadı.
Evet esranın sunduğu program dur söyliyim belki şansı olur.
Çok sağol canım.
Adamın adınıda pek hatırlamıyorum ama şarkı söylüyordu böyle sakallı bişey.
Belki sen denk gelmişsindir.
Şimdi nasıl biri olduğunuda bilmeden etmeden gidip görüşecek mantıksız ama ısındı demekki

ömürcanmi yoksa :1::1:

ömürcanmi yoksa :1::1:

Hay yaşa kız sen diyince hatırladım he o.
Nasıl biri bu.
Kendini beğenmiş güzellik arayan biri mi?
Hoş kız zaten biliyordur
yarın gelecek bana söylicem arkadaşın dediğini kamera arkası görüşülüyormuş diye
kızlar sizce değmeyen tiplerdense hiç uğraştırmıyım?

Hay yaşa kız sen diyince hatırladım he o.
Nasıl biri bu.
Kendini beğenmiş güzellik arayan biri mi?
Hoş kız zaten biliyordur
yarın gelecek bana söylicem arkadaşın dediğini kamera arkası görüşülüyormuş diye
kızlar sizce değmeyen tiplerdense hiç uğraştırmıyım?

walla ben izliyorum esranin programini...
yani eger omurcansa o hem dis hem ic guzellige onem veriyor yani...
kendine guveni tam biri kactane talibi geldi gitti begenmedi bilemiyorum...
arkadasin bakimlimi dis gorunus olarak giyim olarak ozenlimi yani izledigim takip ettigim kadariyla bunlara onem veriyor...

birde efendi bir cocuk yani,
kendini begenmis degilde kendine guveniyor...
eger arkadasini begenirse mutlu eder diye dusunuyorum...:40:

walla ben izliyorum esranin programini...
yani eger omurcansa o hem dis hem ic guzellige onem veriyor yani...
kendine guveni tam biri kactane talibi geldi gitti begenmedi bilemiyorum...
arkadasin bakimlimi dis gorunus olarak giyim olarak ozenlimi yani izledigim takip ettigim kadariyla bunlara onem veriyor...

birde efendi bir cocuk yani,
kendini begenmis degilde kendine guveniyor...
eger arkadasini begenirse mutlu eder diye dusunuyorum...:40:

Çok teşekkür ederim cevabın ve ilgin için.
Eğer gerçek hayatında efendi ve iyi biriyse destek bile veririm
Ama gel gör ki ailesi izin vermiyor verseler bile çok önyargılı olacaklar.
Allah göstermesin yarın birgün anlaşamyıp ayrılmış olsalar ailesi kendin ettin bile diyebilir.
Çok ilginç düşünceleri var.
İnsan evladının mutlu olup, yuva kurmasını ister.
Birde yaşlı sınıfına girer yaşları.
Onlara bişey olsa tek başına napacak kız.
Ne biliyim hayırlısı olsun.
Facebook da baktım biraz da normalde izlemek lazım bide.
Bir videosunu izledim az önce kızı istemedi elveda sana diye şarkı söyledi kızda ağlamaya başladı.
Oda üzüldü :1:

Back
X