Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşımın 4 yıllık ciddi bir ilişkisi var.. ilişkinini heycanını kaybetiğini düşünüyor.. her an her dakika kavga ediyorlar.. eskisi gibi ilişikeye heycan katması için neler yapmalı sizce..??
Arkadaşımın 4 yıllık ciddi bir ilişkisi var.. ilişkinini heycanını kaybetiğini düşünüyor.. her an her dakika kavga ediyorlar.. eskisi gibi ilişikeye heycan katması için neler yapmalı sizce..??
İlişkilerinin heyecanını kaybettiklerini düşünüyorlar ve her dakika kavga ediyorlarsa neden daha fazla birbirlerini bunaltıyorlar?demek ki bazı şeyleri yoluna koyamıyorlar.ben uzatmanın alemi yok derim ama... Hayırlısı olsun :13:
İlişkilerinin heyecanını kaybettiklerini düşünüyorlar ve her dakika kavga ediyorlarsa neden daha fazla birbirlerini bunaltıyorlar?demek ki bazı şeyleri yoluna koyamıyorlar.ben uzatmanın alemi yok derim ama... Hayırlısı olsun :13:
İlişkiye heyecan katmak diye bir kavram olduğunu düşünmüyorum
Yapabilecekleri en mantıklı şey sorunlarını çözmeye çalışmak olmalı
Ayrılık tek ve basit yol gibi görüsünde sonrası çok zor sancılı bir süreç
İş o noktaya gelmeden bişeyler yapılmalı
ilişkilerini devam ettirmek istediklerine emin misin?
eğer istiyorlarsa zaten kendileri bi yol arayacaktır, alttan almayı dört yıl boyunca öğrenmiş olmaları gerekirdi şu an çok sık kavga ediyorlarsa birbirlerinde birşeyleri tüketmiş olabilirler. ilişkiye heyecan katmak diye birşey yok bence, birlikte daha çok zaman geçirmeyi deneyebilirler yada uzak kalmayı, durumları bunu belirler. :)