Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim hanımlar. İleticem arkadaşıma Baya zir durumda. DDiğer bebeğini de böyle kaybetti. Dokuz aylıkken
Tedavi oluyor zaten. Fakat bunun azalmasi hiçbbisey yapmamış doktoru. Takip edecekmiş zaten doğuma kadarAcielen doktora gorunmeli arkadasiniz.
Cunku karacigeri zararli bir asit salgiliyor bu yuzden kasiniyor ve daha onemlisi bu bebege de zarar veriyor.
Tedavi oluyor zaten. Fakat bunun azalmasi hiçbbisey yapmamış doktoru. Takip edecekmiş zaten doğuma kadar
Yüksek karaciğer değerleri Kontrol aaltın da. Yüksek değerler. Erken doğum olabilir. Demiş doktor[/QUOTE]E="yegaaa, post: 43425054, member: 492273"]Bende yasadim ve erken dogum yaptim.neden 9.aya kadar beklettiler ilk bebegi anlamadim.surekli kontrol altinda tutulmali arkadasiniz.tahlil sonuclari ne durumda.kotuye gitme varsa hic beklemeden doguma alinmali...cunku normal bi durum degil.anne ve bebegin hayati tehlikeye giriyo. ..
Farkina varamadi derken doktor ihmalimi? Doktormu anlamadi?Yaşarsınız büyük ihtimal. Arkadaşım bunu ikinci sefer yaşıyor diğerini dokuz aylıkkenkaybetti. FFarkına vvaramadığı sorununun. Aynen sizin gibi tereddütlü hamile kaldı